Android OSDoogee DG280

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Pavel2Pavel
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 10. zář 2015 5:54:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee

Doogee DG280

Příspěvek od Pavel2Pavel » čtv 10. zář 2015 5:58:39

Dobrý den, mám tento telefon Doogee DG280 ale nechce mi zapisovat na druhý oddíl paměti. Můžete i prosím poradit jak na to? zapisuje programy jen na první část cca 1,5GB a druhou část 4,6GB ne. Je to vada?


DOOGEE LEO DG280 Android 5.0 Quad-Core 3G telefon s 4,5", 8GB ROM, GPS, OTA

Prosím o radu

Tak už jsem se dočetl že přes link2sd nebo sdfix by to mělo fungovat ale potřebuji root - jenže nevím jak tento root na tomto telefonu udělat. Zkoušel jsem kingoroot ale nepovedlo se asi nemám ovladače pro tento mobil.

Prosím můžete mi poradit??

Tak jsme to s kolegou vyresily s pameti bez rootu. Pokud by nekdo chtel tento ptoblem vyresit tak klidne napiste.




Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7761
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Re: Doogee DG280

Příspěvek od Cleric » čtv 01. říj 2015 20:15:40

A proč to ne napíšeš sem?


waldovka
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 07. úno 2016 11:51:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung
Mobil 2 / ROM: Doogee

Re: Doogee DG280

Příspěvek od waldovka » ned 07. úno 2016 11:53:09

Dobrý den,

chci se zeptat, jak jste to s kolegou vyřešili? My koupili synovi tento mobil a nejde na něj nic stáhnout. Děkuji.


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5356
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 91
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Doogee DG280

Příspěvek od xanthor » ned 07. úno 2016 11:54:36

Nejlepším řešením je telefon vrátit / reklamovat.


Autor tohoto vlákna
Pavel2Pavel
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 10. zář 2015 5:54:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee

Re: Doogee DG280

Příspěvek od Pavel2Pavel » čtv 12. kvě 2016 19:10:50

Dlouho jsem tu nebyl takze se omlouvam ze jsem neposlal knowhow. Dam sem odkaz.

Jinak to urcite nevyreklamujete neni to vada.



Autor tohoto vlákna
Pavel2Pavel
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 10. zář 2015 5:54:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee

Re: Doogee DG280

Příspěvek od Pavel2Pavel » čtv 12. kvě 2016 19:31:56

http://ulozto.cz/xuKeeT9F/dodge-zip" onclick="window.open(this.href);return false;

tady je komplet co je potřeba.

Heslo na rozbalení je: dg280

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti