Android OSsteve jobs mal predsa pravdu?


flavicius
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pát 30. črc 2010 12:31:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od flavicius » úte 03. srp 2010 15:14:50

spot

Mám oficiální Froyo 2.2 a ten web se mně načte s flashem bez problémů.





Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » úte 03. srp 2010 18:52:06

tak co, najde sa este niekto s nejakym napadom? dnes som urobil factory reset asi 5x
4x vyberom volby v menu, 1x stlacenim tlacidla hlasitosti pri zapnuti mobilu.
nic nepomaha. reformatoval som aj kartu.
akonahle mobil nabootuje zacnem browsovat po http://www.sme.sk tak do 2 minut
padnem a mobil sa restartuje. ziadny factory reset nezabera. som to schopny dat do stabilnejsieho stavu
ak sa zacnem hrat s prepinacom pluginov. na volbe off alebo on demand je to stabilnejsie
nepada to ale netusim ci ten stav je trvaly. akonahle zapnem flash (pluginy - boh vie co tym v skutocnosti vsetko zapinam a vypinam)
tak to rebootuje.
ze stav nie je dobry vidim aj tak ze sa stranka dlho natahuje a teplomer sa zasekava. vtedy viem ze je len otazkou casu
ze sa mi mobil vypne. ma este niekto nejaky napad co mozem skusit?
nie je mi to vobec jasne. ako odbornik na android sa necitim aby som to posudzoval.
napisal som na podporu htc. zatial bez odpovede. pockam este jeden den a ak nic tak to vidim
na odovzdanie do servisu... i ked nechapem ako je to mozne... pred 2.2 som nemal ziadne, doslova ziadne problemy.
dalsia vec ktorej nerozumiem je fakt ze zatial mam problemy s browsovanim po weboch kde su flashe. to je moje tusenie.
vsetko ostatne na mobile slape v poriadku....

Uživatelský avatar

Pnaky
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: stř 07. črc 2010 9:32:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S4 Mini [GT-i9195]
Rom: CyanogenMod 12 5.1.1
Bydliště: Teplice - Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Pnaky » úte 03. srp 2010 19:28:07

Vyzkoušel jsem ten tvůj odkaz z minulé stránky, přehrálo mi to video úplně v pohodě a bez sekání browseru...
Obrázek = Samsung S4 Mini + CyanogenMod 5.1.1 + O2 Free CZ


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » úte 03. srp 2010 19:32:03

dik za ochotu...

Pnaky píše:Vyzkoušel jsem ten tvůj odkaz z minulé stránky, přehrálo mi to video úplně v pohodě a bez sekání browseru...


liptontea
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 04. srp 2010 3:59:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire
Tablet: Huawei MediaPad

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od liptontea » stř 04. srp 2010 4:04:07

@spot
robilo mi to iste po upgrade na 2.2. padal mi browser pri strankach s flashom. chvilku som pouzival dolphin tam mi to nepadalo. (neviem ci sa tam nejak flash nenatahoval alebo co ;p )
kazdopadne som spravil 1xfactory reset mobilu a vsetko je ok. aj ten odkaz co si daval fici



Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » stř 04. srp 2010 6:17:06

no presne toto, len nechapem preco u mna reset nezabral. ak si fical na inom browseri ktory
nepodporoval flash tak si nemusel mat ziadny problem. to si mysim ze by bolo aj u mna teraz

netusite niekto dokedy mozem cakat odozvu zo supportu htc? napisu nieco zmysluplne? ma niekto so supportom htc
nejake skusenosti?
liptontea píše:@spot
robilo mi to iste po upgrade na 2.2. padal mi browser pri strankach s flashom. chvilku som pouzival dolphin tam mi to nepadalo. (neviem ci sa tam nejak flash nenatahoval alebo co ;p )
kazdopadne som spravil 1xfactory reset mobilu a vsetko je ok. aj ten odkaz co si daval fici

Uživatelský avatar

Blackhawk
Droid
Příspěvky: 2403
Registrován: pon 19. dub 2010 13:53:50
Reputace: 11

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Blackhawk » stř 04. srp 2010 7:01:28

Ten flash je tam predinstalovany uz v rom alebo ho instalujes dodatocne?


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » stř 04. srp 2010 7:45:41

to bola otazka na mna?
nic neinstalujem dodatocne. spravim factory reset. a rovno idem browsovat na sme.sk
tam su flash videa. defaultovy stav v browseri je "plugins always on"
takze zacne loadovat aj flashe. do 2 minut mi to niekde drbne pri tom browsovani a
mobil sam rebutuje. nic tam nedoinstalovavam.
Blackhawk píše:Ten flash je tam predinstalovany uz v rom alebo ho instalujes dodatocne?

Uživatelský avatar

Blackhawk
Droid
Příspěvky: 2403
Registrován: pon 19. dub 2010 13:53:50
Reputace: 11

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Blackhawk » stř 04. srp 2010 7:57:55

To bola vseobecna otazka, ci je tam flash uz naistalovany alebo nie. Je nejaka moznost ho preinstalovat?

Ak nie, tak by som mozno skusil preflashnut froyo manualne.


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » stř 04. srp 2010 8:00:33

co znamena stratu zaruky predpokladam... v tomto stadiu nepovazujem za vhodne riesenie na moj problem, i ked verim ze urcita sanca by to bola
Blackhawk píše:To bola vseobecna otazka, ci je tam flash uz naistalovany alebo nie. Je nejaka moznost ho preinstalovat?

Ak nie, tak by som mozno skusil preflashnut froyo manualne.


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » stř 04. srp 2010 10:03:36

tak sa mi ozvali z podpory htc. a dosla zaujimava (aspon pre mna) informacia.
neviem ci vy (niektori z vas) ste to vedeli ale ja som robil factory reset iba tak
ako bolo v manuale. skusal som aj z menu a aj stlacenim tlacidla hlasitosti pri zapinani.

z htc prisla info ze: mam vybrat karty (aj sim aj sd) a urobit to 2x po sebe
neviem to este uplne vyhodnotit. ked to bude fungovat 3 dni tak uverim ze je vsetko ok.
ale zatial to vyzera dobre. bezne som bol po factory reset schopny ten telefon zhodit do 2-3 minut
len puhym browsovanim po sme.sk
teraz to vyzera ze to chodi.... ci naozaj uvidim neskor.

Uživatelský avatar

Hombre
Androiďák!
Příspěvky: 279
Registrován: pon 12. črc 2010 22:08:06
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Hombre » stř 04. srp 2010 11:28:31

Tak držím palce
HTC Desire

Uživatelský avatar

Aleq
Stálý androiďák
Příspěvky: 202
Registrován: pát 23. črc 2010 17:26:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Mobil 2 / ROM: SGS4 I9505G 5.1 GPE, Motorola Moto G 2 5.0 Stock
Tablet: Google Nexus 10
Tablet 2 / ROM: Barnes&Noble Nook Tablet
Rom: Stock 6.0
Bydliště: Brno

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Aleq » stř 04. srp 2010 11:55:03

Case píše:
spot píše:este jeden takyto den a idem zistovat ako sa da urobit downgrade na eclair
To ti klidně řeknu rovnou - nijak.
Ses si jistej?
Ja jsem debrandnul T-Mobile s Goldcard, pak upgradnul na Froyo (bez GC bohuzel) a tak se to tam nejak blbe - system bezel, ale restartoval se co 10 min. Info o systemu uz psalo 2.2, HBoot 0.83. Vlozil jsem opet GC, pustil RUU_Bravo_HTC_WWE_1.21.405.2_T2_Radio_32.41.00.32U_4.08.00.09_release_137222_signed (HBoot 0.80) a downgradnul zpet na 2.1. Pak jsem znovu upgradnul na FroYo OTA a nyni uz vse OK. Tak nevim, ale mne downgrade sel...
HTC Desire -> SGS2 -> SGS4 GPE -> Nexus 5X
B&N Nook Tablet -> Galaxy Nexus 10

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Case » stř 04. srp 2010 13:29:04

A určitě jsi instaloval oficiální update přes OTA? Já jenom že ten by měl, pokud vím, mít HBOOT 0.90...?


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » čtv 05. srp 2010 8:28:51

tak moje problemy pokracuju. jeden den som browsoval v pohode, bolo to rychle a evidentne uplne ok.
celkovo to bolo rychlejsie a plynulejsie. dnes rano som zacal instalovat aplikacie. ako prvy "mute widget" z marketu, po stiahnuti widgetu, neviem ci sa stihol nainstalovat mam dojem ze nie tak reboot. a potom dalsi a dalsi.
uz nedokazem ani browsovat zasa. hned rebootuje.

este idem skusit urobit opat dvjnasobny reset bez kariet a az potom vsetko instalovat, lebo dnes rano som spravil este jeden factory reset s uz zasanutymi kartami. chcel som tak zavolat toho uvodneho sprievodcu. teraz to skusim tak ze toho sprievodcu zavolam z menu a nebudem robit na zaver factory reset s kartami.

skratka u mna:
2.2 = iba problemy
2.1 = pohodicka a stabilita

tak neviem...

Uživatelský avatar

pphmmr
Androiďák!
Příspěvky: 343
Registrován: pát 25. čer 2010 19:29:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung I9000 Galaxy S [XXJPU]

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od pphmmr » čtv 05. srp 2010 8:33:38

a nenasiel si problem? Ze ti to zhadzuje Mute Widget ??
Samsung i9000 Galaxy S Android 4.0.4 ICS, 8GB, 16GB SD, fw: CM9.1 stable baseband:XXJW4
Nexus S i9020T - mrtvy
iPAD2 32GB WiFi white JB


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » čtv 05. srp 2010 8:55:56

to prave skusam, zasa som urobil FR bez kariet 2x, vynechal som FR s kartami a vynecham instalaciu mute widgetu...
teraz som stiahol a nainstaloval astro. browser chodi, instalacia astra z marketu bola ok, updatol som mapy a cakam co ma zasa zhodi....

inak posl. pomoc z HTC supportu nebola moc optimisticka

I am sorry to hear that the device is not working again. Please test if this is caused by the phone or the application. Hard reset the phone and try not downloading the Mute application. In case the device will reboot again and again, please contact the repair centre in CR and sent your device for repair. VSP Data a.s. Servis GSM Service Park Area Průmyslová 1181 Sezimovo Usti PSC 391 02 Česká republika +420 381 212 583 gsmservis@vspdata.cz
pphmmr píše:a nenasiel si problem? Ze ti to zhadzuje Mute Widget ??

Uživatelský avatar

Hombre
Androiďák!
Příspěvky: 279
Registrován: pon 12. črc 2010 22:08:06
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Hombre » čtv 05. srp 2010 15:26:59

Některé aplikace pod 2.2 prostě nefungují. Např. mě některé(dřív) způsobovaly reboot. S novou ROMkou je to v pohodě.

A zkusil jsi vyměnit SD kartu?
HTC Desire


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » pát 06. srp 2010 16:46:47

tak neviem uz co si mam o tom mysliet. story dalej pokracuje. potom co som znova urobil FR 2x bez kariet a nenainstaloval mute widget som 1 a pol dna fungoval 100%. doinstaloval a obnovil vsetky veci a zdalo sa ze vsetko je ok. browser aj na flash strankach nema ziadny problem a chodi velmi svizne. opat som mal dojem ze vsetko je ok. ale dnes pobede pri pokuse o pozretie mailov.... opat pad a reboot. tak neviem ci to mam povazovat len za nahodny reboot ktory sa nebude opakovat alebo zasa zacinaju problemy. na 2.1 sa mi to nestalo ani jeden jediny raz....
nechce sa mi verit ze mam cosi s HW...
vam obcas ta 2.2 padne a rebutuje? alebo vobec?

ten napad s tou vymenou karty ma tiez napadol. len uz moc nemam na to nervy. odvtedy co mam 2.2 len testujem a skusam a instalujem a rebutujem. skratka a dobre ide ma jebnut...

