Android OSJak vymazat seznam adresátů nové zprávy

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
akvarius
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HUAWEI Ascend G526-L11

Jak vymazat seznam adresátů nové zprávy

Příspěvek od akvarius » sob 30. srp 2014 14:54:03

Ve svém mobilu HUAWEI Ascend G526-L11 s verzí Androidu 4.1.2 jsem zjistil funkci, jejíž popis nejen není nikde uveden, ale se kterou si neví rady ani různí guru, ani specializované servisy, ba ani některá fóra. Zpravidla se mi dostává odpovědi, že se jedná o vlastnost mobilu.

Jde o to, že při otevření stránky "Nová zpráva" , se pod adresním okénkem zobrazuje seznam volaných a volajících kontaktů, se kterými byl uskutečněn hovor (dále jen seznam adresátů). Z tohoto seznamu adresátů lze kliknutím na kontakt přenést jeho číslo do adresního okénka. Kliknutím na jakékoli jiné "tlačítko" stránky seznam adresátů zmizí a objeví se až při opětovném otevření stránky "Nová zpráva".

Seznam adresátů se zobrazuje bez ohledu na stav seznamů ve funkci "Hovory", a to i když jsou tyto seznamy hovorů vymazány. Nelze jej žádným způsobem editovat (včetně mazání) a neporadily si s ním ani instalované "mazače". Je ale zřejmé, že musí být někde v paměti nebo v nějakém souboru trvale uložen.

Můj dotaz je:
- bylo by možné nějak zabránit vytváření seznamu adresátů,
- lze nějak jednotlivé položky seznamu adresátů nebo celý seznam vymazat.

mahon
Moderátor
Typ mobilu / ROM: NOTE 3 n9005

Re: Jak vymazat seznam adresátů nové zprávy

Příspěvek od mahon » sob 30. srp 2014 15:39:34

Napiš nebo jim zavolej http://consumer.huawei.com/cz/mobile-ph ... 526-cz.htm tam ti určitě poradí.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“