Android OSKalendář - narozeniny z kontaktů

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Bari
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S
Kontaktovat uživatele:

Kalendář - narozeniny z kontaktů

Příspěvek od Bari » pon 15. lis 2010 17:23:52

Zdravím.

Včera jsem si dělal pořádek v kalendáři, měl jsem tam spoustu neaktuálních záznamů, duplicitních záznamů vlivem různých zkoušení synchronizací atd., a tak mě nenapadlo nic lepšího, než smazat všechny záznamy v kalendáři v následujících 12 měsících. Před touto činností jsem zrušil synchronizaci kalendáře z Facebooku i z Google. Po smazání jsem opět spustil synchronizaci kalendářů Google a Facebook, ale do kalendáře v telefonu už se mi nenahrály informace o narozeninách kontaktů. Tyto narozeniny jsou z 99,9% z Facebookových kontaktů a přímo v seznamu kontaktů mám informace o narozeninách zobrazené, ale do kalendáře už se znovu nenahrály. Napadá někoho způsob, jak tam tyto informace znovu nahrát? Napadají mě dvě možnosti - nějak je tam nahrát ze seznamu kontaktů nebo je tam nějak znovu stáhnout přímo z Facebooku. Zkoušel jsem znovu ručně spouštět synchronizaci, ale narozeniny se do kalendáře prostě znovu nenahrají. U kontaktů, které jsem si přidal po tom ručním smazání, se údaj o narozeninách v pořádku uložil i do kalendáře. Kontakty, které mám už déle a které už v kalendáři byly před smazáním, se mi však nepodařilo do kalendáře dostat.

Má někdo nápad, co s tím?

Oficiální Android 2.1 na Samsung Galaxy S. Používám kalendář, který už byl přímo v telefonu.

Díky

Odpovědět

Zpět na „Android OS“