Android OSeduroam a android

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Skolacik
Stálý androiďák
Příspěvky: 248
Registrován: čtv 08. dub 2010 23:31:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB
Twitter: @skolacik
Kontaktovat uživatele:

eduroam a android

Příspěvek od Skolacik » pát 10. zář 2010 13:02:40

Zdravim vas.
mam problem. v skole mame wifi siet eduroam a ako iste viete, treba tam nainstalovat certifikat tej ktorej skoly, aby to frcalo.
lenze ja neviem naistalovat certifikat. napise mi ze "file type cer not found".
nejaky napad ako dostat certifikat do mobilu?
dik




Uživatelský avatar

ladaRiha
Androiďák!
Příspěvky: 297
Registrován: pát 02. dub 2010 9:48:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Tablet: Asus TF300
Kontaktovat uživatele:

Re: eduroam a android

Příspěvek od ladaRiha » pát 10. zář 2010 14:01:12

A jses si jistej, ze je potreba instalovat, zkousel jsi se pripojit? Pro Android 2.1 jsem u nas (CVUT) nemusel nic instalovat frcelo to... Jinak uz je tu vlakno eduroam-t2294.html

Uživatelský avatar

GMKcz
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: pon 09. lis 2009 20:56:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2 + GTab 8.9
Twitter: http://www.twitter.com/GMKcz

Re: eduroam a android

Příspěvek od GMKcz » pát 10. zář 2010 14:05:06

taktak.. od 2.0 neni pro eduroam potreba certifikat
vyzkouseno na sitich VSE..
Obrázek

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Skolacik
Stálý androiďák
Příspěvky: 248
Registrován: čtv 08. dub 2010 23:31:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB
Twitter: @skolacik
Kontaktovat uživatele:

Re: eduroam a android

Příspěvek od Skolacik » pát 10. zář 2010 17:51:23

no neviem, ja som nastavil zabezpecenie 802.1x Enterprise a dal som meno heslo tak ma nechcelo pripojit.
ale ked budem v skole o5, vyskusam este :)

Uživatelský avatar

ladaRiha
Androiďák!
Příspěvky: 297
Registrován: pát 02. dub 2010 9:48:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Tablet: Asus TF300
Kontaktovat uživatele:

Re: eduroam a android

Příspěvek od ladaRiha » pát 10. zář 2010 20:22:52

Jestli ti to pomuze, tady je navod pro vsb http://idoc.vsb.cz/cit/tuonet/sluzby/wi ... index.html


Uživatelský avatar

rewdroid
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: pon 30. srp 2010 14:06:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Streak5 - Transformer Prime - Galaxy Nexsus

Re: eduroam a android

Příspěvek od rewdroid » pát 10. zář 2010 21:04:16

Zde jeste prikladam navod pro verzi ANDROID 1.6

http://osi.vse.cz/eduroam/nastaveni-eduroam/android/

Jelikoz mam DELL Streak prave s touto verzi tak jsem to i otestoval a funguje to a to i na jinych univerzitach vyuzivajicich prave eduroam.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti