mám X10 a, ačkoliv se to některým může zdát divné

A teď nevím, jestli moje vlastnosti, který popíšu níže, jsou jen dílem ladičů ze SE nebo jestli to takhle vymakaný má android obecně...

Teď konečně jsem se dočkal update na 2.1. Očekával jsem od něj změny v telefonním seznamu. Ale:
-- stále není k dispozici kolonka výročí a narozeniny
-- stále není možnost volby způsobu řazení kontaktů, zda podle jména či přijmení (neznám "hloupý" telefon, který by to neuměl...) ... (pokud nechtějí dát možnost volby, tak šmankote ať aspoň dají jako default příjmení!!!)
-- fajnové propojení kontaktu s kontaktem na fb se teď řeší slučováním těchto dvou samostatných kontaktů... to by bylo v poho, ALE název kontaktu určuje dle náhodného jevu telefon... takže místo mého pojmenování kontaktu "Novák, Jan Ing." , pod čímž jsem ten kontakt odjakživa hledal, tam mam napsanou jeho pitomou fejzbůkovskou přezdívku "xetunrn sinmirovič pandda". Takže nejenže nevím, koho si pod tou přezdívkou mám na první pohled vybavit, nevím ani pod čím hledat můj kontakt a navíc mi to dělá v seznamu nehoráznej bordel... Ručně můžu kolonky přepisovat jak chci, ale dělá si to stejně co chce... někdy to moje úpravy vezme, jindy ne...Možná to jen neumím nastavit, ale jestli to tím není, tak to jsou totální diletanti...