Android OSProč mi padá hudební přehrávač, když kliknu na upravit infor

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
dave 5543
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia T

Proč mi padá hudební přehrávač, když kliknu na upravit infor

Příspěvek od dave 5543 » stř 26. říj 2016 17:38:23

Když si na mém mobilu (Sony Xperia t) pustim hudební přehrávač (walkman) a kliknu na: upravit informace o hudbě, tak se mi to spustí, ale dřív, než se tam všechno zobrazí, mi mobil oznámí, že,, Aplikace stahn. inf. o hudbě byla bohužel ukončena" a walkman mi spadne

Zkoušel jsem to víckrát,
vypnul jsem a znovu zapnul telefon,
našel jsem si to stahn. inf. o hudbě v aplikacích a dal jsem ukončit(to samé s walkmanem) a jednine, co jsem nedal bylo mazání dat a vypnout aplikaci. Vypnout se ji bojím, protože mě oznamuje že ostatní aplikace můžou přestat správně fungovat a Mazání dat jsem nedal, protože se obavám, že bych mohl přijít o data již upravených písniček (obal alba, nebo informace o skladbě).

Jsem už bezradny a nevím, co s tím mám dělat. Myslím, že to mohl způsobit clean master. Když jsem klikl na optimalizovat bateri. A to zaprinilo to, že automaticky ukončil některé aplikace. Včetně té jmenované(u toho ukončení se mi oznamuje, že to může způsobit nepředvídatelné chování aplikace)

ATG Droid
Robot
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 9 Pro (joyeuse)
Twitter: frantakysela
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč mi padá hudební přehrávač, když kliknu na upravit infor

Příspěvek od ATG Droid » stř 26. říj 2016 18:25:31

Clean master, Clean booster, clean, clean, clean... Vymaž všechen tenhle odpad! To samé s antivirama...

Odpovědět

Zpět na „Android OS“