Android OSZáloha aplikací

Zamčeno
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Kanek
Androiďák!
Příspěvky: 378
Registrován: sob 12. pro 2009 18:08:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Photon Q LTE
Kontaktovat uživatele:

Záloha aplikací

Příspěvek od Kanek » stř 01. zář 2010 17:00:26

Ahoj lidi!
Jsem jeden z těch GéJedničkářů, kteří mají problémy s routerem a moje G1 se připojuje asi 10+ hodin. Jsem krátce po rootu. Nahrál jsem si ROM, ale ta mi absolutně nevyhovuje a je pomalá. Jenomže po tom, co dám novou ROM se mi vymažou aplikace. A čekat tak dlouho to fakt ne .... minule mi to trvalo 20 hodin dokud se mi připojila G1 a telefon chci normálně používat. Ano, tlačítko hledej jsem zkusil, ale nic jsem nenašel. Našel jsem něco k Pulse, ale nevím zda to bude fungovat na G1. Lze tedy nějak zalohovat aplikace?

Jdu si udpatnout podpis ...




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12652
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Záloha aplikací

Příspěvek od ramon.dexter » stř 01. zář 2010 17:12:41

No, pokud bys trošku na fóru hledal tak bys zjistil že android má s některýma routerama problém. Dá se to řešit přeflashováním firmwaru routeru. Taky se zkus mrknout do nastavení wifi wifi>menu "pokročilé" a tam regulační doména.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Kanek
Androiďák!
Příspěvky: 378
Registrován: sob 12. pro 2009 18:08:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Photon Q LTE
Kontaktovat uživatele:

Re: Záloha aplikací

Příspěvek od Kanek » čtv 02. zář 2010 14:15:44

OK, to zkusím, spíš bych potřeboval velmi nutně tu zálohu ... protože nevíte, jestli to s tím routerem bude fungovat ...


JAS
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: stř 01. zář 2010 23:09:00
Reputace: 0

Re: Záloha aplikací

Příspěvek od JAS » čtv 02. zář 2010 15:09:01

Já na zálohu používám astro file manager > tools > app backup

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Záloha aplikací

Příspěvek od skooopa » čtv 02. zář 2010 15:16:40

MybackUp Pro, titanium backup...

Mj. pokud tohlůe ted napises tu do hledani vsude bude tema o zaloze atp. nehlede na to ze jsou tu temata presne o tom co potrebujes ty! Prikladne : http://androidforum.cz/post97063.html Takze ohanet se tim ,ze si hledal ,ale bylo to na houno je blbost na houno bylo to jak moc si hledal....

Jinak zakladani duplicitnich temat je jedno z hlavnich bodu pravidel veskerych for.
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Kanek
Androiďák!
Příspěvky: 378
Registrován: sob 12. pro 2009 18:08:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Photon Q LTE
Kontaktovat uživatele:

Re: Záloha aplikací

Příspěvek od Kanek » čtv 02. zář 2010 15:23:44

No, jenomže dokáže to obnovit aplikaci i bez toho, abych musel znova instalovat onu aplikaci?


JAS
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: stř 01. zář 2010 23:09:00
Reputace: 0

Re: Záloha aplikací

Příspěvek od JAS » čtv 02. zář 2010 15:39:03

pokud ji smažeš, jak ji chceš obnovit bez instalace?

Uživatelský avatar

P1azer
Droid
Příspěvky: 1277
Registrován: sob 30. kvě 2009 23:05:31
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: 1+8 Pro
Tablet: Galaxy tab S5e LTE

Re: Záloha aplikací

Příspěvek od P1azer » čtv 02. zář 2010 16:12:16

MyBackup Pro záluhuje i DATA u apps.

Zamčeno

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 5 hostů