Uživatelský avatar

Hombre
Androiďák!
Příspěvky: 279
Registrován: pon 12. črc 2010 22:08:06
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Hombre » pát 06. srp 2010 21:20:10

Zkus vyměnit tu SD kartu
HTC Desire


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » sob 07. srp 2010 15:39:03

tak zasa reboot na konci po prezreti tohoto videa
http://natankuj.sme.sk/c/5490534/ako-do ... -auto.html

potom vymena sd karty za originalnu a zasa reboot na konci toho videa.
ine islo ok. takze moje pokusy su na konci.
v pondelok rano kontaktujem servis. zabava s verziou 2.2 skoncila

Uživatelský avatar

TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od TMa24 » sob 07. srp 2010 15:47:01

dufam ze to tvoje testovanie si vykonaval so ziadnou nainstalovanou apps :?: :!:


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » sob 07. srp 2010 16:30:54

som nevedel ze do 2.2 sa nemozu instalovat ziadne aplikacie...
TMa24 píše:dufam ze to tvoje testovanie si vykonaval so ziadnou nainstalovanou apps :?: :!:

Uživatelský avatar

Petr22
Androiďák!
Příspěvky: 474
Registrován: čtv 04. čer 2009 18:02:46
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Petr22 » sob 07. srp 2010 16:40:14

A nemáš podobný problém jako tady?

http://smartmania.mobilmania.cz/forum/v ... 9&start=15

Uživatelský avatar

Hombre
Androiďák!
Příspěvky: 279
Registrován: pon 12. črc 2010 22:08:06
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Hombre » sob 07. srp 2010 16:40:49

mhm tohle je fakt na reklamaci
HTC Desire

Uživatelský avatar

kamelot
Androiďák!
Příspěvky: 351
Registrován: pon 12. črc 2010 13:26:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G 2014
Mobil 2 / ROM: HTC Desire
Bydliště: Košice, SR
Kontaktovat uživatele:

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od kamelot » sob 07. srp 2010 16:46:11

spot píše:som nevedel ze do 2.2 sa nemozu instalovat ziadne aplikacie...
len chcel vylúčiť vplyv iných apps... :)


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » sob 07. srp 2010 17:52:17

hej, rozumiem. sorry ze trochu taka odpoved. uz som z toho celeho otraveny a vytoceny. 2.2-ka mi spravila z mobilu sracku.
a tie prvotne problemy sa prejavovalio okamzite po factory resete takze ziadna aplikacia v hre este nebola.
okrem toho ja som tam nemal nic mimoriadne. par zakladnych aplikacii ako je astro, rockplayer, silver edit, xiialive a to je asi vsetko...
ziadny taskkiller a podobne....


kamelot píše:
spot píše:som nevedel ze do 2.2 sa nemozu instalovat ziadne aplikacie...
len chcel vylúčiť vplyv iných apps... :)


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » ned 08. srp 2010 14:20:09

tak v pondelok zacnem komunikovat s prazskym servisom a posielam to tam.
a prilozim im aj toto video: http://www.youtube.com/watch?v=c8aBB5V75A4

Uživatelský avatar

Petr22
Androiďák!
Příspěvky: 474
Registrován: čtv 04. čer 2009 18:02:46
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od Petr22 » ned 08. srp 2010 15:36:14

Připoj k tomu nabíječku a bude se ti to restartovat ještě rychleji. Já už ho mám v servisu.
Nějaký HW problém s přehříváním nad 36 st.


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: steve jobs mal predsa pravdu?

Příspěvek od spot » úte 10. srp 2010 7:30:08

tak som vcera vypisal servisny formular a zaziadal o odvoz mobilu do servisu. story skoncila...

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti