Android OSNezobrazují se mi kontakty

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
tune.lar
Androiďák!

Nezobrazují se mi kontakty

Příspěvek od tune.lar » sob 11. zář 2010 19:17:27

Ahoj mám jeden velký problém, než jsem založil tohle téma snažil jsem se najít odpověď ale marně :-(
K problému, přes telefon jsem si uložil kontakty na SD kartu, udělal swap a nyní se snažím kontakty nahrát nazpět, vše probíhá v pořádku ukazatel nakopíruje veškeré kontakty zavřese ale v kolonce kontakty není ani jeden kontakt.
Pokud dám hledat a vyťukám jméno které hledám telefon mi jej nabídne. Takže kontakty nakopírované jsou ovšem nezobrazují se.
Zkoušel jsem i ruzne změny v menu ale nic.
Nějaké nápady? Předem děkuji za poznatky.
Siemens M50, Siemens CX65, Motorola RAZR V3, Motorola E938, Motorola l7, Motorola Z3, Motorola MOTO Ming,
Nokia N82, Samsung SPICA, Motorola DEFY, Motorola ATRIX, Samsung GalaxyNote 10.1 s Pen

MOTOROLA MOTO X [ROM][4.4.4][ghost] REFLEX BOW [>_ Pleasure Paradox]

LeXXiii
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI 4 LTE

Re: Nezobrazují se mi kontakty

Příspěvek od LeXXiii » stř 15. zář 2010 22:21:18

Čau, měl sem takový problém taky po zakoupení telefonu a importu kontaktů ze starého telefonu. Dalo mi to pěknou práci než sem na to přišel nechápu proč je to tak krkolomné, nicméně se podařilo.

postup: čísleník - kontakty - vyvolat kontextovou nabídku (u me na Spice, levé tlačítko pod displejem) - zobrazit sk. - rozkliknout svoji emailovou adresu na googlu které je nastavena pro synchronizaci - a zaškrtnou všechny ostatní kontakty ;)

já jsem měl naví ještě problém, že když jsem chtěl poslat sms tak se mi nenabídly žádné kontakty, protože při importu z jiného telefonu (N73) měli všechny kontakty číslo označené jako pevná linka a proto sem musel v nastavení SMS zaškrtnout použít všechny typy telefonů
Android: Samsung Galaxy Spica I5700 -> Huawei Ascend G300 U8815 -> Thl W8 1G/4G -> Xiaomi MI 4 LTE

Krokodyl
Droid
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krokodyl » stř 15. zář 2010 22:45:57

Tak trochu offtopic:
A přesně z těchto důvodů má asi většina uživatelů Android kontakty na Gmail a tento problém by jsi nikdy neměl ....
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

SedyMrak
Nové Androidě

Příspěvek od SedyMrak » stř 22. zář 2010 19:41:07

Krokodyl píše:Tak trochu offtopic:
A přesně z těchto důvodů má asi většina uživatelů Android kontakty na Gmail a tento problém by jsi nikdy neměl ....
No tiez offtopic, mne napr nejde ani zaboha sync s google account ,teda kalendar ide, kontakty nie...

Odpovědět

Zpět na „Android OS“