Android OSMarket, MMS, Cestina

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
coudy
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 6:54:26
Reputace: 0

Market, MMS, Cestina

Příspěvek od coudy » úte 06. črc 2010 7:02:06

Zdravim, stal som sa cerstvym majitelom HTC Desire a mam este nejake problemy, ktore chcem vyriesit. Desire si kupila sestra, pretoze predlzovala pausal v UK a poslala mi ho. Tel kupila v O2 a je neblokovany.
Viete mi s tymto poradit ?

1. nemozem si zvolit CZ/SK jazyk. mam v ponuke len EN(UK) a EN(IR). Ako tam dohram Cestinu/Slovencinu ?
2. na cyrket.com som nasiel aplikaciu AndNav2 ktora je free, ale na mojom tel. v markete ju nenajdem. najde mi len AndNav1
3. podla wiki (http://wiki.androidforum.cz/index.php/N ... avenie_MMS) som si nastavil MMS, ale stale mi nejdu odosielat a prijimat mms.
4. mam nastaveny email, ale ked si chcem v aplikacii email pozriet starsie spravy, alebo spravy z inych priecinkov na googli, tak ich nevidim. ked sa pozriem cez PC, tak tam su


Dakujem




Uživatelský avatar

Petr22
Androiďák!
Příspěvky: 474
Registrován: čtv 04. čer 2009 18:02:46
Reputace: 0

Re: Market, MMS, Cestina

Příspěvek od Petr22 » úte 06. črc 2010 7:10:08

Vyzkoušej reset do továrního nastavení. Pokud by to nepomohlo, tak root a nahrání jiné rom.


Autor tohoto vlákna
coudy
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 6:54:26
Reputace: 0

Re: Market, MMS, Cestina

Příspěvek od coudy » úte 06. črc 2010 7:21:07

a nieje najskor nejaka moznost zalohy dat ? nechce sa mi prist zase o vsetky nastavenia.

Uživatelský avatar

patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: Market, MMS, Cestina

Příspěvek od patlen » úte 06. črc 2010 7:31:13

mybackup (na marketu)


Autor tohoto vlákna
coudy
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 6:54:26
Reputace: 0

Re: Market, MMS, Cestina

Příspěvek od coudy » úte 06. črc 2010 9:26:34

spravil som factory reset,
1. nepomohlo
2. nepomohlo
3. mms uz funguju
4. ked zmenim priecinok, ukaze mi len dnesne spravy, nie starsie



Autor tohoto vlákna
coudy
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 6:54:26
Reputace: 0

Re: Market, MMS, Cestina

Příspěvek od coudy » úte 06. črc 2010 9:28:51

4. je vyriesena, v nastaveniach som zmenil ake stare spravy ma stahovat

Uživatelský avatar

patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: Market, MMS, Cestina

Příspěvek od patlen » úte 06. črc 2010 9:38:46

Tak vyzkoušej nahodit originální romku ta obsahuje češtinu http://bit.ly/a/warning?url=http%3a%2f% ... ash=domHOL

stáhni si ten soubor,spust exáč naskočí okno,připoj telefon pomocí usb a odklikej to až do konce....je to oficiální instalace.


Autor tohoto vlákna
coudy
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 6:54:26
Reputace: 0

Re: Market, MMS, Cestina

Příspěvek od coudy » úte 06. črc 2010 10:05:46

je nejaka moznost, ako zalohujem moju aktualnu romku ?
aky je postup pre upgrade romky ?
a vy najdete AndNav2 na markete ?

Uživatelský avatar

patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: Market, MMS, Cestina

Příspěvek od patlen » úte 06. črc 2010 10:20:19

Všechno máš tady proč se na to ptáš zase ???
Zálohu nastavení a aplikací ti vyřeší MYBACKUP...jak postupovat při nahrání té oficiální romky jsme ti taky napsal ....Pokud chceš root práva tak je to o jiné debatě.


Autor tohoto vlákna
coudy
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 6:54:26
Reputace: 0

Re: Market, MMS, Cestina

Příspěvek od coudy » úte 06. črc 2010 12:00:51

sorry, prehliadol som ten postup.
spustil som RUU, tel. sa resetol ale aktualizacia neprebehla, pise mi to CHYBA ID ZAKAZNIKA. ze si mam stiahnut spravny nastroj a aktualizovat znovu.

nemoze byt problem v tom, ze tel. je z O2 ? ale nieje blokovvany, mal som v nom viac sim kariet.


matoman
Stálý androiďák
Příspěvky: 96
Registrován: ned 04. črc 2010 19:03:03
Reputace: 0

Re: Market, MMS, Cestina

Příspěvek od matoman » úte 06. črc 2010 12:05:58

AndNav2 ti mozno nejde preto lebo je urcene pre vyssiu verziu androida aku mas ty.


Autor tohoto vlákna
coudy
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 6:54:26
Reputace: 0

Re: Market, MMS, Cestina

Příspěvek od coudy » úte 06. črc 2010 12:15:23

tak, skusal som RUU update viac krat, ale nejde to .
pripajam obrazok a ruu log.
Mal som WM, a viem ako to chodi s RUU updatom. Podarilo sa mi vyextrahovat rom.zip z RUU updatu. Nie je moznost hodit to na SD kartu ako bolo pri WM a aktualizovat z SD ?

Obrazok
100706130920_3.jpg
ruu update
100706130920_3.jpg (45.25 KiB) Zobrazeno 1620 x
Log

Kód: Vybrat vše

<LOG>
<T130359><INFO><VERSION>1.0.2.10</VERSION></INFO></T130359>
<T130359><DEBUG><PAGE>====== WelcomeDlg ======</PAGE>
</DEBUG></T130359>
<T130528><DEBUG><PAGE>====== VerifyingMobileDlg ======</PAGE>
</DEBUG></T130528>
<T130528><DEBUG><CMD>adb devices</CMD>
</DEBUG></T130528>
<T130529><DEBUG><OUT>List of devices attached 
HT061PL01570	device
</OUT>
</DEBUG></T130529>
<T130529><DEBUG><CMD>adb devices</CMD>
</DEBUG></T130529>
<T130530><DEBUG><OUT>List of devices attached 
HT061PL01570	device
</OUT>
</DEBUG></T130530>
<T130530><DEBUG><CMD>adb devices</CMD>
</DEBUG></T130530>
<T130531><DEBUG><OUT>List of devices attached 
HT061PL01570	device
</OUT>
</DEBUG></T130531>
<T130531><DEBUG><CMD>adb -s HT061PL01570 shell cat /sys/class/power_supply/battery/capacity</CMD>
</DEBUG></T130531>
<T130532><DEBUG><OUT>69</OUT>
</DEBUG></T130532>
<T130532><DEBUG><PAGE>====== VerificationDlg ======</PAGE>
</DEBUG></T130532>
<T130532><DEBUG><CMD>adb devices</CMD>
</DEBUG></T130532>
<T130533><DEBUG><OUT>List of devices attached 
HT061PL01570	device
</OUT>
</DEBUG></T130533>
<T130533><DEBUG><CMD>adb devices</CMD>
</DEBUG></T130533>
<T130534><DEBUG><OUT>List of devices attached 
HT061PL01570	device
</OUT>
</DEBUG></T130534>
<T130534><DEBUG><CMD>adb -s HT061PL01570 shell getprop ro.build.description</CMD>
</DEBUG></T130534>
<T130535><DEBUG><OUT>1.20.207.3 CL171460 release-keys</OUT>
</DEBUG></T130535>
<T130549><DEBUG><PAGE>====== ComparisonDlg ======</PAGE>
</DEBUG></T130549>
<T130549><DEBUG><CMD>adb devices</CMD>
</DEBUG></T130549>
<T130550><DEBUG><OUT>List of devices attached 
HT061PL01570	device
</OUT>
</DEBUG></T130550>
<T130550><DEBUG><CMD>adb devices</CMD>
</DEBUG></T130550>
<T130552><DEBUG><OUT>List of devices attached 
HT061PL01570	device
</OUT>
</DEBUG></T130552>
<T130552><DEBUG><CMD>adb -s HT061PL01570 shell getprop ro.build.description</CMD>
</DEBUG></T130552>
<T130553><DEBUG><OUT>1.20.207.3 CL171460 release-keys</OUT>
</DEBUG></T130553>
<T130602><DEBUG><PAGE>====== UpdatingDlg ======</PAGE>
</DEBUG></T130602>
<T130603><DEBUG><CMD>adb devices</CMD>
</DEBUG></T130603>
<T130604><DEBUG><OUT>List of devices attached 
HT061PL01570	device
</OUT>
</DEBUG></T130604>
<T130604><DEBUG><CMD>adb devices</CMD>
</DEBUG></T130604>
<T130605><DEBUG><OUT>List of devices attached 
HT061PL01570	device
</OUT>
</DEBUG></T130605>
<T130605><DEBUG><CMD>adb -s HT061PL01570 shell reboot oem-78</CMD>
</DEBUG></T130605>
<T130612><DEBUG><OUT>0</OUT>
</DEBUG></T130612>
<T130612><DEBUG><CMD>adb devices</CMD>
</DEBUG></T130612>
<T130613><DEBUG><OUT>List of devices attached 
HT061PL01570	offline
</OUT>
</DEBUG></T130613>
<T130613><DEBUG><CMD>fastboot devices</CMD>
</DEBUG></T130613>
<T130614><DEBUG><OUT />
</DEBUG></T130614>
<T130615><DEBUG><CMD>adb devices</CMD>
</DEBUG></T130615>
<T130616><DEBUG><OUT>List of devices attached 
</OUT>
</DEBUG></T130616>
<T130616><DEBUG><CMD>fastboot devices</CMD>
</DEBUG></T130616>
<T130617><DEBUG><OUT />
</DEBUG></T130617>
<T130617><DEBUG><CMD>adb devices</CMD>
</DEBUG></T130617>
<T130618><DEBUG><OUT>List of devices attached 
</OUT>
</DEBUG></T130618>
<T130618><DEBUG><CMD>fastboot devices</CMD>
</DEBUG></T130618>
<T130619><DEBUG><OUT>HT061PL01570	fastboot</OUT>
</DEBUG></T130619>
<T130619><DEBUG><CMD>fastboot -s HT061PL01570 getvar boot-mode</CMD>
</DEBUG></T130619>
<T130620><DEBUG><OUT>boot-mode: RUU</OUT>
</DEBUG></T130620>
<T130620><DEBUG><CMD>fastboot -s HT061PL01570 erase cache</CMD>
</DEBUG></T130620>
<T130622><DEBUG><OUT>erasing 'cache'... OKAY</OUT>
</DEBUG></T130622>
<T130624><DEBUG><CMD>fastboot -s HT061PL01570 flash zip "C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp\{1E980191-0D3A-4B46-878E-6E93C09236D5}\{50F2F878-636A-496F-A7CB-544C067E0C4B}\rom.zip"</CMD>
</DEBUG></T130624>
<T130645><DEBUG><OUT>sending 'zip' (140724 KB)... OKAY</OUT>
</DEBUG></T130645>
<T130645><DEBUG><OUT>writing 'zip'... INFOadopting the signature contained in this image...</OUT>
</DEBUG></T130645>
<T130645><DEBUG><OUT>INFOsignature checking...</OUT>
</DEBUG></T130645>
<T130711><DEBUG><OUT>INFOzip header checking...</OUT>
</DEBUG></T130711>
<T130711><DEBUG><OUT>INFOzip info parsing...</OUT>
</DEBUG></T130711>
<T130711><DEBUG><OUT>INFOchecking model ID...</OUT>
</DEBUG></T130711>
<T130711><DEBUG><OUT>INFOchecking custom ID...</OUT>
</DEBUG></T130711>
<T130711><DEBUG><OUT>FAILED (remote: 42 custom id check fail)</OUT>
</DEBUG></T130711>
<T130924><DEBUG><CMD>adb devices</CMD>
</DEBUG></T130924>
<T130925><DEBUG><OUT>List of devices attached 
</OUT>
</DEBUG></T130925>
<T130925><DEBUG><CMD>fastboot devices</CMD>
</DEBUG></T130925>
<T130926><DEBUG><OUT>HT061PL01570	fastboot</OUT>
</DEBUG></T130926>
<T130926><DEBUG><CMD>adb devices</CMD>
</DEBUG></T130926>
<T130927><DEBUG><OUT>List of devices attached 
</OUT>
</DEBUG></T130927>
<T130927><DEBUG><CMD>fastboot devices</CMD>
</DEBUG></T130927>
<T130928><DEBUG><OUT>HT061PL01570	fastboot</OUT>
</DEBUG></T130928>
<T130928><DEBUG><CMD>fastboot -s HT061PL01570 getvar boot-mode</CMD>
</DEBUG></T130928>
<T130929><DEBUG><OUT>boot-mode: RUU</OUT>
</DEBUG></T130929>
<T130929><DEBUG><CMD>fastboot -s HT061PL01570 reboot</CMD>
</DEBUG></T130929>
<T130930><DEBUG><OUT>rebooting... </OUT>
</DEBUG></T130930>
<T130930><DEBUG><CMD>adb kill-server</CMD>
</DEBUG></T130930>
<T130931><DEBUG><OUT />
</DEBUG></T130931>
</LOG>

Uživatelský avatar

patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: Market, MMS, Cestina

Příspěvek od patlen » úte 06. črc 2010 12:22:50

Hele udělej si root a vyprdni se na tohle bádání.Hodíš si tam romku podle svého gusta s nejnovější romkou (třeba i froyo).co myslíš?


Autor tohoto vlákna
coudy
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 6:54:26
Reputace: 0

Re: Market, MMS, Cestina

Příspěvek od coudy » úte 06. črc 2010 12:56:41

tak uz to mam hotove. trochu som googlil, a stacilo vytvorit gold card a potom som uz prebehol aj RUU update.
Uz tam mam cestinu.

dikes za pomoc


Autor tohoto vlákna
coudy
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 6:54:26
Reputace: 0

Re: Market, MMS, Cestina

Příspěvek od coudy » úte 06. črc 2010 12:59:37

le AndNav2 stale nemozem naist. Pritom mam Android 2.1

Uživatelský avatar

patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: Market, MMS, Cestina

Příspěvek od patlen » úte 06. črc 2010 13:02:30

coudy píše:le AndNav2 stale nemozem naist.
To je divný já ho normálně vidím ????


Autor tohoto vlákna
coudy
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 6:54:26
Reputace: 0

Re: Market, MMS, Cestina

Příspěvek od coudy » úte 06. črc 2010 13:10:58

ja vidim len AndNav1 , AndNav2 mi nenajde.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 3 hosti