Android OSVypnutí synchronizace

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
upirr
Nové Androidě

Vypnutí synchronizace

Příspěvek od upirr » čtv 13. říj 2016 21:41:22

Ahoj, potřeboval bych vypnout synchronizaci všeho,ale bohužel i přes nastavení účtu a odskrtnuti automatické synchronizace se mi synchronizuje Google play a Facebook lite.

Jde mi o to, že jezdím často do ciziny, mám zakoupenou navigaci sygic a rád bych využíval i možnost upozornění na uzavírky a nehody a podobně. Bohužel se ale na pozadí kontroluje dostupnost aktualizaci a aplikace Facebook lite. Jde tomu nějak zabránit a mít data čisté na sygic?

aldabubo
Moderátor
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypnutí synchronizace

Příspěvek od aldabubo » ned 30. říj 2016 12:07:05

Aktualizace Google Play lze vypnout přímo v aplikaci v nastavení. Je tam "neaktualizovat nikdy" a pak ještě vypnout oznámení o nových aktualizacích. Potom by to nemělo nikde hrabat.
FB Lite nepoužívám, je podle mě na prd. Na FB chodím z mobilu zásadně přes prohlížeč (Chrome). Aplikaci FB jsem nepochopil, k čemu vlastně slouží. Chrome stejně na mobilu zobrazí m.facebook.com, tedy mobilní verzi webu, která je v podstatě stejná jako zobrazení v aplikaci FB.
Každopádně není asi problém tu aplikaci FB na tu cestu vypnout (zmrazit) nebo odinstalovat. Určitě je to řešení tzv. na jistotu.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Odpovědět

Zpět na „Android OS“