Android OSCopy, Paste

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
vasin
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: pon 19. črc 2010 15:38:54
Reputace: 0

Copy, Paste

Příspěvek od vasin » pát 15. říj 2010 12:57:29

Vzpomínám jak jsem se tlemil pře pár rokama iPhonu, že nemá Copy, Paste a teď tu sedim a čučim do mejlu v Nexusoj a potřebuju dvě věty z mejlu dostat do SMS ...... a co myslíte umí Android v mejlu Copy Paste?

Ja teda fakt cumim .. to preci nemuze nikdo myslet ani trochu vazne ze to nejde ??????


bylo: Palm IIIx, iPaq 3630, MDA II, MDAc II, Artemis, HTC TP2,
je: Nexus One, Galaxy S, Prestigio PMP3470B



kromsa
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 10. kvě 2009 22:17:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS - Gtab 7 - SE Xperia mini - HD2 - SGN
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Copy, Paste

Příspěvek od kromsa » pát 15. říj 2010 13:01:31

chce si to procist manual, nebo mozna staci jen kliknout na menu a dat vybrat text...
SGS - ICS ; Gtab 7 - ICS ; HD 2 - WP7 ; SGN - ICS


double
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 08. čer 2010 13:22:47
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Copy, Paste

Příspěvek od double » pát 15. říj 2010 13:03:03

menu - více - vybrat text (..a hádej co to udělá :o)) - aspoň tak je to na HTC, ale vzhledem k tomu, že gmail je přímo od googlu, myslím, že to bude stejné


Autor tohoto vlákna
vasin
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: pon 19. črc 2010 15:38:54
Reputace: 0

Re: Copy, Paste

Příspěvek od vasin » pát 15. říj 2010 13:30:46

Pro jistou abych nebyl za blba sem se sel znova podivat ... otevru mejl ( ne googlemail) .. .otevru polozku ... dam menu a vidim jen delete, forward, reply, reply all, mark as unread

Jinak koukam na gmail a tam to jde ovsem k do k praci pouziva gmail hm :o/
bylo: Palm IIIx, iPaq 3630, MDA II, MDAc II, Artemis, HTC TP2,
je: Nexus One, Galaxy S, Prestigio PMP3470B


kromsa
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 10. kvě 2009 22:17:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS - Gtab 7 - SE Xperia mini - HD2 - SGN
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Copy, Paste

Příspěvek od kromsa » pát 15. říj 2010 13:37:15

na desire staci v prohlizeci podrzet prst na urcenem miste a objevi se nabidka kde je moznost vybrat text a kopirovat. V gmail aplikace je to prez menu a vybrat text. V defaultnim prohlizeci na nejakym LG s 1.6kou staci dat MENU a vybrat text , uz vic nevim jak poradit... :shock:
SGS - ICS ; Gtab 7 - ICS ; HD 2 - WP7 ; SGN - ICS


Uživatelský avatar

Pupu
Androiďák!
Příspěvky: 403
Registrován: pát 07. srp 2009 8:55:25
Reputace: 0

Re: Copy, Paste

Příspěvek od Pupu » pát 15. říj 2010 13:40:46

V prohlizeci to funguje, ale v gmail aplikaci na 1.6 C/P neni, resp. ja ho tam teda nemam.
X10 - SIII - G3


Autor tohoto vlákna
vasin
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: pon 19. črc 2010 15:38:54
Reputace: 0

Re: Copy, Paste

Příspěvek od vasin » pát 15. říj 2010 13:42:10

Hmmm :o/ u nexuse v mejlu podrzeni nefunguje. V jinych aplikacich ano. Jinak mam verzi 2,2,1

POzor opravdu nemyslím Gmail ale mail pro exchane
bylo: Palm IIIx, iPaq 3630, MDA II, MDAc II, Artemis, HTC TP2,
je: Nexus One, Galaxy S, Prestigio PMP3470B

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Copy, Paste

Příspěvek od skooopa » pát 15. říj 2010 14:08:33

Ať tak či onak nic to nemění na tom že copy/paste lze odkudkoliv kamkoliv! Zkus do marketu napsat copy paste. Sice si musis zaplatit ale já té investice nelituji a pohodlí práce s copy/paste je úplně jinde :-)

On je velký rozdíl mezi větou myim že to neumí (nejsem schopensi to najít jak na netu tak v manuálu) a tým že neco opravdu systém neumožňuje :-) :-) :-)
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Autor tohoto vlákna
vasin
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: pon 19. črc 2010 15:38:54
Reputace: 0

Re: Copy, Paste

Příspěvek od vasin » pát 15. říj 2010 14:21:08

Aha a to je rada? Pokud ano omlouvam se ale nepochopil sem ji. Jak teda dokazu ve standardnim emailu pro exchange pouzivat C/P?

Co je markéta ? ... jo aha market .. no jo no hloupeho nakopni .o) ... jane rada dobra uz to vidim .o) jan nemam ROOTlej telefon to nevim co je a bojim se toho, neni muj je firemni.
bylo: Palm IIIx, iPaq 3630, MDA II, MDAc II, Artemis, HTC TP2,
je: Nexus One, Galaxy S, Prestigio PMP3470B

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Copy, Paste

Příspěvek od skooopa » pát 15. říj 2010 15:17:56

Ano je to rada a myslim ze ten jeden preklep se dal pochopit (Mj. mas jich tam 3x tolik...)

A s rootem to myslim nesouvisi (TJ. jde to i na telefonu bez ROOTu)

*Proste me jen vytaci kdyz je neco schazovano ze to neumi a je to proto na prd..
I kdyz tomu tak neni a na prd je jen pristup tech co neumej cist navod a hledat na internetu). Opravdu si celej problem vyresis napsanim Copy Paste do marketu a zaplacenim par desitek korun....
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti