Android OSPoradtemi plss :(

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
wyrd
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: stř 07. črc 2010 19:36:43
Reputace: 0

Poradtemi plss :(

Příspěvek od wyrd » stř 07. črc 2010 19:43:52

mam G1 a při posílání souborů do telefonu sem si ten kabel nechtěně odpojil a teď se mi na mobilu pořád objevuje že byla stráta dat a kdesi cosi ať zase připojím kabel jenomže jak sem ho připojil tak se nic nedělo.... nevím co mám dělat :(
Naposledy upravil(a) skooopa dne stř 07. črc 2010 19:59:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Omezen nadmerny pocet smajliku




Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: Poradtemi plss :(

Příspěvek od Krokodyl » stř 07. črc 2010 19:52:30

Klasická rada, vypnout zapnout, případně vyndat baterii. A co potom , dělá to dál?
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT


Autor tohoto vlákna
wyrd
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: stř 07. črc 2010 19:36:43
Reputace: 0

Re: Poradtemi plss :(

Příspěvek od wyrd » stř 07. črc 2010 19:53:49

to už sem zkoušel taky a stejne ...

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Poradtemi plss :(

Příspěvek od d750 » stř 07. črc 2010 19:55:14

Co si vlastně kopíroval.


Autor tohoto vlákna
wyrd
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: stř 07. črc 2010 19:36:43
Reputace: 0

Re: Poradtemi plss :(

Příspěvek od wyrd » stř 07. črc 2010 19:55:43

složku s pisničkama



qwake
Androiďák!
Příspěvky: 289
Registrován: stř 25. lis 2009 0:15:32
Reputace: 0

Re: Poradtemi plss :(

Příspěvek od qwake » stř 07. črc 2010 19:55:51

wipe :?:
http://wenam.cz - Tvorba webových stránek


Autor tohoto vlákna
wyrd
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: stř 07. črc 2010 19:36:43
Reputace: 0

Re: Poradtemi plss :(

Příspěvek od wyrd » stř 07. črc 2010 19:56:49

nechapu..
nechce mě to pustit ani na uvodni obrazovku

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Poradtemi plss :(

Příspěvek od d750 » stř 07. črc 2010 20:00:49

Možná by stačilo smazat tu složku s hudbou na kartě.


Autor tohoto vlákna
wyrd
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: stř 07. črc 2010 19:36:43
Reputace: 0

Re: Poradtemi plss :(

Příspěvek od wyrd » stř 07. črc 2010 20:01:16

takhle mi to ukazuje a nejde se nikde dostat.... :( :(
Přílohy
07072010015.jpg
07072010015.jpg (454.67 KiB) Zobrazeno 1126 x
07072010014.jpg
07072010014.jpg (481.47 KiB) Zobrazeno 1126 x


Autor tohoto vlákna
wyrd
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: stř 07. črc 2010 19:36:43
Reputace: 0

Re: Poradtemi plss :(

Příspěvek od wyrd » stř 07. črc 2010 20:01:40

taky už skoušel....

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Poradtemi plss :(

Příspěvek od d750 » stř 07. črc 2010 20:08:36

To sem ještě neviděl. Možná nejjednodušší řešení je wipe (restartni se do recovery home + power)


Autor tohoto vlákna
wyrd
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: stř 07. črc 2010 19:36:43
Reputace: 0

Re: Poradtemi plss :(

Příspěvek od wyrd » stř 07. črc 2010 20:10:40

a co mam zmacknout?

Uživatelský avatar

sheegy
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: sob 13. úno 2010 10:36:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T-mobile G1

Re: Poradtemi plss :(

Příspěvek od sheegy » stř 07. črc 2010 20:13:46

:home: + :down: ale jeste nez to zmacknes, vypni telefon a zmackni tuhle kombinaci


Autor tohoto vlákna
wyrd
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: stř 07. črc 2010 19:36:43
Reputace: 0

Re: Poradtemi plss :(

Příspěvek od wyrd » stř 07. črc 2010 20:19:24

a dal?
???


Autor tohoto vlákna
wyrd
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: stř 07. črc 2010 19:36:43
Reputace: 0

Re: Poradtemi plss :(

Příspěvek od wyrd » stř 07. črc 2010 20:22:18

wipe data/factory reset
wipe cache partition
co mam dat?????

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Poradtemi plss :(

Příspěvek od d750 » stř 07. črc 2010 20:31:13

Všechny.


Autor tohoto vlákna
wyrd
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: stř 07. črc 2010 19:36:43
Reputace: 0

Re: Poradtemi plss :(

Příspěvek od wyrd » stř 07. črc 2010 20:42:50

dal sem ten prvni a mobil funguje jako driv....

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů