Android OSBylo zabráněno slabému připojení


Autor tohoto vlákna
Sharpcfc
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 17. črc 2014 11:55:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T5

Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od Sharpcfc » čtv 17. črc 2014 11:56:25

Dobrý den. Mám nový mobil THL T5 a když se chci připojit k wifi, tak mi to po chvíli napíše:" Bylo zabráněno slabému připojení". Přitom sedím metr od routeru. Třeba wifi u souseda mi jde, když jsem u něj. Ale ta domácí moc nejde. Máme starší router, tak to může být asi tím. Kdo má jakoukoliv zkušenost, či radu, budu jen velmi rád. Děkuji za odpovědi.




Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1315
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od kralovicek » čtv 17. črc 2014 12:13:59

1. jaky mas signal?
2. v nastaveni wifi je polozka "vyhnete se spatnym prïpojeni" nebo tak nejak. Koukni zda to nemas zaskrtnuto.

doplnění: modem jsi rezetovat zkousel, že?


Autor tohoto vlákna
Sharpcfc
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 17. črc 2014 11:55:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T5

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od Sharpcfc » čtv 17. črc 2014 12:54:47

1. Signál mně to píše, vynikající
2. Právě do nastavení wifi jsem se díval, ale nic takového tam nemůžu najít. V nastavení totiž chybí čistě kolonka "nastavení wifi" a jsou tam jen samé obkliky nastavení sítích.
Reset jsem nezkoušel. Protože poté neumím nastavit výchozí nastavení zpět. Ale zkusím za pomocí kamaráda resetovat.

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1315
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od kralovicek » čtv 17. črc 2014 12:59:45

zkusil bych rezetovat modem do tovarniho nast a pak nastavi znova reouter(at to udela kamarad)

kdyz se divam na site WIFI dam prave tlacitko kde vyskoci volba "pokrocile" a v te to je = takto je to u LG, ale u tabletu(pipo) tu funkci mam taky, tzn zkus se na to jeste podivat.
Nicmene to nebude asi ten problem, pac signal je OK.

Jak jsou na tom ostatni zarizeni(jiny tel, notes atp) jsi nezkousel?


Autor tohoto vlákna
Sharpcfc
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 17. črc 2014 11:55:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T5

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od Sharpcfc » čtv 17. črc 2014 13:07:14

V pokročilých jsem byl, ale tam je pouze na výběr: a) oznamování sítě, b) wifi zapnutá v režimu spánku, c) adres MAC a za d) adresa IPv4
U předchozího mobilu nebyl žádný problém a i když jsou u mě kamarádi, tak se v pohodě připojí na wifi. Noťas mám taky a plně využívám wifi a taky vše jde ok.


Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1315
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od kralovicek » čtv 17. črc 2014 13:11:16

tak to nebude ani routrem....
Dela ti to od zacatku? Muzes zkusit tovarni nastaveni zda nepomuze, pripadne dat jinou ROM(je li)


Autor tohoto vlákna
Sharpcfc
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 17. črc 2014 11:55:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T5

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od Sharpcfc » čtv 17. črc 2014 13:28:33

Jinou ROM nemám a ani není. Mobil má jen 512. Navíc bratranec bydlí hned vedle a u něj wifi chytnu parádně a bezproblémů. Navíc máme stejný internet, jenom mají svůj router, asi novější o něco. Když provedu tovární nastavení, tak se mi smažou kontakty atd. Nebo co se jak změní?

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1315
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od kralovicek » čtv 17. črc 2014 13:34:05

jj tovarni nastaveni smaze vse = udelej si zalohy!
Pravda, kdyz ti slape jinde, melo by i doma. Zkus tedy zrezetovat nejdriv ten modem, nekdy to pomuze.


Autor tohoto vlákna
Sharpcfc
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 17. črc 2014 11:55:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T5

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od Sharpcfc » čtv 17. črc 2014 13:40:04

První zkusím ten modem. V nejhorším případě to tovární nastavení, ale takhle chyba v mobilu by neměla být, když ostatním to jde a mě to jde i jinde?

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1315
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od kralovicek » čtv 17. črc 2014 13:42:00

pokud ti jde wifi jinde v pohode, bude to spis v routeru, co je to za typ?


Autor tohoto vlákna
Sharpcfc
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 17. črc 2014 11:55:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T5

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od Sharpcfc » čtv 17. črc 2014 14:04:03

Musel bych se jít podívat, ale teď tam jsou od rodičů známí. Ale už s ním byl jednou problém, že asi do něj uhodil blesk a něco se tam lehce spálilo. Časem chceme kupovat nový, takže se to asi vyřeší. Až bude možnost, tak napíšu co je to za typ.

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1315
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od kralovicek » čtv 17. črc 2014 14:11:59

s tim bleskem je to usmevny :-) i tak je zvlastni ze to u ostatnich slape...


POSIX
Robot
Příspěvky: 847
Registrován: stř 30. dub 2014 22:26:35
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Redmi 2
Rom: MIUI

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od POSIX » sob 19. črc 2014 17:39:15

Jaký je tam typ zabezpečení a kanál?

→Mobil←


_Thom@s_
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 29. led 2014 14:48:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade III

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od _Thom@s_ » pon 21. črc 2014 10:54:01

Taky sem měl doma na svém mobilu problém s wifi, telefon se nechtěl připojovat, každou chvili se odpojoval, přitom signál byl velmi dobrý. V nastavení routeru sem měl nastaven mod 11bgn mixed....Nastavil sem to na 11bg mixed a od te doby funguje wifi na mobilu naprosto v pohodě


Autor tohoto vlákna
Sharpcfc
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 17. črc 2014 11:55:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T5

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od Sharpcfc » pon 21. črc 2014 11:16:55

Tak router mám: wlan broadband router wa-2204a poe
Zabezpečení je WPA2 PSK.
Kanál, to tam nevidím, nebo netuším kde to najít.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22804
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od LivArt » pon 21. črc 2014 12:45:23

Je to tam jako Channel number.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
Sharpcfc
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 17. črc 2014 11:55:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T5

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od Sharpcfc » pon 21. črc 2014 13:14:30

Ať hledám, kde hledám, ani v pokročilém nastavení to není. O té Wifi je tam strašně málo. Asi adresa IPv4, to není ono, co by vám pomohlo.

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1315
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od kralovicek » pon 21. črc 2014 13:17:21

pro jistotu, jsi v nastaveni routeru? tam se pripojujes pres IP adresu v prohlizeci...

mela by to byt tato:
192.168.2.1


Autor tohoto vlákna
Sharpcfc
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 17. črc 2014 11:55:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T5

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od Sharpcfc » pon 21. črc 2014 15:04:58

Ted jsem resetoval wifi a jsem v továrním nastavení. A celkem si nevím rady, nějaké věci na které nesmím zapomenout, když jsem v továrním nastavením?

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1315
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od kralovicek » pon 21. črc 2014 15:53:36

vetsinou je wifi off, tzn ji zapnout a zaheslovat a zaheslovat admina minimalne...


Lucasso
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: sob 16. bře 2013 20:23:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace Plus
Mobil 2 / ROM: Jiayu G4S MT6592

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od Lucasso » čtv 16. říj 2014 10:45:57

Mám stejnej problém.
Mám domácí wifi, na kterou se připojí v klidu oba notebooky, mobil s Androidem 2, mobil s Androidem 4.0.. Teď jsem si ale pořídil novej mobil s Androidem 4.2.2 a ten mi hlásí při pokusu o připojení k této wifi: "Bylo zabráněno slabému připojení".
Hlásí to neustále, i když jsem úplně u routeru a nic jiného není k wifi připojeno. Signál mi mobil ukazuje na všechny čárky, tedy vynikající síla signálu.
Mobil jsem přitom zkoušel připojit na nezaheslovanou wifi od souseda se slabým signálem a v pohodě mi to frčelo.
Tedy, kde prosím, může být problém???

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22804
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od LivArt » čtv 16. říj 2014 12:42:32

Zkontroluj si rušení na tom kanále, kde máš svou wifi.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Lucasso
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: sob 16. bře 2013 20:23:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace Plus
Mobil 2 / ROM: Jiayu G4S MT6592

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od Lucasso » čtv 16. říj 2014 12:45:58

Omlouvám se, nejsem až tolik zkušenej - jaký "rušení"?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22804
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od LivArt » čtv 16. říj 2014 12:47:42

Jestli na tom kanále nevysílá ještě nějaká jiná wifi, protože když pak jdou přes sebe, tak to dělá takovýhle věci.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Lucasso
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: sob 16. bře 2013 20:23:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace Plus
Mobil 2 / ROM: Jiayu G4S MT6592

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od Lucasso » čtv 16. říj 2014 12:57:06

Aha... V tom si myslím, že problém nebude, protože ostatní 2 mobily a 2 notebooky s připojením problém nemají...

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22804
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od LivArt » čtv 16. říj 2014 13:05:30

Protože to zkousnou a i když tam je třeba vysoká ztrátovost a malá rychlost, tak to funguje.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Lucasso
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: sob 16. bře 2013 20:23:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace Plus
Mobil 2 / ROM: Jiayu G4S MT6592

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od Lucasso » čtv 16. říj 2014 13:11:08

Mám fakt rychlej net... :-(

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od nofu » čtv 16. říj 2014 13:25:08

Proč tady o tom polemizuješ a nezkusíš to? LivArt má pravdu, může to bejt rušenim. Dobrá apka na to je třeba inSSIDer (je pro PC).


Lucasso
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: sob 16. bře 2013 20:23:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace Plus
Mobil 2 / ROM: Jiayu G4S MT6592

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od Lucasso » čtv 16. říj 2014 13:52:21

A jak to mám udělat?


Lucasso
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: sob 16. bře 2013 20:23:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace Plus
Mobil 2 / ROM: Jiayu G4S MT6592

Re: Bylo zabráněno slabému připojení

Příspěvek od Lucasso » čtv 16. říj 2014 14:46:05

Ještě jedna věc, co s tím asi souvisí:
když dám vyhledávat wi-fi sítě, potom, co to vypíše všechny sítě v okolí, vyběhne hláška: "Spuštění VPS se nezdařilo. Zkuste to znovu za několik minut". Co s tím?

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 2 hosti