Android OSNeustálé přerušované vibrace po přidání účtu Google

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
petishee
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Pocket S5300

Neustálé přerušované vibrace po přidání účtu Google

Příspěvek od petishee » ned 09. srp 2015 22:26:39

Ahoj, prosím o radu.

Telefon mi začal z nějakého důvodu vibrovat - vždycky zavibruje jednou, pak dvakrát, pořád dokola. S různě dlouhými intervaly, ale 24/7. Vyzkoušela jsem hard reset, zdálo se, že to zabralo, ale po přidání účtu Google to zase začalo - aniž bych nainstalovala jakoukoli aplikaci. Vypnula jsem data na pozadí, postupně zakázala všechno možné, co jsem našla (např. zjišťování polohy a podobné hovadiny), jediné, co jsem dala synchronizovat byly kontakty. Ale i po natažení kontaktů do telefonu a vypnutí synchronizace a všech připojení telefon neustále vibroval. Vytvořila jsem nový účet Google, dočasně to pomohlo, ale (pravděpodobně) když jsem do něj vyexportovala kontakty, které jsem následně chtěla synchronizovat s telefonem, zase to začalo.

Kde může být problém, co se dá ještě zkusit? Může být nějaký problém s těmi kontakty? Nebo účtem Google?

Momentálně jsem to vyřešila exportem a následným importem kontaktů na SD kartu, dalším hard resetem a nepřidala jsem žádný účet Google, vibrování přestalo (resp. po resetu nezačalo :) ). S tímhle řešením se dá sice žít, ale kdyby existovalo nějaké lepší řešení, byla bych radši.

Díky za všechny nápady a rady, snažila jsem se hledat v ČJ i AJ, vyzkoušela vše, co bylo v mých silách a prostě už nevím :)

dvzd
Troll - nekrmte mě! :)
Troll - nekrmte mě! :)
Typ mobilu / ROM: Flip3

Re: Neustálé přerušované vibrace po přidání účtu Google

Příspěvek od dvzd » pon 10. srp 2015 1:52:42

A nemas nahodou Google ucet propojen s facebookem a tam zapnuty nejake notifikace nejakych udalosti?

Autor tohoto vlákna
petishee
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Pocket S5300

Příspěvek od petishee » pon 10. srp 2015 9:43:06

To by ale přece nedělalo, když je úplně vypnutý internet, ne? Jak wifi, tak data... V každém případě myslím, že to s FB propojené nemám a ani v nastavení účtu se to propojeně netváří. Byl tam propojený Pinterest, to jsem pro jistotu zrušila.

Udělala jsem teda další pokus o přidání účtu (po restartu telefonu) a připadá mi, že to začne dělat v okamžiku, kdy mi tam začne natahovat aktualizace Google plus, You Tube a spol. Takže jsem je zase smazala, Google plus jsem odinstalovala úplně, protože ho nepoužívám a zatím dobré. Tak hlavně aby to vydrželo :DD

Díky za radu, nakoplo mě to správným směrem. Sice stejně přesně nevím, co to způsobilo, ale hlavně že už to nevibruje :DD

yeti
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: samsung j3

Příspěvek od yeti » pon 03. dub 2017 10:19:39

1. Uvolni si paměť od pitomostí pro potřebné aktualizace
1. NASTAVENI - USNADNENI - PRIPOMENUTI....tam si můžeš nastavit vibraci včetně intervalu pro upozornění nainstalovaných aplikací úplně jednoduše.
Vypnout vibraci u všech, nebo jen u vybraných. Já mám zapnutá upozornění pouze u zpráv a příchozích hovorů, které jsem prošvihl. Interval jsem si zvolil 1.minutu. A funguje to :D

Odpovědět

Zpět na „Android OS“