Android OSMnimalni HW pozadavky

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
sadamsosajn
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 01. lis 2010 18:33:40
Reputace: 0

Mnimalni HW pozadavky

Příspěvek od sadamsosajn » pon 01. lis 2010 18:37:29

Cau lidi nevite nekdo nahodou minimalni pozadavky androidu pro jednotlive verze? prosil bych od verze 1.5, dekuji moc




Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Mnimalni HW pozadavky

Příspěvek od dux3r » pon 01. lis 2010 18:41:42

a víc věcí neupřesníš ? třeba na g1 jede i nejnovější os androidu 2.2 (froyo) takže asi takový požadavky...


Autor tohoto vlákna
sadamsosajn
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 01. lis 2010 18:33:40
Reputace: 0

Re: Mnimalni HW pozadavky

Příspěvek od sadamsosajn » pon 01. lis 2010 19:04:25

dux3r píše:a víc věcí neupřesníš ? třeba na g1 jede i nejnovější os androidu 2.2 (froyo) takže asi takový požadavky...
diky za postreh, hw je skoro stejnej, super a nevis jestli na telefon htc touch pro jdou nainstalovat 2 systemy jako treba android 2.2 a win phone 6.5? diky za odpoved...

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Mnimalni HW pozadavky

Příspěvek od dux3r » pon 01. lis 2010 19:19:40

tak to nevim na to je xda forum kde bys měl něco najít pokud něco takovýho je


primax
Troll - nekrmte mě! :)
Troll - nekrmte mě! :)
Příspěvky: 71
Registrován: úte 07. kvě 2013 16:17:45
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: samsung

Re: Mnimalni HW pozadavky

Příspěvek od primax » pát 24. kvě 2013 16:48:16

Kde si mohu bez toho abych vlastnil mobilní telefon zjistil hardwarove požadavky na tyto hry pro operační systém Android?

Carmageddon,Sonic 4™ Episode I, Duke Nukem 3D, WolfDroid, Doom, Age of Empire, Age of Empires The Conquerors,
Max Payne Mobil,


Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7760
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Re: Mnimalni HW pozadavky

Příspěvek od Cleric » pát 24. kvě 2013 17:00:24

Pro plynulý chod by mělo bohatě stačit zařízení co má Dual-core s 1GB RAM a nějaký lepší grafický čip. Třeba Andreno 220 nebo MALI 400MP

Pak záleží na verzi Androidu, ale odhaduji že většina her bude dostupná od Androidu 2.3, ale i to je vesměs jedno ( pokud tedy nebudeš kupovat hodně starou plečku ) V dnešní době se zařízení prodávají již s aktuální verzí Androidu.

Uživatelský avatar

mArtinko5MB
Moderátor
Příspěvky: 2629
Registrován: ned 29. srp 2010 20:53:04
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Bydliště: Svidník
Kontaktovat uživatele:

Re: Mnimalni HW pozadavky

Příspěvek od mArtinko5MB » pát 24. kvě 2013 17:02:13

Myslím, že nič také nie je. Ak hra nie je robená na určitý typ procesora (napr. TEGRA x), tak by mal danú hru potiahnúť skoro každý fon s dvojjadrovým procákom. Otázne je, ako to pôjde. Najlepšie je si takéto veci zháňať priamo od majiteľov toho oného mobilu napr u nás na fóre.

edit: Cleric, predbehol si ma :D
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!


primax
Troll - nekrmte mě! :)
Troll - nekrmte mě! :)
Příspěvky: 71
Registrován: úte 07. kvě 2013 16:17:45
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: samsung

Re: Mnimalni HW pozadavky

Příspěvek od primax » sob 25. kvě 2013 10:40:16

A které telefony mají procesor "TEGRA"?

Na strankách samsung.cz jsem si vyhledal mobil "SAMSUNG Galaxy SIII mini", kde o procesoru není ani zminka a místo toho je tam uveden neznámý chipset, kde je napsano Dual Core 1ghz.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12664
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Mnimalni HW pozadavky

Příspěvek od ramon.dexter » sob 25. kvě 2013 10:44:04

primax: Hledání googlu nefunguje? Telefony s Tegrou to většinou mají výslovně uvedený v popisu. Pokud tam není výslovně řečeno "nvidia tegra", nemá to tegru a má to jinej, obyč procesor.

Absolutně vůbec se nespoléhej na popisy českých eshopů - ty popisy jsou asi tak 10x kopírovaný od konkurence, takže mají hodnotu nula nula nic. A to včetně velkých eshopů - asi sunnysoft jedinej to má v pořádku.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host