Android OSDá se ANDROID používat na HTC HD 2?

Zamčeno

Autor tohoto vlákna
Ohnicek
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 06. zář 2010 16:54:19
Reputace: 0

Dá se ANDROID používat na HTC HD 2?

Příspěvek od Ohnicek » pon 06. zář 2010 16:57:32

Dobrý den rád bych se zeptal jestli je možné naistalovat Android na HTC HD 2 na kterém jsou od zakoupení nainstalované Windows a jestli to bude na HTC HD 2 vůbec fungovat ??? Předem děkuji za odpověď či radu díky




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Dá se ANDROID používat na HTC HD 2?

Příspěvek od ramon.dexter » pon 06. zář 2010 17:00:40

jasně, mrkni se na xda fórum, tam tohle řeší
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

henrichg
Robot
Příspěvky: 708
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 - Android 9.0 stock - not root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X - PixelExperience ROM (A9.0) - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: Dá se ANDROID používat na HTC HD 2?

Příspěvek od henrichg » pon 06. zář 2010 18:16:20

Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Dá se ANDROID používat na HTC HD 2?

Příspěvek od Kubkolienka » pon 06. zář 2010 19:10:27

to tu bude ta otázka každý týždeň?
http://androidforum.cz/post97264.html
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s

Uživatelský avatar

Rostakd
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: sob 19. zář 2009 14:20:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Rom: 7.0
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Re: Dá se ANDROID používat na HTC HD 2?

Příspěvek od Rostakd » stř 08. zář 2010 15:38:23

Sam mam HTC HD2 a pouzivam Android
Samsung Galaxy Note 8 - Dual Sim 64GB/6GB Black
Samsung Galaxy Note 9 - Dual Sim 512GB/8GB Black


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Dá se ANDROID používat na HTC HD 2?

Příspěvek od ramon.dexter » stř 08. zář 2010 15:43:07

V diskusi pokračujte tady

http://androidforum.cz/post97264.html

zavírám.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Zamčeno

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host