Android OSKalibracia g-senzora

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Lukas237
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 06. kvě 2010 22:33:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG GT540 Optimus

Kalibracia g-senzora

Příspěvek od Lukas237 » pon 23. srp 2010 14:22:21

Mam telefon LG GT540 optimus a potreboval by som nakalibrovat g senzor. v menu v nastaveniach tuto kolonku nemam a inak to neviem kedze telefon mam asi dva dni





Autor tohoto vlákna
Lukas237
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 06. kvě 2010 22:33:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG GT540 Optimus

Re: Kalibracia g-senzora

Příspěvek od Lukas237 » stř 25. srp 2010 8:38:50

nikto nevie poradit?

Uživatelský avatar

w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Re: Kalibracia g-senzora

Příspěvek od w0lf » stř 25. srp 2010 8:42:48

Mam desire s Froyo tak nevim jestli tobudes mit na stejnem miste.

ja to mam tady: nastaveni -> zobrazeni ->kalibrace G sensoru...


Autor tohoto vlákna
Lukas237
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 06. kvě 2010 22:33:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG GT540 Optimus

Re: Kalibracia g-senzora

Příspěvek od Lukas237 » stř 25. srp 2010 12:17:00

prave to je ten problem ze ja som kalibraciu g senzora na tom mieste nenasiel a ani nikde inde v menu tak teraz neviem ako to kalibrovať

Uživatelský avatar

w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Re: Kalibracia g-senzora

Příspěvek od w0lf » stř 25. srp 2010 12:17:38

tak si stahni manual nebo sahni do krabice od mobilu jestli ho tam mas a najdes to :)



Autor tohoto vlákna
Lukas237
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 06. kvě 2010 22:33:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG GT540 Optimus

Re: Kalibracia g-senzora

Příspěvek od Lukas237 » stř 25. srp 2010 12:35:02

no teraz som prehladal manual a ani v manualy to neni nijako popisane, asi na to nemysleli, nedá sa to nejakým iným spôsobom systémovo nakalibrovat?

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti