Android OSAplikace "zmizely"?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Plutonian
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 01. kvě 2010 11:02:04
Reputace: 0

Aplikace "zmizely"?

Příspěvek od Plutonian » sob 30. říj 2010 22:54:54

Mám T-mobile G1 s romkou AOSP 2.2 OTA. Kvůly navigaci jsem potřeboval uvolnit místo, tak jsem chtěl ty největší aplikace přesunout na kartu. Postupoval jsem podle návodu na blogu mobilmanie(přes adb - příkaz setinstalllocation 2). To se povedlo, přesunul jsem pár aplikací, ale při dalším připojení a následném odpojení od počítače se přesunuté aplikace prostě ztratily. Žádný program. Je nevidí(Titanium bakup, uninstaller) a ve správci aplikací jsou znázorněny šedou ikonou s kartou. Stalo se to už někomu, na fóru jsem nic nenašel.

@telefon    


T-mobile G1


Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Aplikace

Příspěvek od skooopa » sob 30. říj 2010 23:19:52

Restartuj telefon .... pomohlo?
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Autor tohoto vlákna
Plutonian
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 01. kvě 2010 11:02:04
Reputace: 0

Re: Aplikace "zmizely"?

Příspěvek od Plutonian » sob 30. říj 2010 23:29:07

Ne to už jsem zkoušel a aplikace stále nikde.

@telefon    
T-mobile G1

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Aplikace

Příspěvek od skooopa » sob 30. říj 2010 23:33:50

Dnes uz tu nekdo neco podobneho psal ,ale nejak to prave nemohu najit ,ale k reseni se tam stejne nedoslo.

A ani mne aktualne nic nenapada.

MJ:proto pouzivam instalaci na ext3 jelikoz me zkusenosti s touto metodou jsou take dost hrozne....
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Autor tohoto vlákna
Plutonian
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 01. kvě 2010 11:02:04
Reputace: 0

Re: Aplikace "zmizely"?

Příspěvek od Plutonian » sob 30. říj 2010 23:51:54

Gól ale taky je, že telefon ví, že je tam ta aplikace je, protože při opětovném nainstalování se žádné nastavení nestratilo. Bohužel většina je z Marketu, který blbne, navíc jsem aktuálně bez wifi, takže kdyby někdo na něco přišel, dejte vědět.

@telefon    
T-mobile G1



tuva
Stálý androiďák
Příspěvky: 127
Registrován: pon 05. črc 2010 22:52:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc desire

Re: Aplikace

Příspěvek od tuva » sob 30. říj 2010 23:52:32

riesilo sa tu to http://androidforum.cz/topic8348.html

mas pristup k SD karte? je moutnuta?


Autor tohoto vlákna
Plutonian
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 01. kvě 2010 11:02:04
Reputace: 0

Re: Aplikace "zmizely"?

Příspěvek od Plutonian » sob 30. říj 2010 23:58:23

Přístup ke kartě mám normální(všechno funguje - fotky,písničky,instalace .apk z karty).
Moc dobře nechápu pojem moutnutá, ale předpokládám, že to znamená něco na způsob "vložená".

Edit: V tom topicu přišli akorát s tím, aby si dotyčný flashnul jinou ROM, ale to jaksi muj problem neřeší.

@telefon    
T-mobile G1


tuva
Stálý androiďák
Příspěvky: 127
Registrován: pon 05. črc 2010 22:52:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc desire

Re: Aplikace

Příspěvek od tuva » ned 31. říj 2010 0:28:34

neskusal si nainstalovat nejaku novu aplikaciu ako sa bude tvarit? ci bude pristupna napr po restarte?


9VCH
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: pát 29. říj 2010 9:49:47
Reputace: 0

Re: Aplikace

Příspěvek od 9VCH » ned 31. říj 2010 12:17:25

nedavno som to tu riešil ja...dneska som robil totalny reset fonu všetkeho a išlo to pekne sa uložili apps na kartu aj po vypnuti zapnuti mobilu tam ostali lenže skusal som to na obed stiahol som app napr kompas alebo hru vypol som a zapol som mobil a znova to iste z menu aplikacie zmizli a nedaju sa pustit...ale to iba tieto tie predtym ostali na karte a idu normalne

Uživatelský avatar

Jerzabek
Androiďák!
Příspěvky: 285
Registrován: pát 17. črc 2009 10:30:56
Reputace: 0

Re: Aplikace

Příspěvek od Jerzabek » ned 31. říj 2010 12:25:45

Já jsem měl ten samý problém (a mám stále už delší dobu). Jediné co mi přichází na mysl je nějaký problém s kartou, protože vše funguje od té doby co jsem aplikace nenechával ukládat na kartu..
http://android.own.cz
G1 white - CM 6.1
Twitter: @Jerzabek


9VCH
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: pát 29. říj 2010 9:49:47
Reputace: 0

Re: Aplikace

Příspěvek od 9VCH » ned 31. říj 2010 12:31:33

neviem čim to je kedze mi to istu dobu fungovalo a zrazu nie..aku máš kartu? ja 4gb micro sd akože zatial mi to nevadi nepotrebujem nejak vela apps alebo hier ale aj tak by to bol dobry pocit vediet ze sa to v pohode da presunut na kartu:)

Uživatelský avatar

Jerzabek
Androiďák!
Příspěvky: 285
Registrován: pát 17. črc 2009 10:30:56
Reputace: 0

Re: Aplikace

Příspěvek od Jerzabek » ned 31. říj 2010 18:31:35

Mám Kingston 4GM class4, ale nepřišel jsem na to jak se z tohohle kruhu vymotat. Prostě jsem se smířil s miniaturní vnitřní pamětí. :)
http://android.own.cz
G1 white - CM 6.1
Twitter: @Jerzabek


Autor tohoto vlákna
Plutonian
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 01. kvě 2010 11:02:04
Reputace: 0

Re: Aplikace "zmizely"?

Příspěvek od Plutonian » ned 31. říj 2010 22:26:45

Tak už tomu opravdu nechápu, když aplikaci nainstaluji znovu nebo nainstaluji novou, už žádný problém není. Prostě aplikace jsou na kartě, všechno funguje i po restartu, po připojení k PC.
Zajímavé. No u mně se problém vyřešil sám.

@telefon    
T-mobile G1

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti