Android OSG1 mobilni internet nejede

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
HalCryon
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: pát 12. bře 2010 15:03:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC G1 ROOT

G1 mobilni internet nejede

Příspěvek od HalCryon » sob 16. říj 2010 15:54:50

zdravim potrebuju poradi na sve G1 jsem pouzival APN On/Off Widget (jedno zeleno oranzove tlacitko) a fungovalo normalne .. ted jsem si stahl Extended Controls a nechce mi ten internet vubec nacist (wifi jde zapinat a vypinat v poradku, myslel jsem ze je to blbost aby to bylo tim ale nic jineho mne nenapada .. tak prosim o radu a diky za odpoved..

EDIT:
nevite nekdo ? nejaky zpusob jak to vynutit zapnout??
Naposledy upravil(a) radegast dne sob 16. říj 2010 19:21:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky jednoho autora napsané v krátké době.





Autor tohoto vlákna
HalCryon
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: pát 12. bře 2010 15:03:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC G1 ROOT

Re: G1 mobilni internet nejede

Příspěvek od HalCryon » ned 17. říj 2010 0:07:57

prosim..

Uživatelský avatar

MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: G1 mobilni internet nejede

Příspěvek od MrEdDy » ned 17. říj 2010 0:21:55

odinstaluj Extended Controls a máš po problému .
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!


Autor tohoto vlákna
HalCryon
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: pát 12. bře 2010 15:03:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC G1 ROOT

Re: G1 mobilni internet nejede

Příspěvek od HalCryon » ned 17. říj 2010 0:33:41

odinstaloval .vypl zapl a furt nic..

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: G1 mobilni internet nejede

Příspěvek od Case » ned 17. říj 2010 1:15:17

Zkontroluj si nastavení APN, tak nějak mám z toho co píšeš dojem, že ti zůstalo to "vypnuté" nastavení a teď už logicky nefunguje ani přepínání přes ty Extended Controls, protože v podstatě jen mění z jedné neplatné konfigurace na jinou (a proto ani nepomůže odinstalace).

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti