Android OSInstalace aplikaci?

Zamčeno

Autor tohoto vlákna
Kryton
Nové Androidě

Instalace aplikaci?

Příspěvek od Kryton » úte 06. črc 2010 10:15:33

Ahoj, je nutne pro instalaci stazenych aplikaci a her nejaky HACK telefonu?
Dekuji

Mozi
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus
Kontaktovat uživatele:

Re: Instalace aplikaci?

Příspěvek od Mozi » úte 06. črc 2010 10:26:53

Aplikacec stazene jinde nez z marketu lze instovat, pote co si v nastaveni povolis instalaci aplilaci z cizich zdroju. Android neni iPhone.

P.S.: Pomoci funkce hledat to zde lze rozhodne najit.
HTC DESIRE

Autor tohoto vlákna
Kryton
Nové Androidě

Příspěvek od Kryton » úte 06. črc 2010 11:33:12

Dekuji za odpoved. Hledat jsem samozrejme zkousel a po 5 min listovani jsem to vzdal a zalozil novy Topic.
Omlouvam se, jestli to tu je.
Jak to jeste funguje s navigaci, kdyz jde instalovat jen do pameti telefonu, ktera ma ve vetsine pripadu jen kolem 500MB?

tuva
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: htc desire

Příspěvek od tuva » úte 06. črc 2010 11:48:29

Kryton píše:Jak to jeste funguje s navigaci, kdyz jde instalovat jen do pameti telefonu, ktera ma ve vetsine pripadu jen kolem 500MB?
samotna aplikacia ma par MB, mapy su potom ulozene na SD karte

Autor tohoto vlákna
Kryton
Nové Androidě

Příspěvek od Kryton » úte 06. črc 2010 11:56:29

tuva:

To opravdu jde? Mel jsem zatim vsechny mobilni OS krome Android a vsude se musi navigace instalovat spolecne s mapami do stejne pameti.

tuva
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: htc desire

Příspěvek od tuva » úte 06. črc 2010 11:57:56

ano urcite to tak ide, aplikacia sa nainstaluje do pamati telefonu a mapy si potom len prekopirujes do adresara na kartu...takisto to funguje aj pri hrach, hlavna aplikacia je v pamati a zvysok (media,mapy,...) sa stahuju uz na kartu

michpo
Moderátor
Typ mobilu / ROM: HTC One Google Edition
Tablet: Nexus 7
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michpo » úte 06. črc 2010 14:03:18

Kryton píše:To opravdu jde? Mel jsem zatim vsechny mobilni OS krome Android a vsude se musi navigace instalovat spolecne s mapami do stejne pameti.
Nevim jak jsi byl pozorny v pripade WM, ale ja jsem jej mel nejakou dobu a tam jsem mel jak TomTom, tak i iGO navigaci a obe se instalovali vzdy zakladni program do pameti telefonu (par MB) a zbytek (mapy, hlasy, skiny, atd.) sel na pametovou kartu, pripadne do druhe vnitrni pameti, pokud ji telefon mel (obvykle ta s par GB mistem). Nikdy jsem nevidel, ze by vse slo jen do te male vnitrni ROM pameti (vetsinou 512MB), jak bys tam dostal mapy Evropy, kdyz maji 2GB? Takze v tomto je to na Androidu stejne jako treba na WM.

Jo a pozor! Neplest vnitrni pamet ROM s druhou vnitrni pameti (pokud ji telefon ma). Jsou to 2 samostatne pameti a ta druha vetsi pamet (v radu jednotek GB) je hlavne na tech pristrojich, kde neni moznost pametovych karet.
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Zamčeno

Zpět na „Android OS“