Telefon mi začal z nějakého důvodu vibrovat - vždycky zavibruje jednou, pak dvakrát, pořád dokola. S různě dlouhými intervaly, ale 24/7. Vyzkoušela jsem hard reset, zdálo se, že to zabralo, ale po přidání účtu Google to zase začalo - aniž bych nainstalovala jakoukoli aplikaci. Vypnula jsem data na pozadí, postupně zakázala všechno možné, co jsem našla (např. zjišťování polohy a podobné hovadiny), jediné, co jsem dala synchronizovat byly kontakty. Ale i po natažení kontaktů do telefonu a vypnutí synchronizace a všech připojení telefon neustále vibroval. Vytvořila jsem nový účet Google, dočasně to pomohlo, ale (pravděpodobně) když jsem do něj vyexportovala kontakty, které jsem následně chtěla synchronizovat s telefonem, zase to začalo.
Kde může být problém, co se dá ještě zkusit? Může být nějaký problém s těmi kontakty? Nebo účtem Google?
Momentálně jsem to vyřešila exportem a následným importem kontaktů na SD kartu, dalším hard resetem a nepřidala jsem žádný účet Google, vibrování přestalo (resp. po resetu nezačalo

Díky za všechny nápady a rady, snažila jsem se hledat v ČJ i AJ, vyzkoušela vše, co bylo v mých silách a prostě už nevím