Android OSJak propojit telefon htc wildfire s počítačem?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
ričrd
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 14. zář 2010 18:09:07
Reputace: 0

Jak propojit telefon htc wildfire s počítačem?

Příspěvek od ričrd » úte 14. zář 2010 18:36:40

Dobrý den,
z netu jsem si stáhl program HTC sync a nedaří se mi vůbec propojit wildfire s počítačem.
V nabídce telefonu se mi htc sync vůbec nezobrazuje,jen pouze nabít,datová jednotka nebo sdílení internetu...

nevíte někdo co s tím?


děkuji :P





andy312
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: stř 28. črc 2010 18:42:40
Reputace: 0

Re: Jak propojit telefon htc wildfire s počítačem?

Příspěvek od andy312 » úte 14. zář 2010 19:53:06

zkus taky trochu hledat

http://androidforum.cz/post101033.html#p101033

andy312


PeTr7650
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: sob 04. zář 2010 22:00:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia SOLA

Re: Jak propojit telefon htc wildfire s počítačem?

Příspěvek od PeTr7650 » úte 14. zář 2010 20:44:18

v kompu htc sync mas? i driver? ladeni usb zapnuto?

Uživatelský avatar

Cyborg
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: ned 12. zář 2010 17:14:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S
Twitter: /shtepan

Re: Jak propojit telefon htc wildfire s počítačem?

Příspěvek od Cyborg » stř 15. zář 2010 9:13:39

ričrd píše: z netu jsem si stáhl program HTC sync a nedaří se mi vůbec propojit wildfire s počítačem.
V nabídce telefonu se mi htc sync vůbec nezobrazuje,jen pouze nabít,datová jednotka nebo sdílení internetu...

nevíte někdo co s tím?
děkuji :P
Myslím, že půjde opravdu o Ladění USB, které musí být aktivní. Nastavení -> Aplikace -> Vývoj -> Ladění USB

Zjistil jsem to z http://www.htc.com/www/SupportDownload. ... &dl_id=982, kde je jsou kdyžtak další rady a tipy.
Samsung Galaxy S [GT-I9000]
Battery: PolarCell
Rom: ICS Port by Teamhacksung BUILD 16
Kernel: pawitp
Modem: XXJVT


Autor tohoto vlákna
ričrd
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 14. zář 2010 18:09:07
Reputace: 0

Re: Jak propojit telefon htc wildfire s počítačem?

Příspěvek od ričrd » stř 15. zář 2010 16:02:40

to ladění USB mám zapnuto,četl jsem to na netu,ale pořád v mobilu není ta možnost htc sync...prostě tam není
zkoušel jsem různé kombinace jako první zapnou v compu program a pak připojit telefon,a zase opačně první připojit telefon a pak zapnout program...
ale pořád nic :help:



Autor tohoto vlákna
ričrd
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 14. zář 2010 18:09:07
Reputace: 0

Re: Jak propojit telefon htc wildfire s počítačem?

Příspěvek od ričrd » čtv 16. zář 2010 17:51:05

andy312 píše:zkus taky trochu hledat

http://androidforum.cz/post101033.html#p101033

andy312
HLEDAL JSEM,NAŠEL JSEM ŽE TO KAŽDEMU ZAČALO FUNGOVAT,ALE SAMOZŘEJMĚ MĚ TO POŘÁD NEBĚŽÍ...

PORAĎTE NĚKDO CO S TÍM PROSÍM... :lol:


Autor tohoto vlákna
ričrd
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 14. zář 2010 18:09:07
Reputace: 0

Re: Jak propojit telefon htc wildfire s počítačem?

Příspěvek od ričrd » čtv 16. zář 2010 18:05:15

PeTr7650 píše:v kompu htc sync mas? i driver? ladeni usb zapnuto?
vše mám nastavené,ale nějak to nefunguje

Uživatelský avatar

aLuGaRd
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: sob 21. srp 2010 21:01:30
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z10 II
Mobil 2 / ROM: POCO M3
Tablet: Lenovo 10
Tablet 2 / ROM: Asus MemoPad 10
Bydliště: Europe

Re: Jak propojit telefon htc wildfire s počítačem?

Příspěvek od aLuGaRd » čtv 16. zář 2010 18:35:53

Ja bych ti poradil asi toto. Vykasli se na nejaky HTC Sync a propoj to primo USB kabelem s PC.Tel se ti prihlasi jako dalsi disk.To si rovnez zatrhnes v nabidce tel a mas po problemu.
http://AUTOPRODUKT.eu kvalitní autodíly za příznivé ceny


Autor tohoto vlákna
ričrd
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 14. zář 2010 18:09:07
Reputace: 0

Re: Jak propojit telefon htc wildfire s počítačem?

Příspěvek od ričrd » pát 17. zář 2010 17:40:44

aLuGaRd píše:Ja bych ti poradil asi toto. Vykasli se na nejaky HTC Sync a propoj to primo USB kabelem s PC.Tel se ti prihlasi jako dalsi disk.To si rovnez zatrhnes v nabidce tel a mas po problemu.
souhlasím,budu to asi tak dělat...

díky všem za rady...

hezký den


de-icer
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: ned 05. pro 2010 12:22:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 774051152
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak propojit telefon htc wildfire s počítačem?

Příspěvek od de-icer » ned 05. pro 2010 12:24:15

Ahoj mel jsem stejny problem a jedinne co me napadlo vypnout synchronizaci s google uctem a pak vsechno zacalo fungovat.Zrejme telefon nezvladne dve synchronizace zaroven.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 2 hosti