Bohužel se mi podařilo poškodit uživatelský slovním - user dictionary uložený v telefonu. Stalo se tak, když jsem promazával nepotřebná slova. Označil jsem jich tak 30 a dal smazat, za chvíli spadl proces Touch imput.
Nyní když píšu text, a chci použít "nové" slovo, klávesnice se zasekne. Nejde na nic kliknout, nejde ukončit, když stisknu zpět, tak nic, když home, tak se vrátím na domovskou obrazovku a ta funguje, jen klávesnice pořád zabírá polovinu obrazovky. Proces touch imput zabírá 90% času CPU.Pomůže jen vypnout telefon.
Když se podívám na - Nastavení > Jazyk .. > Touch imput > Uživatelský slovník je v něm několik prázdných řádků (mám pocit že se s každým restartem jeden přidá) a když přidám nové slovo, přidá se 13x (souvisí s počtem restartů, počet se zvětšuje). Když chci slovo vymazat, stačí označit 1x, ne 13x, ale prázdné slovo nejde smazat

Cestou ven, je tento slovník úplně vymazat / obnovit. Našel jsem, že by se u Sense přístrojů měl nacházet v adresáři /data/data/com.htc.android.htcime/udb ale nechci rootovat, takže se tam nedostanu. Samozřejmě ani nástroj UDM nepomůže, protože právě Sense nepodporuje.
Nemáte někdo nějaký nápad jak z toho ven?
na HTC Desire 2.2 - 2.10.405.2.