Příspěvek
od kodyak » pon 11. kvě 2015 20:17:56
Asi nejlepší je nainstalovat Micro CPU monitor a sledovat vytizeni procesoru v klidu.Me to třeba ukazuje ztezi malinke dve carky.Resil jsem několik tabletu které sly jak snek,tenhle Micro CPU monitor ukazoval plne zatizeni a když jsem vynutil ukonceni u všech nainstalovanych her,tak byl klid a monitor ukazoval jen nepatrne zatizeni.Ty tablety takle bezely i po restartu,jeste před ukoncenim,ze to bylo line a ukazovalo to 100% zatizeni.Proste ty hry něco delali na pozadi.A když jsem nainstaloval AVG a nastavil na nem extremni citlivost,tak to několik tech her označilo jako potencialne zavadne.Odinstaloval jsem je,pak zkusil pospoustet co zbylo a co se nestalo.Vse bylo OK a zatizeni procesoru bylo v klidu male.Proto doporucuji AVG na velmi vysokou citlivost.Vychazim z testu a zkouseni na x zarizenich.Jinak jsem zkousel najedonu mit nainstalovany AVG,AVAST,eSet,Nortona a ještě něco (uz si nevzpomenu,ale bylo to doporucovane jako dobry antivir) a AVG hlasilo nejvic z tech bordelovych aplikaci.Zacal jsem ty antiviry resit hned po tom co se mi porad objevovali reklamy,zalozky a zarizeni bylo desne line.Kdyz něco AVG oznaci,tak to odinstaluju a od doby co ho takle pouzivam jsem nemel jediny vyse zmineny problém.. Ještě nemá smysl používat jakekoliv task killery.Jen zerou vykon a baterku,protoze android je staveny tak,ze když mu spadne aplikace,tak ji zase po chvili obnovi,takze efekt nula.Jedine co ma smysl jsou zmrazovace aplikaci jako třeba Greenify.Aplikace sice zustane v pameti RAM,ale je stopla,takze nezere.Nevyhodou pro nektere je snad jen to,ze je potřeba ROOT..
A ještě jedna dost dulezita poznámka.Kdyz jsem resil ty lina zarizeni,tak nikdy nebyly ty "vadne" aplikace videt jako bezici ve spravci aplikaci.Tyhle věci vidi az specialni aplikace (nazvy ted nevim,protoze pouzivam vynucene ukonceni a zmineny Greenify) které vidi uplne všechno co bezi i na pozadi a není k tomu potřeba ani ROOT..