Android OSAndroid na HTC Touch Pro (Raphael)

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Sentello
Robot
Příspěvky: 950
Registrován: ned 12. zář 2010 19:01:42
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: One Plus 2

Android na HTC Touch Pro (Raphael)

Příspěvek od Sentello » ned 12. zář 2010 19:07:07

Dobrý den,
plánuji nákup HTC Touch Pro (Raphael). V telefonu je Windows Mobile 6.1 nebo 6.5. Avšak bych chtěl používat Android, je to možné? Na stránkách HTC jsem nenašel nic o tom že by telefon mohl mít Android.
Zajímalo by mě tedy kde se dá stáhnout. Na internetu jsem našel nějaká videa kde uživatelé ukazují spuštěný android pod windows mobile.

Děkuji moc




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Android na HTC Touch Pro (Raphael)

Příspěvek od ramon.dexter » ned 12. zář 2010 19:12:46

Fórum xda-developers, tam najdeš co hledáš. Na stránkách htc samozřejmě nic nenajdeš, není to totiž oficiální.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Sentello
Robot
Příspěvky: 950
Registrován: ned 12. zář 2010 19:01:42
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: One Plus 2

Re: Android na HTC Touch Pro (Raphael)

Příspěvek od Sentello » pát 17. zář 2010 23:28:01

Děkuji ti, v tomhle se opravdu nevyznám a tyhle stránky mě nějak nasměrují.
Po pravdě jsem trochu naštvaný, HTC by mohlo v supportu mít i ROMku s Androidem. Windows Mobile jsem měl na MDA1 a vůbec jsem nebyl spokojený. A jak tak ale na to koukám tak Android není plně funkcní :( http://xdandroid.com/wiki/Supported_Devices

Ještě jeden dotaz bych měl, dá se Android nainstalovat tak aby v telefonu nebyl Windows? Na youtube jsem viděl nějaká videa, ale u všech se android spouštěl ve WM?

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Android na HTC Touch Pro (Raphael)

Příspěvek od ramon.dexter » sob 18. zář 2010 8:13:46

Když se v tom nevyznáš, tak se v tom nevrtej.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=711692
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Sentello
Robot
Příspěvky: 950
Registrován: ned 12. zář 2010 19:01:42
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: One Plus 2

Re: Android na HTC Touch Pro (Raphael)

Příspěvek od Sentello » sob 18. zář 2010 12:23:13

Aha, takže to jde ;)
dokonce by šel udělat multi boot? To jako stejně jak to mám třeba na počítači (Vista/Ubuntu)?Nějaký zavaděč ve kterém si vyberu který systém chci?



gtz
Stálý androiďák
Příspěvky: 152
Registrován: ned 17. říj 2010 10:26:10
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: XIAOMI REDMI NOTE 4 GLOBAL
Mobil 2 / ROM: ACER LIQUID Z500
Bydliště: Brno Venkov
Kontaktovat uživatele:

Re: Android na HTC Touch Pro (Raphael)

Příspěvek od gtz » ned 17. říj 2010 10:37:48

Dobrý den,
používám TP - Raphael již nějakou dobu a zkoušel jsem na něj instalovat již nevím kolik verzí Androida. Prozatím není skoro žádný port použitelný, někdy se seká wifina někdy se sekne celý. Port z XDA zde http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=711692

Jsou i jiné buildy na cyanogen mod -
další info zde http://www.neopeek.com/en/stories/andro ... od-android , ke stažení zde včetně návodu http://www.neopeek.com/en/stories/andro ... roid-froyo
Pozor musí se particiovat karta na 3 části - fat32/ext3/swap
Nejhorší jsou trpaslíci, ti Vám vlezou všude


gtz
Stálý androiďák
Příspěvky: 152
Registrován: ned 17. říj 2010 10:26:10
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: XIAOMI REDMI NOTE 4 GLOBAL
Mobil 2 / ROM: ACER LIQUID Z500
Bydliště: Brno Venkov
Kontaktovat uživatele:

Re: Android na HTC Touch Pro (Raphael)

Příspěvek od gtz » ned 17. říj 2010 10:38:29

Doplním, že 3.10.2010 vyšel nový build více opět na odkazu co jsem sem dával ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=735975 )
Obrázek
Readme zde http://www.neopeek.com/en/forum/Questio ... -here!#525
Nejhorší jsou trpaslíci, ti Vám vlezou všude


OndraVotava
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: pon 04. říj 2010 10:47:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Android na HTC Touch Pro (Raphael)

Příspěvek od OndraVotava » pát 22. říj 2010 14:55:54

Já se zpetám asi hloupe, ale neni lepsi so koupit telefon co ma android v zakladu. Treba HTC Desire ???
Touch Pro je zastarelej model, ktery uz ma svoji slavu davno zasebou. Mel jsem ho. A ve srovnani s Desire je to jako trabant vs ferrari

Uživatelský avatar

P1azer
Droid
Příspěvky: 1277
Registrován: sob 30. kvě 2009 23:05:31
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: 1+8 Pro
Tablet: Galaxy tab S5e LTE

Re: Android na HTC Touch Pro (Raphael)

Příspěvek od P1azer » pát 22. říj 2010 16:25:48

To je teda de*ilni nazor, No offence!
Kdyz to chce treba jen vyzkouset, tak proc by si mel za 10K kupovat desire?Nehlede na to, ze ne kazdy kupuje kazdy rok novy tel. Napr. spoluzak vyzkousel android na HD2 a ma jasno, dalsi telefon bude s AOS.

Uživatelský avatar

hudasp
Droid
Příspěvky: 1728
Registrován: sob 25. zář 2010 10:55:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One X
Twitter: HUdasp
Tablet: EEE TF101
Kontaktovat uživatele:

Re: Android na HTC Touch Pro (Raphael)

Příspěvek od hudasp » pát 22. říj 2010 16:45:15

Touch Pro ani na zkoušku neni dobrej. Proč? Viděli jste nějakýho Androida s VGA rozlišením displeje? Já ne. Zbytek, co to obnáší, si domyslíte. Kupoval WM telefon s tim, že stejně na něm pojedu jen na Androidu je fakt hloupost.

Kupte si na zkoušku VDF 845, ten dá dostatečné obzory, co Android umí a co ne.

Uživatelský avatar

P1azer
Droid
Příspěvky: 1277
Registrován: sob 30. kvě 2009 23:05:31
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: 1+8 Pro
Tablet: Galaxy tab S5e LTE

Re: Android na HTC Touch Pro (Raphael)

Příspěvek od P1azer » pát 22. říj 2010 16:58:02

Omlouvam se, sem v praci a mam to na Tapatalku a prehledl jsem,ze "planuje koupit"...v tom pripade rozhodne zvolit tel. s androidem...jeste jednou se omlouvam,moje chyba.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti