Case píše:Ta tvoje zvýšená spotřeba baterky takřka jistě není změnou správy programů. Hledej příčinu jinde.
Výrok "ty nepotřebné aplikace na pozadí žerou baterku a ramku" je jedním z největších a nejrozšířenějších bludů kolem Androida.
Pravda, hlavni pricinou vybijeni bylo neustale vypinani aplikaci stazenym task killerem a nasledne automaticke zapinani vypnutych aplikaci. Rikam to proto, ze u 2.1 mi vypnuti urcitych prebytecnych aplikaci ve vydrzi (a nejen ve vydrzi) pomohlo. Jinak nevim co by to mohlo zpusobit, zadne nove aplikace jsem nepridaval a telefon vyuzivam stejne jako driv.
Michal_P píše:možná snad ty nepotrebne programy odinstalovat. ty co sou součástí androida nijak zvlášť žrát baterku nebuodu
Ja bych je rad odinstaloval, ale treba takove aplikace jako HTC Sense ci Peep, ktere drive stacilo normalne vypnout a uz nenabehly, tezko odeberu

. Spis me zarazilo ze spotreba baterky je v urcitych pripadech opravdu extremni - 4% za necelou minutu, a to jsem pouze vypnul a zapnul displej a podival se do menu

.