Android OSOrange Boston - upgrade

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
eisy
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Orange Boston

Orange Boston - upgrade

Příspěvek od eisy » sob 06. lis 2010 20:24:12

Ahojte.
Mam tento mobil a v nom Android 1.6. Kedze som sa docital, ze by pre tento mobil mal byt dostupny oficialny upgrade na v. 2.1, lenze mne sa teda ani po tyzdni pouzivania nepodarilo nikde v ponuke mobilu najst nieco, co by tuto ponuku umoznovalo. Pokusal som sa aj najst nejaky navod "ako na to", ale nic som nenasiel. Skusil som aj youtube. avsak to je plne prezentacii o tom ako to vyzera a .... Ono, aj ta 1.6-ka mi celkom vyhovuje, ale chyba mi tam flash, a aj napriek tomu, ze mi najskor ukaze, ze je v ponuke pre moj mobil, pri downloade mi vypise hlasku, ze tomu tak neni.
Ja viem, som novacik, ale hladat som sa pokusal.
Dakujem za pomoc.

lu-bosspe
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Orange Boston - upgrade

Příspěvek od lu-bosspe » ned 07. lis 2010 13:27:28

Ked to mas orange boston tak treba sa najprv pozriet na strankach orangeu. A ked to tam nenajdes tak treba volat na 905ku ved od toho tam ti operatori sedia aby pomahali zakaznikom. Ja osobne som este v rukach boston nemal takze osobnu skusenost s nim nemam, ale mam znameho co ho ma tak sa skusim popytat.

@telefon    
powered by - HTC Desire HD

Autor tohoto vlákna
eisy
Nové Androidě

Příspěvek od eisy » ned 07. lis 2010 13:49:19

Nie som zakaznikom Orange :DD
Teda uz nie, koli nezrovnalostiam vo fakturach a podivnej chybe v systeme, kedy mi neboli schopny urobit podrobny vypis hovorov, aby som mohol porovnavat.

BlackTX
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BlackTX » ned 07. lis 2010 14:44:49

Flash necekej, procesor ho nepodporuje
Motorola Defy (red lens, @1.3Ghz, CM9)

Autor tohoto vlákna
eisy
Nové Androidě

Příspěvek od eisy » ned 07. lis 2010 20:50:49

lu-bosspe píše:Ked to mas orange boston tak treba sa najprv pozriet na strankach orangeu.................

@telefon    

Ano, je to skutocne tak. Mozno s odporu k spol. Orange som tuto moznost vynechaval, ale da sa tento mobil aktualizovat cez jejich stranky, dokonca tam je aj slusny navod "ako na to".

http://www.orange.sk/web/pomoc/mobilne_ ... navod.html
Pre tych, co by to chceli a nechcelo sa im hladat.

fufubystoka
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Příspěvek od fufubystoka » úte 01. úno 2011 15:48:22

Ked som porovnaval telefony s androidmi mal som v ruke niekolko, ja osobne som si objednal HTC Wildfire ale priatelke dnes prisiel Orange Boston, ked som ho videl zistil som ze to iste pouziva LG Optimus One, skus pohladat nieco na strankach LG popripade priamo by si tam mal najst aj priamo navod a idem aj ja to niekde najst.
Na infolinke orange 905 ta podla mna odkazu na technicku podporu, lebo co sa tyka aktualizacie teda upgrade OS na mobile ti cez telefon nemozu spravit nic, maximalne poslat nastavenia.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“