mám motorolu droid 4 už jsem zoufalí a nevím co s tím,
jde o to že jsem měl vše co bývá zvykem root, poslední cm 10 a recovery safetrap, predevčírem jsem ho chtěl normálně restartovat jen tak ale ejhle logo a nabidka safetrap (recovery nebo continue) jako obvykle, tak potom místo načítaní CM jen černá obrazovka s jasem naplno, no nic tak že CM přehraji protože recovery safetrap stále fungoval, dal jsem faktory reset ale ukázalo failed nejspíše proto že v automatu je zaškrtnuto i vymazání interní paměti (tedy přepodkládám protože nejsou vidět položky ty jsou na výběr až v ručnim vymazu, ale udělal jsem to i v prních hraních s droidem nemělo to vliv na funčknost ) zapomněl jsem že to nejde, tak jsem ručně vymazal system,cache,dalvik a data, naistalova jsem znovu CM (tedy jsem si to myslel a instalace byla uspena podle vseho ) ale po restartu a uvodního loga se už ani safetrap možnosti neobjevily a CM stejně nebaběhl, ted už je černá obrazovka s jasem už když bývali možnosti safetrap, jediný co můžu je fastboot ( je zde 0A.77, eMMC Info:size 16G, device is LOCKED. Status code:0, Battery OK, OK to PORGRAM, Connect USB a data cable ) potom funguje boot mode menu držením +- kde je položka recovery menu ale po vybrání se zobrazí jen ten zelenej mrzák s červeným trojuhelníkem, po opětovném stisknutí +- se objeví další položky reboot, wipe data/faktory r, wipe cache partition a apply update from external storage což jsem zkusil zipy s firmwarem a i romkou ale vždy instal aborted

nové recovery sem našel že se intaluje přes systém jako apk a jiný návod jsem nenašel ani jak ho přehrát nevím co stím doufám že mi někdo poradí nebo už je kaput ?