Android OSAndroid a spouštění WM aplikace

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
tomkralik
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC

Android a spouštění WM aplikace

Příspěvek od tomkralik » úte 17. srp 2010 15:50:56

Ahoj lidičky,
nevím, či nemáte někdo zkušenost zda se dají na Andoidu spouštět WM aplikace?
Hledám něco obdobného jako je v linuxu WINE.

Moooc díky za info.

petter
Androiďák!

Re: Android a spouštění WM aplikace

Příspěvek od petter » úte 17. srp 2010 15:53:18

jedine zatim dosbox dej hledat na googlu aDosbox ale bude to celkem pomaly, na telefonu emulovat PC je celkem hodneeee narocny na procesor. Ten dos je uz dost pomalej a windows to je uplne hotovo

Autor tohoto vlákna
tomkralik
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC

Příspěvek od tomkralik » úte 17. srp 2010 16:14:11

mooc diky
zkusim v nejakem emulatoru toto spustit a potom spustit taky tu aplikaci, ktera je puvodne napsana pro WM 6.1

snad to bude alespon trosku slapat

jeste jednou diky

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » úte 17. srp 2010 17:04:51

tomkralik: adosbox se jmenuje DOSbox kvůli tomu že emuluje DOSovej stroj. Takže v tom nerozjedeš WM aplikaci ani kdyby ses rozkrájel.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Petr117
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone

Příspěvek od Petr117 » úte 17. srp 2010 17:48:41

Mam takovej dojem, že ani neexistuje windows mobile emulator pro Android.. A i kdyby byl, tak si myslim, že by to nebylo úplně optimální..
Můžu se zeptat, co za aplikaci chceš emulovat? Vždyť pro Android je spousta výborných aplikací.. Já osobně jsem nenarazil na nic, do bych na WM používal a na Androidu mi chybělo..
HTC Evo 3D

2T2T
Nové Androidě

Příspěvek od 2T2T » ned 23. říj 2011 22:49:34

Petr117 píše:Můžu se zeptat, co za aplikaci chceš emulovat? Vždyť pro Android je spousta výborných aplikací.. Já osobně jsem nenarazil na nic, do bych na WM používal a na Androidu mi chybělo..
Tak to máš štěstí. Nebo spíš já měl z WM6.1 upgradovat někam jinam. Zatím nenacházím (a podle odpovědí z různých supportů mám pocit, že zatím není):
1. Aplikace, co by umožňovala plnohodnotně pracovat s kontakty/kalendářem/úkoly když člověk má všechna data na MS Exchange serveru (pokud má člověk data na google, tak je to asi lepší, ale to není úplně to business řešení, se kterým tam, kde dělám, uspěju). Nejblíž tomu, co ve WM uměl sám operační systém a SPB Today (obdoba widgetu) je Touchdown + k němu PureCalendar Widget, ale taková _základní blbost_ jako to, že si chci uložit číslo, které mi právě volalo, do kontaktů, které mám na Exchange, je věc...6 tapnutí, když to mám nastavené dobře, jinak 8...nebo že si na home obrazovce kde mám kalendář najedu na pozítří a zadám si tam úkol...nebo že se mi všechny remindery, ať je to nepřečtená sms, mail, schůzka nebo úkol, zobrazují na jednom místě a mohu se k nim stejně chovat (ať je to úkol nebo schůzka, možnost snooze o 5/10/15... min)
2. Čtečka elektronických knih s "protikusem" na PC, se kterým by se synchronizovala, PC protikus by uměl běžné (doc, txt, pdf, htm) dokumenty převádět do jejího formátu, na telefonu by aplikace podporovala "reading lists", hvězdičkování knih podle obliby, "lookup" slova ve slovníku na jedno tapnutí...
3. Ekvivalent Photoshopu na PC. Podpora hladin, efektů, vrstev, výběru magickou hůlkou...
...asi bych ještě uměl pokračovat, ale toto mi přijde zatím hlavní. A už kvůli té čtečce by mi ten emulátor bodnul.
Obecně mi taky vadí omezené možnosti nastavování UI - můj telefon s androidem má větší rozlišení, než měl WM, ale informací najednou ukazuje míň...to je ale asi obecný trend, po přechodu z Palmu na WM jsem (pamatuju) měl stejný pocit - na Palmu s rozlišením 160x160 byly třeba speciálně laděné fonty, aby zabíraly na o pixel nižší řádku ... na to dnes všichni kašlou.

scor
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung S20+

Příspěvek od scor » ned 23. říj 2011 23:00:13

Bohuzel v Androidu neni zatim zpusob jak emulovat Windows Mobile. Taky me to stve, ale nic vic s tim neudelame. Bohuzel dnes je vse ala iphone.

2T2T
Nové Androidě

Příspěvek od 2T2T » pon 24. říj 2011 2:21:18

scor píše:Bohuzel v Androidu neni zatim zpusob jak emulovat Windows Mobile
Dík za info, uspořilo mi to spustu hledání...tak holt nezbývá, než hledat Android ekvivalenty toho, co chybí.
A doufat, že je někdo napíše.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“