Android OSMarket - chybaju aplikacie

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
coudy
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 6:54:26
Reputace: 0

Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od coudy » čtv 08. črc 2010 14:31:52

Zdravim, mam HTC Desire 2.1 a na markete na tel. nemozem naist aplikacie. Napr: AndNav2 , eBay mobile, ale ked hladam cez cyrket tak ich najdem.
Skusal som aj priamo cez QR kod, ale otvori sa mi stranka, ze aplikacia sa nenasla. Skusal som pripojenie cez edge aj cez wifi a vysledok je rovnaky.

Poradi niekto ?

skusal som uz tieto veci a nepomohli :
1. inu ROMku (mal som O2 UK a nahodil som si HTC WWE s CZ)
2. hardwerovy reset




Uživatelský avatar

moneytoo
Stálý androiďák
Příspěvky: 248
Registrován: sob 14. úno 2009 13:07:30
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od moneytoo » čtv 08. črc 2010 14:58:03

eBay je dostupný pouze pro Ameriku.
AndNav2 by měl být nalezen, pokud hledáš opravdu AndNav2 a ne pouze AndNav.

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od d750 » čtv 08. črc 2010 15:29:53

Použij market enabler ten ti ukáže všechny aplikace.


Autor tohoto vlákna
coudy
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 6:54:26
Reputace: 0

Re: Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od coudy » čtv 08. črc 2010 18:00:18

moneytoo : hej, hladam AndNav2
d750: nejde, stiahol som, nainstaloval som, ale nechce mi zmenit providera, pise "We got problem Houstone"

aha.. ME nejde, pretoze nemam ROOT ?


Autor tohoto vlákna
coudy
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 6:54:26
Reputace: 0

Re: Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od coudy » čtv 08. črc 2010 20:41:04

rootol som Desire, vidim aj platene aplikacie, ale AndNav2 stale nevidim.
nasiel som ho na cyrkete, zosnimal QRkod, ale napriek tomu ho nenaslo


Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od Case » čtv 08. črc 2010 20:59:58

A je vůbec AndNav2 pro 2.1?


Autor tohoto vlákna
coudy
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 6:54:26
Reputace: 0

Re: Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od coudy » čtv 08. črc 2010 21:35:29

neviem, ale niekto mi pisal, ze ju vidi v markete, no neviem aky system mal

Uživatelský avatar

patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od patlen » pát 09. črc 2010 6:03:46

Psal jsem ti to já.V době co jsme měl MODACO 3.1 a to bylo do včerejška.Dnes mám DJDROIDA a opět to najdu.
Přílohy
snap20100709_065851.png
snap20100709_065851.png (66.54 KiB) Zobrazeno 1974 x


Autor tohoto vlákna
coudy
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 6:54:26
Reputace: 0

Re: Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od coudy » pát 09. črc 2010 7:08:04

prosím ťa, akú verziu Android OS máš ? 1.6 , 2.1, 2.2 ?

Uživatelský avatar

patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od patlen » pát 09. črc 2010 7:17:50

Vždyť to píšu :-) MODACO 3.1 je 2.1 ,a to jsem měl v době co jsme myslím dělali ten root??? (bylo to s tebou ne) a jak jsem ti říkal, že tuhle aplikaci vydím. No a od včera mám DJDROIDA 2.2. a vydím to taky :-).Asi nějací UFONI ....

Uživatelský avatar

Fllip
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: pon 31. kvě 2010 9:41:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S 2
Twitter: http://twitter.com/Fllip1
Tablet: iPad

Re: Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od Fllip » pát 09. črc 2010 7:36:40

Já mám Desire s původní romkou, bez rootu a AndNav2 mi market nalezne, ve free verzi, samozřejmě :)

Ebay nenalezne, ale místo něj rozhodně doporučuju Pkt Auctions Ebay.
Samsung Galaxy S 2
Chceš získat 2GB + 500MB zdarma na Dropboxu? Zde: http://db.tt/NAlopXO


Autor tohoto vlákna
coudy
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 6:54:26
Reputace: 0

Re: Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od coudy » pát 09. črc 2010 8:38:51

tak potom to uz moze byt len SIMkou, resp. lokalitou.
Som na O2 SK, a nevidel som ju ani pri Orig. ROmke .
Vcera som ho ROOTnul a nahral Market Enabler, a stale ho nevidim.
Uz naozaj neviem v com to je.

Dobre, dakujem, mozete zavriet toto vlakno.


yonah
Androiďák!
Příspěvky: 636
Registrován: pon 22. čer 2009 17:07:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: http://twitter.com/yonah
Bydliště: Praha

Re: Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od yonah » pát 09. črc 2010 9:19:23

Poslední možnost: Market fix. Třeba to pomůže. ;)
oblíbené aplikace a hry.


Zafrin
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: sob 10. črc 2010 23:22:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Legend [Android Eclair OS a zatim nonROOTed]

Re: Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od Zafrin » sob 10. črc 2010 23:43:33

Čuste lidi,
Doufám, že to neni moc offtopic, ale slyšel jsem, že většina aplikací nejde z Marketu ani stáhnout, kvůli tomu, že smartphone má nízké (240x320 QVGA) rozlišení. Chtěl sem si koupit HTC Wildfire (právě QVGA displej), ale teď, když sem se to dočet tak váhám. Je to teda pravda, že pokud máte nízké rozlišení, tak většina aplikací je z Marketu nedostupná??
Do it or do it not

Uživatelský avatar

TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od TMa24 » ned 11. črc 2010 0:00:15

Ano je. Take iste rozlisenie maaj tattoo a nato aby ich zobrazilo je urobeny pathmarket, k tomu si musis ale rootnut mobil

@telefon    

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od Case » ned 11. črc 2010 0:28:00

Zafrin: Opravdu je nutné se ptát v několika vláknech současně, když ještě navíc třeba tohle s dotazem vůbec nesouvisí?

Uživatelský avatar

TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od TMa24 » ned 11. črc 2010 0:51:22

Case a ja ako blby som mu dva krat odpisal. Napisem a kukam ze preco tam nie je odpoved. Kua tak napisem zase. A on to postol dva krat.

Druhu odpoved som si zmazal:-)


Autor tohoto vlákna
coudy
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 6:54:26
Reputace: 0

Re: Market - chybaju aplikacie

Příspěvek od coudy » úte 20. črc 2010 10:10:23

Tak problem bol v tom, ze pri puziti T-mobile USA v Market Enableri som ju stale nevidel. Ale ked som pouzil O2 DE, tak uz ju vidim.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti