Android OSX10 mini pro a ciastocna nefunkcnost datovych prenosov

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
iGz
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: X10 mini pro

X10 mini pro a ciastocna nefunkcnost datovych prenosov

Příspěvek od iGz » stř 18. srp 2010 9:39:03

Ahojte.

Napriek tomu, ze som nasiel podobnu temu : http://androidforum.cz/sony-ericsson-xp ... t4247.html , zakladam novu, kedze sa jedna o odlisny problem. Takze k nemu :

Mam X10 mini pro, operator Orange, aktivovane Orange world 1000, nastavenie APN som spravil podla postupu tu : http://www.orange.sk/web/pomoc/mobilne_ ... ernet.html - zalozka Internet. Jedine co sa mi tu nepodarilo nastavit je "Protokol systému MMS: 2.0" - takato polozka totiz v nastaveni chyba.

Vsetko funguje ako ma, na net sa dostanem, HSDPA funguje, ale... Pokial vypnem v menu telefonu datove prenosy (alebo cez "Settings - Wireless controls - Mobile networks - Data traffic" alebo cez widget), tak ak ich zapnem povedzme po 12 hodinach (vecer vypnem, na druhy den doobeda zapnem), tak sa mi nezobrali v notifikacnej oblasti pri zobrazeni sili signalu ikona indikujuca datovy prenos (3G, alebo E) a nie je mozne sa pripojit na net. Pritom vsetko sa tvari v poriadku. Pokial ale napriklad datove prenosy vypnet a povedzme o cca hodinu zapnem, tak vsetko funguje ako ma. Ak chcem aby mi datove prenosy fungovali znova korektne, tak musim mobil znova zaregistrovat v sieti, cize vypnut/zapnut mobil, alebo dat vyhladat mobilne siete a znova ho prihlasit do siete Orange. Moje podozrenie je, ze sa to deje ked sa dostanem do dosahu inej BTS stanice, nez na akej som bol prihlaseny ked som datove prenosy vypinal, ale to je len moj dohad a stalo sa mi to aj napriklad cez vikend ked som zostal na jednom miesti, cize BTS stanica by sa teoreticky menit nemala. Casy kedy je este mozne zapnut a vypnut a znova zapnut datove prenosy bez nutnej opatovej registracie do siete sa menia. Vsetko ostatne funguje ako ma, ziadne problemy s datami, dokonca mi ani nepada wifi pokial je pripojene, vsetko slape... Az na tuto velmi otravnu malickost.

Nemate niekto podobny problem ? Stretli ste sa s niecim podobnym ?

Vdaka za odpoved.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“