Android OSpřepínání na diskovou jednotku

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
slay
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

přepínání na diskovou jednotku

Příspěvek od slay » úte 07. zář 2010 7:08:04

Ahoj. V poslední době když připojím Desire k PC usb kabelem a vyberu jako diskovou jednotku, tak se mi foun restartuje. Je to normální, nebo by se to mělo připojit bez restartu. Myslím, že by to mělo proběhnout bez restartu. Pokud ano, jak nejlépe udělám nápravu.
Dík
Samsung Galaxy S9+

slamka
Androiďák!

Re: přepínání na diskovou jednotku

Příspěvek od slamka » úte 07. zář 2010 10:32:21

Urcite bez restartu.
Prepinanie modov pripojenia ide kedykolvek priamo v telefone bez nutnosti restartu ci uz PC alebo samotneho Desire.
Ale s tym ako to napravit Ti asi nepomozem. :)
Najlepsie skumat nainstalovane aplikacie po ktorych sa Ti toto zacalo stavat, odinstalovat, robit pokusy atd atd. Pripadne WIPE a postupne nahadzovat aplikacie zas spat a zistit kde je pes zakopany.
HTC Desire, CM7.2.0.1
LG Google Nexus 4, ROM: Stock 5.1.1 ROOTED

Lenovo VIBE P1 P1a42, ROM: Stock 5.1.1, ROOTED -> Stock 6.0.1, ROOTED -> AOSP Extended, 7.1.2, ROOTED
Motorola Moto G6 Plus, ROM: Stock ROM 8.0 Oreo

petter
Androiďák!

Re: přepínání na diskovou jednotku

Příspěvek od petter » úte 07. zář 2010 11:26:51

slay píše:Ahoj. V poslední době když připojím Desire k PC usb kabelem a vyberu jako diskovou jednotku, tak se mi foun restartuje. Je to normální, nebo by se to mělo připojit bez restartu. Myslím, že by to mělo proběhnout bez restartu. Pokud ano, jak nejlépe udělám nápravu.
Dík
me to kdysi delalo kdyz sem dal v telefonu mount a pak v pc ti vyskoci nejaky okno ktery ti nabizi hned otevrit veci na namountovanym disku a to kdyz sem dal tak se tel. restartoval, kdyz sem na to neklikal a pak rucne otevrel tak to slo ok, delalo mi to kdysi ale jen na windows, ja win nepouzivam takze uz nevim. to bude nejspis neco v kernelu spatne ale fakt nevim

Odpovědět

Zpět na „Android OS“