Android OSZhasne displej, ukonci sa aplikacia

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Sapo
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 17. srp 2010 17:36:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus

Zhasne displej, ukonci sa aplikacia

Příspěvek od Sapo » čtv 26. srp 2010 21:32:50

Zdravim!

Ked mam otvorenu nejaku apliackiu a displej zahsne, tak sa ukonci aplikacia. Je to dost nedomyslene, pretoze ked som napriklad na ICQ a chatujem s niekym a ked dlhsie neodpoveda, tak displej zhasne a aplikacia sa ukonci a mozem ICQ zapniat znovu. Da sa s tym nieco robit? Alebo to maju pani s google trosku nedomyslene?

Je to Android 1.6

Dakujem za odpovede.




Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Zhasne displej, ukonci sa aplikacia

Příspěvek od Kubkolienka » čtv 26. srp 2010 21:48:49

na 1.5 ani 2.1 sa mi nikdy nic podobne nedialo. Max odpajalo wifi/gps
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s


risahri
Stálý androiďák
Příspěvky: 219
Registrován: ned 19. dub 2009 14:30:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone a Nokia C7
Twitter: risahri
Bydliště: Ostrava

Re: Zhasne displej, ukonci sa aplikacia

Příspěvek od risahri » pát 27. srp 2010 0:21:20

Wifi se ti odpojí, jenom pokud to máš nastavené... Jaký máš mobil, že se ti to děje? Nemáš náhodou nějaký soft na vypínání aplikací?
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI!

Uživatelský avatar

ladaRiha
Androiďák!
Příspěvky: 297
Registrován: pát 02. dub 2010 9:48:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Tablet: Asus TF300
Kontaktovat uživatele:

Re: Zhasne displej, ukonci sa aplikacia

Příspěvek od ladaRiha » pát 27. srp 2010 0:43:02

Mozna se zeptam blbe, ale odpoji se ti icq po zhasnuti displeje? Nebo jen zhasne displej a po rozsviceni se zobrazi home obrazovka (ale icq bezi na pozadi a jsi online)? Pouzivam Meebo a po zhasnuti a nasledne odemceni displeje se zobrazi zase Meebo. Ale i kdyz vyskocim z applikace na home, tak meebo bezi dal na pozadi a jsem samozrejme online. Takze nebezi ti takhle taky tvoje applikace na icq?

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Zhasne displej, ukonci sa aplikacia

Příspěvek od Case » pát 27. srp 2010 0:50:19

Skoro bych se vsadil, že to bude task manager...



risahri
Stálý androiďák
Příspěvky: 219
Registrován: ned 19. dub 2009 14:30:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone a Nokia C7
Twitter: risahri
Bydliště: Ostrava

Re: Zhasne displej, ukonci sa aplikacia

Příspěvek od risahri » pát 27. srp 2010 1:48:20

Case píše:Skoro bych se vsadil, že to bude task manager...
Já taky, takže musíme najít někoho, kdo půjde proti nám :lol: :lol: :lol:
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI!


Autor tohoto vlákna
Sapo
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 17. srp 2010 17:36:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus

Re: Zhasne displej, ukonci sa aplikacia

Příspěvek od Sapo » pát 27. srp 2010 10:08:24

Do prdele fakt. ved ja tam mam Automatic Task Killera. Diky, asi by ma to nikdy nenapadlo :DD

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Zhasne displej, ukonci sa aplikacia

Příspěvek od Case » pát 27. srp 2010 14:21:02

To je ale překvapení...

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti