Android OSJak rootnout telefon GIGABYTE GSmart Alto A2?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
EmpiikCZ
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 01. říj 2012 20:29:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cube1 G503 4.4.2
Tablet: Cube1 G503

Jak rootnout telefon GIGABYTE GSmart Alto A2?

Příspěvek od EmpiikCZ » čtv 16. říj 2014 20:49:51

Ahoj chtěl bych rootnout svuj telefon GIGABYTE GSmart Alto A2 a následně upgrade na Android 4.4 nevíte jak tohle všechno udělat hledal jsem a už si nevím rady pokud to jde poradíte mi prosím? Děkuji..




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22810
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Jak rootnout telefon GIGABYTE GSmart Alto A2?

Příspěvek od LivArt » čtv 16. říj 2014 20:57:42

4.4 na to není a nebude, smůla.
Framaroot.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
EmpiikCZ
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 01. říj 2012 20:29:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cube1 G503 4.4.2
Tablet: Cube1 G503

Re: Jak rootnout telefon GIGABYTE GSmart Alto A2?

Příspěvek od EmpiikCZ » čtv 16. říj 2014 21:05:50

a není na to jinej Android já bych chtěl mít průhlednou tu horní lištu což nejde a na tom telefonu nejdou odstranit stránky na té ploše což mě taky štve :(


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16734
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Jak rootnout telefon GIGABYTE GSmart Alto A2?

Příspěvek od ludekbrno » čtv 16. říj 2014 21:07:25

Stránky na ploše? Nestačí nainstalovat jiný launcher?

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
EmpiikCZ
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 01. říj 2012 20:29:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cube1 G503 4.4.2
Tablet: Cube1 G503

Re: Jak rootnout telefon GIGABYTE GSmart Alto A2?

Příspěvek od EmpiikCZ » čtv 16. říj 2014 21:10:51

Ten mobil není tak výkoný z každým launcherem se mobil zasekavá a zamrzává..


Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22810
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Jak rootnout telefon GIGABYTE GSmart Alto A2?

Příspěvek od LivArt » čtv 16. říj 2014 21:11:36

Na průhlednou lištu stačí udělat docela razantní zásah do telefonu, někde jsem to tu popisoval. Nic pro začátečníky to ale není.
Nemůže se zasekávat jen změnou launcheru, kdo ví, co v tom je za bordel...
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
EmpiikCZ
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 01. říj 2012 20:29:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cube1 G503 4.4.2
Tablet: Cube1 G503

Re: Jak rootnout telefon GIGABYTE GSmart Alto A2?

Příspěvek od EmpiikCZ » čtv 16. říj 2014 21:17:37

Telefon je nový a mam tam pouze aplikaci Facebook a Instagram a asi 300 Pisniček takže asi tam bordel nebude ;)

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22810
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Jak rootnout telefon GIGABYTE GSmart Alto A2?

Příspěvek od LivArt » čtv 16. říj 2014 21:18:21

Ono už z výroby je tam toho docela dost, třeba i Clean master a takový srandičky (aspoň v těch novějších).
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
EmpiikCZ
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 01. říj 2012 20:29:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cube1 G503 4.4.2
Tablet: Cube1 G503

Re: Jak rootnout telefon GIGABYTE GSmart Alto A2?

Příspěvek od EmpiikCZ » čtv 16. říj 2014 21:20:27

jako nemyslím že se to hodně seká ale když třeba rychleji listuji v menu tak se to menu někdy zasekne a to se mi moc nelíbí


Autor tohoto vlákna
EmpiikCZ
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 01. říj 2012 20:29:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cube1 G503 4.4.2
Tablet: Cube1 G503

Re: Jak rootnout telefon GIGABYTE GSmart Alto A2?

Příspěvek od EmpiikCZ » čtv 16. říj 2014 21:38:17

+ Můžu se zeptat pujde na telefonu nějaká z těhle ROMek? http://www.svetandroida.cz/alternativni ... com-201309

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22810
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Jak rootnout telefon GIGABYTE GSmart Alto A2?

Příspěvek od LivArt » čtv 16. říj 2014 21:38:30

Ne.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
EmpiikCZ
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 01. říj 2012 20:29:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cube1 G503 4.4.2
Tablet: Cube1 G503

Re: Jak rootnout telefon GIGABYTE GSmart Alto A2?

Příspěvek od EmpiikCZ » čtv 16. říj 2014 21:46:36

Dobře díky ;)


Autor tohoto vlákna
EmpiikCZ
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 01. říj 2012 20:29:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cube1 G503 4.4.2
Tablet: Cube1 G503

Re: Jak rootnout telefon GIGABYTE GSmart Alto A2?

Příspěvek od EmpiikCZ » čtv 16. říj 2014 22:38:54

Můžu ještě poslední otázku?
Takže na muj telefon žadná Romka Nejde pokud jsem tak pochopil? Nebo lze to přes tento program?
https://play.google.com/store/apps/deta ... rommanager

Nebo dal by jste mi prosím návod na tu pruhlednou lištu? Díky

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22810
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Jak rootnout telefon GIGABYTE GSmart Alto A2?

Příspěvek od LivArt » pát 17. říj 2014 9:17:20

Ne, to ti nepomůže. Návod vyžaduje znalost xposed frameworku a schopnost tam přidat jeden plugin.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3689
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157

Re: Jak rootnout telefon GIGABYTE GSmart Alto A2?

Příspěvek od negrbob » pát 17. říj 2014 9:19:12

Jinou rom pouze pokud existuje pro konkretni telefon tahle appka ti v nicem nepomuze.

Ohledne pruhledne listy budes potrebovat bud jinej launcher ktery to umi, nebo root, xposed framework, gravity box, Tinted Status Bar

Xposed Framework + Gravity Box
http://androidforum.cz/gravitybox-modul ... 43607.html
Tinted Status Bar
http://androidforum.cz/jak-docilit-kitk ... 54548.html
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host