Android OSNelze stahovat z Marketu

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
páca
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Xperia X10

Nelze stahovat z Marketu

Příspěvek od páca » čtv 19. srp 2010 11:29:06

Mám X10 po rootu a vše běží výborně, jen celý dnešek nejde stáhnout žádné aplikace z Marketu? Dám stahovat či aktualizovat a pořád tam jen zahájení stahování a nic se neděje. Ať je to přes wifi nebo 3G net. Nevím jestli to je díky tomu rootu (žádné systémové soubory/aplikace jsem nemazal - jen youtube, moxier aplikace a gmail aplikaci) a nebo je chyba na Marketu? Nešly mi ani synchronizace přes SE, tak jsem telefon resetoval (tovární nastevení), s tím, že mi bylo jasné, že odinstalované aplikace tam mít nebudu, nedělal jsem si jejich backup, přišlo mi zbytečné dělat backup aplikace youtube, moxier,gmail. A po resetu, synchronizace v SE sync jdou, ale stále mi nejde stahovat v Marketu. Samozřejmě jsem se přihlásil, když jsem otevíral kalendář atd. na svůj účet k gmailu. Prosím tedy o radu. Děkuji

Krokodyl
Droid
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Nelze stahovat z Marketu

Příspěvek od Krokodyl » čtv 19. srp 2010 12:13:28

Měl jsem dnes problém s Marketem okolo 11-té hodiny. Ale teď už je vše OK.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Slavsi
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavsi » čtv 19. srp 2010 13:29:53

Me se občas stáva to, že sice dám z AM stahnout nejakou tu apk a nasledne cekam cca 2-3 minuty. Nasledne na to zacne teprve stahovat. Zkousel si vyckat?

Autor tohoto vlákna
páca
Nové Androidě

Příspěvek od páca » čtv 19. srp 2010 18:02:26

Děkuju za odpovědi. Zkoušel jsem, ale nic, čekal jsem cca. asi 10min. A to jsem to zkoušel jak přes wifi tak i přes Vodafone net, tak myslim, že tady chyba nebude. :( Vždycky mi to prostě napíše "stahování zahájeno" a pak nic. Ten problém se SE sync jsem vyřešil, po tom co jsem dal obnovit tovární stav, tak je to v pohodě. Aplikace odebrané po rootu samozřejmě v telefonu nejsou (jak jsem psal výše backup jsem nedělal). Vše prostě funguje bez problémů, kalendář, kontakty atd. vše přes účet na gmail, jen ten market prostě nejde???

Case
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Case » pát 20. srp 2010 0:19:02

Někdy pomůže stahování zrušit a dát stahovat znova. Někdy pomůže vypnout wifi (pokud jsi připojený přes wifi, samozřejmě) a nechat stahování "nastartovat" přes mobilní data.

ALTR
Stálý androiďák

Příspěvek od ALTR » pát 20. srp 2010 6:55:21

Moje MM se chová stejne pokud jí dochází "misto na disku". Jakmile se objeví hláška že jí dochází místo - tzn. je ještě 20 MB volnýho tak se market chová přesně jak popisujes. Jakmile odinstaluji neco pro uvolnění místa vse se zase rozjdede. Zda se mi to jako vlastnost OS (apk - market) nez vlastnost MM.
Tápám...

Telstar
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy

Příspěvek od Telstar » sob 21. srp 2010 8:54:51

Ahoj všem a předně dík za toto forum!

Po včerejším update firmware (JM2) mám naprosto tentýž problém se stahováním z marketu, byť tedy pouze stran WiFi.
Když vypnu WiFi a nechám stáhnout via standardní služby operátora, po chvíli se to rozvášní. Ale u WiFi končím vždy jako výše uvedený kolega - tedy Zahájení stahování a víc ani prd :). Nepomáhá ani vypnutí/zapnutí WiFi, nic.
Podotýkám, že se snažím instalovat aplikace, které jsem na předchozím fw již měl, takže je market zobrazuje v záložce Stažené. Ale prostě nic.
Zkusím ještě s jinou WiFi a pak už mi bude smutno, protože do této chvíle vše na telefonu fungovalo dokonale a byl to oproti Xperia X1 před lety parádní kup.

ShepDog
Nové Androidě

Příspěvek od ShepDog » sob 21. srp 2010 9:03:26

Skus vypnut zapnut mobil

Igoreso
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: LG G7
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igoreso » sob 21. srp 2010 9:03:41

taky od vcerejska vecer nejde, Jedna se na 99% o problem na strene Marketu.

ShepDog
Nové Androidě

Příspěvek od ShepDog » sob 21. srp 2010 10:29:07

ja som mal tiez problem minule vpol zapol a bolo vsaetko ok ale ako tak pozeram dnes je asi iny problem .. dokonca mi napriklad na facebook ktory mam nainstalovany pisal cic chem nainstalovat

ladaRiha
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Tablet: Asus TF300
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladaRiha » sob 21. srp 2010 11:06:04

Mne sel vcera v pohode (hral jsem si s nim az nekdy do jedny do rana), dneska zda se taky. Ale asi je nejaky udrzba, zminka je o tom i na next webu - ruzni uzivatele/ruzny staty/ruzny problemy:
http://thenextweb.com/.../is-the-android-market-down
Mmimochodem ted byla i na app store , zajimava nahoda ;)

Autor tohoto vlákna
páca
Nové Androidě

Příspěvek od páca » sob 21. srp 2010 21:31:10

Vypnutí wifi, telefonu atd. je první coj sem zkoušel, to beru jako základ, který ani nezmiňuji. Nic nepomohlo. Zašel jsem tedy do servisu SE v pasáži Světozor (jsou tam opravdu velmi ochotný, takže v pohodě domluva) a tam mi pán řekl, že je to možné, že po rootu jak jsem odstranil aplikaci Gmail, tak jsem si tím odstranil i nějaké další věci, které se vážou na službu/aplikaci Market. Během 20min. mi přehráli celý telefon vč. mnou odinstalovaných aplikacích a již vše znovu jde. Telefon jsem opět rootnul a nechal jsem gmail a vše běhá v normálu.

barton
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: galaxy s2

Příspěvek od barton » pát 27. srp 2010 9:09:09

mam podobny problem.vse fungovalo a slo stahovat z marketu.ted se pripojim pres wifi a z marketu stahovat nelze,napise to > apliakce bude stazena ale nic to nedela ani kdyz cekam 10 minut. kdyz si otevru prohlizec,tak pres nej stahovat jde.

jeste info,jsem v norsku,ale to si myslim ze na to vliv mit nemuze :DD

nevite nekdo jak to vyresit?

barton
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: galaxy s2

Příspěvek od barton » pát 27. srp 2010 11:38:43

takze jsem se ,,vratil k tovarnimu nastaveni,, a ani to nepomohlo...jeste chci podotknout ze jsem neprovadel zadne upravy sw a podobne ptakoviny...

volal jsem do samsungu a tam me bylo sdeleno ze pokud nejde jen android market a ostatni jede bez problemu tak ze to neni jejich problem,ale je to problem marketu respektive googlu,ze mam kontaktovat je....takze to vypada ze budu muset pockat az se to spravi samo

prosel jsem nejake zahranicni fora a weby a vypada to na problem marketu,ale je to rozdilne od zeme.ale momentalne jsem v norsku a tady to taky neslape...

furiosus
Nové Androidě

Příspěvek od furiosus » pát 08. říj 2010 10:10:38

Měl jsem po rootu taky problém s marketem, nedokázal jsem se ani přihlásit. Nakonec to vyřešila reinstalace celého systému pomocí PC Companion, kdy se mi do telefonu vrátily všechny aplikace, které jsem po rootu odstranil. Naštěstí záloha funguje, takže kontakty a sms zůstaly.

kovboj
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: XPeria X8

Příspěvek od kovboj » čtv 30. čer 2011 17:56:47

Nazdar lidi, měl jsem stejný problém. Po rootu a odinstalování mnoha aplikací mi nejel androidmarket. Pomohlo obnovit aplikace: služba Google Talk 1.3, úložiště služby google talk 2.1 - update1. Aplikace Google Apps je nutností a Gmail možná taky.
Odstraněné zůstaly: Všechny hry, Talk 1.3, facebook, twitter, Timescamp, Timescamp plugin manager, Timescamp provider, naszaklasa timescamp, office suite, officesuiteupdate, playnow, postcard, roadsync, Store 1.8.1, Streetview, TrackId, Průvodce nastavením, Přehrávač hudby, kalkulačka, Store 1.8.1
Pro zálohování, odinstalování a obnovování v root-nutých telefonech doporučuji Titanium Backup.

kodas
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Star

Příspěvek od kodas » úte 10. dub 2012 15:22:36

Zdravím, ikdyž toto téma je už hodně staré tak třeba někdo bude tento problém hledat a tohle by mohlo být pro někoho řešení - Mám telefon HTC Desire, po první reklamaci kdy mi byla vyměněna základní deska kvůli problémům s vypínáním mi po navrácení telefonu nešlo nic stahovat z Android marketu (2x hard reset) tovární nastavení, nic nepomohlo, zkoušeno přes Wi-fi, mobilní internet nešla stáhnout ani jedna aplikace, žádná aktualizace neproběhla - Dal jsem to na reklamaci kde si s tím v servise nevěděli rady - výměna základní desky

Po navrácení telefonu ihned zase nešlo nic stahovat, stejné problémy - výměna základní desky

Vrátil se mi potřetí, stáhly se 2 aplikace, aktualizoval se na nový android market pak zase nic tak sem to poslal do reklamace kde si ho nechali až do dnes což znamená že mi zase vymění základní desku a musí mi vrátit peníze.

Řešení může tedy být i vadná základní deska ;)

Nightred
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Příspěvek od Nightred » sob 14. dub 2012 10:24:33

Mě taky nejdou stáhnout aplikace z marketu, přes wi-fi, ani jiným způsobem. Už nevím co s tím, zkoušela jsem restart a všechny možnosti stahování, ale nic...

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Příspěvek od ludekbrno » sob 14. dub 2012 15:41:28

Stahování z marketu je jen a pouze softwarová záležitost, protože telefon neobsahuje žádné speciální součástky na market a ani součástky neobsahují žádné speciální sekce využívané pouze marketem. Market využívá stejné HW komponenty, jako každá jiná aplikace a pokud všechny ostatní fungují, nemůže to být chyba HW. Výměna desky to tudíž vyřešit nemůže. Problém je softwarový, buď v samotném systému (úpravě výrobce) nebo v uživatelských datech nebo na straně google (v marketu) nebo v internetovém připojení (pokud market využívá třeba zvláštní port) a nebo v uživatelském nastavení. V ničem jiněm chyba být nemůže.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“