Android OSProblém s naplánovaným zapnutím telefonu v Android 6

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Kokšena
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Lenovo K3 Note [Lenovo K50a40]

Problém s naplánovaným zapnutím telefonu v Android 6

Příspěvek od Kokšena » stř 06. dub 2016 7:19:10

Po poslední aktualizaci OS Android v mém smart phonu (Lenovo K3 Note) mi nefunguje naplánované zapnutí telefonu.
Můj OS Android byl před týdnem aktualizován na verzi 6.0 a naplánované vypnutí/zapnutí pak ještě fungovalo dobře. Teď o víkendu následovala ještě jedna menší aktualizace, verze je stále 6.0, asi to byla jen nějaká oprava. Po ní naplánované vypnutí funguje normálně, jako dříve, ale naplánované zapnutí, se kterým jsem dříve neměla problém, už nefunguje.
Je to celkem problém, protože tuto funkci používám za účelem úspory energie v noci. Takže večer se mi pohone automaticky vypne, ale ráno už se automaticky nezapne a tudíž se mi nespustí ani budík :x Tak nevím, má s tím taky ještě někdo problém? Mohl by mi někdo, prosím, poradit, jak tento problém odstranit bez toho, abych nějak složitě vývojářsky zasahovala do systému?

xanthor
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Problém s naplánovaným zapnutím telefonu v Android 6

Příspěvek od xanthor » stř 06. dub 2016 11:15:22

Už se to tu řešilo - každodenní vypínání telefonu za účelem úspory energie je nesmysl, přes noc by si telefon v režimu letadlo (a s vypnutými zvuky) měl říct jen o cca 1 % - 2 % baterie.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“