Android OSsteve jobs mal predsa pravdu?


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » pon 02. srp 2010 18:39:54

ja neviem ako ste na tom vy po nainstalovani froya do desire. zacinam byt s tym vrcholne nespokojny a este jeden takyto den a idem zistovat ako sa da urobit downgrade na eclair. vsetky problemy mi pravdepodobne sposobuje flash. desire mam od aprila. NIKDY, ani jeden jedine raz!!! sa mi sam od seba nerebootoval. Po update na froyo... vcera asi 4x reboot, dnes asi 7x. vsetko pri browsovani. skusil som vypnut "plugins disabled" a idem to sledovat. Skratka a dobre : z jedneho super stabilneho mobilu na ktory bolo takmer 100 % spolahnutie sa stala nestabilna sracka.... Vy ste na tom inak? Vam seriozne ten zapnuty flash nesposobuje ziadne problemy?
Mam dojem ze ten Jobs mal nakoniec pravdu...
Naposledy upravil(a) spot dne pon 02. srp 2010 18:58:36, celkem upraveno 1 x.





Petrasek
Stálý androiďák
Příspěvky: 147
Registrován: úte 06. črc 2010 19:48:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Petrasek » pon 02. srp 2010 18:47:30

Já naprosto bez problémů. Vše mi funguje a žádný rebootu. I se zapnutým flashem. Zkoušel jsi hard reset?

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4634
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 66
Typ mobilu / ROM: Galaxy S21 5G

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od -Pavel- » pon 02. srp 2010 18:50:37

Já bych doporučil po upgradu provést HR. Já nemám zatím jediný problém. ;)
Samsung Galaxy S21 5G 128GB - Spigen Liquid Air Black
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / ADATA SSD 512GB / Seagate HDD 2TB - 1TB
24.5" Acer Predator XB253QGP / Acer Predator Cestus 350


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » pon 02. srp 2010 18:58:10

HR som nerobil, to vy vsetci co ste s tym spokojni ste to robili?
sak ostatne veci funguje uplne ok. vymazal som cache, vymazal som historiu atd atd... toto vsetko som vymazal.
co vsetko budem musiet po HR? sak to budem v bode nula... zasa konto na gugli, zasa kontakty..... ???? vsetko....
JackalJackal píše:Já bych doporučil po upgradu provést HR. Já nemám zatím jediný problém. ;)

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4634
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 66
Typ mobilu / ROM: Galaxy S21 5G

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od -Pavel- » pon 02. srp 2010 19:00:56

Přijdeš o vše co je v telefonu, karta zůstává. Naštěstí upgrade není tak často a podle mého to pomáhá. Když jsem flashoval ostatní WM HTC, tak po nahrátí nové ROM, byl HR nutností.
Samsung Galaxy S21 5G 128GB - Spigen Liquid Air Black
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / ADATA SSD 512GB / Seagate HDD 2TB - 1TB
24.5" Acer Predator XB253QGP / Acer Predator Cestus 350



Chladimir
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: čtv 08. črc 2010 10:05:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire
Bydliště: Praha-Západ
Kontaktovat uživatele:

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Chladimir » pon 02. srp 2010 19:27:32

neresetoval jsem a vše mi šlape jak hodinky (lépe než na 2.1). Akorát ten Flash jsem přepl aby byl na dotaz, abych zachoval původní svižnost browseru s možností zapnutí Flashe kdykoli je na stránce :yes: s 2.2 jsem velmi spokojný bez HR
.::||-<HTC Desire>-||::.

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Case » pon 02. srp 2010 20:09:15

spot píše:este jeden takyto den a idem zistovat ako sa da urobit downgrade na eclair
To ti klidně řeknu rovnou - nijak.

Uživatelský avatar

kamelot
Androiďák!
Příspěvky: 351
Registrován: pon 12. črc 2010 13:26:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G 2014
Mobil 2 / ROM: HTC Desire
Bydliště: Košice, SR
Kontaktovat uživatele:

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od kamelot » pon 02. srp 2010 20:12:52

ani keby spravil root a následne nahral nejakú 2.1 ROM?

Uživatelský avatar

Dark_Dave
Stálý androiďák
Příspěvky: 201
Registrován: úte 22. pro 2009 14:09:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Hero

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Dark_Dave » pon 02. srp 2010 20:21:47

znam jednoho cloveka co si po upgradu systemu na svem 3GS delal downgrade ale tohle prvni pripad co to slysim u androidu ... ale vzhledem k tomu ze je problem pouze u tebe tak neprskej a zkus treba ten HR ;)
Black Hero - 2 GB MicroSD - Vodafone Student
Moje aplikace


Konqui
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: sob 01. kvě 2010 15:36:11
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Konqui » pon 02. srp 2010 20:30:31

Flash je jedna z nehorších věcí co kdy web potkala...měl by umřít - k tomu i směřuje...Apple i Jobse nenávidím (mám k tomu své důvody), ale s flashem má pravdu. Je to hnus...

Uživatelský avatar

Lucifer
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: úte 13. črc 2010 7:23:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire Z - Huawei Ascend G300 - G510
Bydliště: Peklo
Kontaktovat uživatele:

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Lucifer » pon 02. srp 2010 21:08:12

Me je teda nejaky Jobs i s celym tim ovocinarstvim fakt ukradeny, ale pokud rekl ze flash je zlo tak to nekecal - je. :evil:


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » pon 02. srp 2010 21:43:11

dnes vecer som asi 2x zasa rebootoval (mobil sam od seba). potom zasa moj vlastny reboot (umyselne). znova som premazal vsetko co sa dalo v browseri. nastavil defautove hodnoty. a zasa par krat reboot (umyselne) a zasa premazanie a zda sa ze sa to stabilizovalo.... posl. hodinu to slape... ale aj tak... doteraz som android povazoval za dobry system. je mi uplne jedno co to sposobuje alebo sposobovalo ale toto je neospravedlnitelny bordel. keby som ja vypustil takyto update tak ma zakaznici asi zabiju....

este tak na ilustraciu okolitych veci. nikdy som ziadny root do toho nerval a ani som sa nechystal. nikdy som ani neuvazoval o ziadnej custom romke. vsetko slapalo na 2.1 ako malo a spokojnost s mobilom bola maximalna... ako vrchol nestability mi padla par krat nejaka aplikacie - nie reboot celeho systemu. a aj toto sa prihodilo veeelmi vynimocne a veeelmi zriedkavo. mozno ani nie raz za mesiac. mobil som vypinal zriedka. nebol dovod... tamer 100% stabilita. takze je uplne jasne ze ten bordel je SW a ze HW je upklne ok. a to som si hovoril ze ani to froyo tam hned rvat nebudem. ze si pockam ako to chodi ludom... nebol som na to nijako nadrzany. ale nakoniec som neodolal... no som zvedavy co bude nasledovat. citam ze aj ini maju taketo problemy, vidim ze som neni sam...

Uživatelský avatar

TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od TMa24 » pon 02. srp 2010 21:49:34

musis brat do uvahy ze este nie vsetky apps ktore si doterz pouzival na 2.1 vyvojari dotiahli pre 2.2 k dokonalosti. preto mozu tie rebooty sposobovat prave tie apps ktorew pouzivas a pouzival si ich na 2.1


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » pon 02. srp 2010 21:53:00

istotu nemam na to uz dost dlho robim v IT, ale tusenie mi hovori ze problem sa vola browser... ostatne veci slapu
a v browseri konkretne flash...
web sa zacne tahat a zobrazi sa... potom sekne a reboot...
ale ako som pisal vyssie, momentalne to slape tak neviem, ci len potreboval 17 x reboot....
skratka Bordel

TMa24 píše:musis brat do uvahy ze este nie vsetky apps ktore si doterz pouzival na 2.1 vyvojari dotiahli pre 2.2 k dokonalosti. preto mozu tie rebooty sposobovat prave tie apps ktorew pouzivas a pouzival si ich na 2.1


cheatr01
Stálý androiďák
Příspěvky: 73
Registrován: pon 28. zář 2009 21:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N1 oficial 2.2

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od cheatr01 » pon 02. srp 2010 21:59:36

Tak ten flash odinstaluj ne? Vždyť flash je jen dobrovolná součást systému.
Telefon: N1 Android 2.2 micro SDHC 8 GB class 6
Twitter: http://twitter.com/Cheatr01
AppBrain: http://bit.ly/9Midso

Uživatelský avatar

nadlabak
Androiďák!
Příspěvky: 638
Registrován: pát 20. lis 2009 12:40:35
Reputace: 7
Bydliště: Žižkov & Střekov
Kontaktovat uživatele:

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od nadlabak » pon 02. srp 2010 22:07:59

Kdybys udělal factory reset, ušetřila by se tu spousta mudrování.
Upgradoval jsi na novou generaci systému (notabene s podstatnými změnami v Dalviku) a máš problémy => měl bys udělat factory reset. Až pokud by to nepomohlo, mělo by smysl se tady o tom rozepisovat.

Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Krokodyl » pon 02. srp 2010 23:10:16

Nevím čemu se tak divíte. My co laborujeme s různými rom už delší domu, jsme zvyklí že je nutný full wipe, neboli hard reset. Ať i říká kdo chce co chce, bez toho je to stále jen k vzteku.
ROM 2.2 používám už nějaký pátek (i první ofiko rom od HTC z počátku července) a žádný reboot mě nikdy nepotkal.
Než nadávat a hromovat, už jste měli hard reset hotový i s nahozením všech dat. Mě dnes obnova systému se vším všudy do původní podoby tvrá 30-40 minut.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Uživatelský avatar

patas
Androiďák!
Příspěvky: 301
Registrován: ned 15. bře 2009 12:26:55
Reputace: 0
Bydliště: Lázně Bohdaneč

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od patas » úte 03. srp 2010 8:15:35

Konqui píše:Flash je jedna z nehorších věcí co kdy web potkala...měl by umřít - k tomu i směřuje...Apple i Jobse nenávidím (mám k tomu své důvody), ale s flashem má pravdu. Je to hnus...
Copak ti tak hrozného udělali? :roll:

P.S. Sorry za OT.
SE Xperia Mini Pro

Uživatelský avatar

TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od TMa24 » úte 03. srp 2010 8:24:47

Vies kedy nadavaj? Vtedy ako zle skopirujes kartu a nasledne ju sformatujes ako ja:-(


petter
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: stř 23. zář 2009 13:25:10
Reputace: 0
Bydliště: Olomouc

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od petter » úte 03. srp 2010 8:39:47

spot píše:dnes vecer som asi 2x zasa rebootoval (mobil sam od seba). potom zasa moj vlastny reboot (umyselne). znova som premazal vsetko co sa dalo v browseri. nastavil defautove hodnoty. a zasa par krat reboot (umyselne) a zasa premazanie a zda sa ze sa to stabilizovalo.... posl. hodinu to slape... ale aj tak... doteraz som android povazoval za dobry system. je mi uplne jedno co to sposobuje alebo sposobovalo ale toto je neospravedlnitelny bordel. keby som ja vypustil takyto update tak ma zakaznici asi zabiju....

este tak na ilustraciu okolitych veci. nikdy som ziadny root do toho nerval a ani som sa nechystal. nikdy som ani neuvazoval o ziadnej custom romke. vsetko slapalo na 2.1 ako malo a spokojnost s mobilom bola maximalna... ako vrchol nestability mi padla par krat nejaka aplikacie - nie reboot celeho systemu. a aj toto sa prihodilo veeelmi vynimocne a veeelmi zriedkavo. mozno ani nie raz za mesiac. mobil som vypinal zriedka. nebol dovod... tamer 100% stabilita. takze je uplne jasne ze ten bordel je SW a ze HW je upklne ok. a to som si hovoril ze ani to froyo tam hned rvat nebudem. ze si pockam ako to chodi ludom... nebol som na to nijako nadrzany. ale nakoniec som neodolal... no som zvedavy co bude nasledovat. citam ze aj ini maju taketo problemy, vidim ze som neni sam...
no asi to dela flash, ja kdyz jsem si do svyho magica zkompiloval froyo a vrazil tam flash plugin tak kazdej flash v browseru se mi zacal nacitat a pak se hned telefon resetoval (ale u me to je hlavne protoze flash plugin je optimalizovanej na instrukcni sadu armu co ma nexus). Ono to muze delat aji javascript. engine v8 kterej ve froyu je, ale na desire by tohle delat nemelo, tam by to melo fungovat dobre. Jediny co bych ti doporucil zkus si telefon pripojit do pc a divat se do logu, spust browser a sleduj jeslit to neco vypise. Mozna zapisuje nekam do pameti kam by nemel, ale to by melo jen vyhucet a dalvik to chytit


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » úte 03. srp 2010 8:46:03

petter: dik, dobry napad... teraz som v dobrom stave, vcera neskoro vecer mi to uz fungovalo ok. teraz mam na nabijacke. potom potestujem. ak budu problemy pozriem. ten log je generovany kde?

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12652
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od ramon.dexter » úte 03. srp 2010 8:50:25

spot: dokud neuděláš HR/wipe, nepiš sem. Stejně se nic nevyřeší a tvoje problémy HR vyřeší. Pokud jseš jak říkáš IT odborník, umíš si udělat zálohu.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


petter
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: stř 23. zář 2009 13:25:10
Reputace: 0
Bydliště: Olomouc

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od petter » úte 03. srp 2010 8:52:12

spot píše:petter: dik, dobry napad... teraz som v dobrom stave, vcera neskoro vecer mi to uz fungovalo ok. teraz mam na nabijacke. potom potestujem. ak budu problemy pozriem. ten log je generovany kde?
kdyz pichnes telefon do pc pres kabel tak napis v konzoli: adb logcat (pokud mas adb nastaveny v defaultni ceste, pokud ne tak, jestli mas windows treba: C:\cesta k adb\adb logcat)


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » úte 03. srp 2010 9:32:28

jaaaj ramon, ramon....
co ti na to napisat

1. momentalne ziadny problem neriesim, momentalne to chodi, skus trochu citat
2. HR budem robit len ako ozaj posl. moznost
3. zalohovat este dokazem ale travit cas reinstalaciou vsetkych veci a obnovou zo zaloh sa mi nechce. mam obcas aj ine povinnosti...
4. pisat budem vtedy, ked to zvazim ako potrebne...
ramon.dexter píše:spot: dokud neuděláš HR/wipe, nepiš sem. Stejně se nic nevyřeší a tvoje problémy HR vyřeší. Pokud jseš jak říkáš IT odborník, umíš si udělat zálohu.


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » úte 03. srp 2010 11:43:16

hmmm tak situacia zacina byt horsia ako zla....
dalsie dva neocakavane rebooty, takze som pristupil k vami odporucanej posl. moznosti - zaloha + Factory data reset
po HR prvy pokus o browsovanie ok, druhy zasa neocakavany reboot


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » úte 03. srp 2010 12:56:07

tento link mi aj po resete sposobuje reboot celeho mobilu

http://www.sme.sk/c/5490695/galko-na-mi ... akupy.html

je tu niekto kto to moze ceknut ze ci to u neho chodi v pohode?
so zapnutym flashom (settings - enable plugins - always on)
Vdaka ak sa niekto najde...

Uživatelský avatar

TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od TMa24 » úte 03. srp 2010 13:13:49

ObrázekObrázek s romkou ktoru mam v podpise. ziadny problem


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » úte 03. srp 2010 13:17:35

TMA24: dik len cennejsi by bol nazor niekoho bez rootu s rovnakym sw ako mam ja, to znamena so standardnym updatom z 1.8.2010 (froyo 2.2) - skratka cisty legalny posl. update bez inych zasahov

inak mozno nie je problemovy ten link, skratka skakal som po sme po tych linkoch co maju tu ikonku filmoveho policka. v tych linkoch su videa. a na tom mi to padlo. ak by sa dalo vyskusat trochu po tom sme.sk pobrowsovat .... vdaka

uz som aj kontaktoval support htc... uz ma totiz nic ine nenapada

a dalsi spresnenie, neskusam to na wifi ale na datovom pripojeni od providra

inak aj titulna stranka sme.sk mi nabehava takym stylom ze teplomer sa zastavi asi na 95% loadovania a potom to tam odvysne na dobrych 30 sekund, a az potom dobehne na 100%

teraz som vypol settings - enable plugins - off a mozem browsovat, nepadlo to
Naposledy upravil(a) spot dne úte 03. srp 2010 13:26:31, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Fllip
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: pon 31. kvě 2010 9:41:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S 2
Twitter: http://twitter.com/Fllip1
Tablet: iPad

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Fllip » úte 03. srp 2010 13:26:23

Tak jsem to otestoval an ofiko FroYo ROM bez rootu. A bez problému se mi načítá jak verze bez tak s flashem,
Samsung Galaxy S 2
Chceš získat 2GB + 500MB zdarma na Dropboxu? Zde: http://db.tt/NAlopXO


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » úte 03. srp 2010 13:27:09

Dakujem... aspon viem ze inde to chodi...
ozaj mal si aj settingy tak ako som pisal? always enabled ?
Fllip píše:Tak jsem to otestoval an ofiko FroYo ROM bez rootu. A bez problému se mi načítá jak verze bez tak s flashem,

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti