Android OSNejde přidávat widgety

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Karel K.
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: stř 28. črc 2010 22:53:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845

Nejde přidávat widgety

Příspěvek od Karel K. » úte 16. lis 2010 19:33:35

Když podržím prst na ploše a z následujícího menu zvolím Přidat na plochu-Android widgety nebo Emoční widgety, dostanu jen hlášku, že Aplikace Plocha (proces android.proces.launcher) byla neočekávaně zastavena. Zkuste to znovu.
Tuší někdo, co se mohlo "zvorat?" Ještě nedávno to fungovalo :(




Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Nejde přidávat widgety

Příspěvek od dux3r » úte 16. lis 2010 19:59:57

nějaký problém s launcherem , zkus restartovat telefon a zkusit to, když to furt nepude tak zkusitjiný launcher a pokud to furt nepude tak tovární nastavení


pete32
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 16. lis 2010 19:55:28
Reputace: 0

Re: Nejde přidávat widgety

Příspěvek od pete32 » úte 16. lis 2010 20:13:18

Dobrý den mám problém, vlastním xperii x10 mini pro a nemohu se přes wiif připojit k netu. přes data operatora ano pres wifi ne. nebylo mi pomoženo ani u prodejce mobilu, už nevím co a jak. nemohl by jste mi poradit? díky

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Nejde přidávat widgety

Příspěvek od dux3r » úte 16. lis 2010 20:16:01

v nastavení ti to ukazuje že jsi připojen nebo jak ?


pete32
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 16. lis 2010 19:55:28
Reputace: 0

Re: Nejde přidávat widgety

Příspěvek od pete32 » úte 16. lis 2010 20:23:39

ano jsem pripojen se spravnym heslem, vse vypada ze bezi jak ma ale v prohližeči neotevřu stranky :-(


Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Nejde přidávat widgety

Příspěvek od dux3r » úte 16. lis 2010 20:34:40

a verzi androida máš jakou ? popřípadě se zeptej někoho kdo ten telefon taky vlastní a v srávný sekci !


pete32
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 16. lis 2010 19:55:28
Reputace: 0

Re: Nejde přidávat widgety

Příspěvek od pete32 » úte 16. lis 2010 20:36:01

1,6 novější prý pro mini pro zatím není. v jine sekci? omlouvam se ale jsem tu novej, asi hodinu a priznavam ze se v tom vubec nevyznam ale i tak moc díky

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Nejde přidávat widgety

Příspěvek od dux3r » úte 16. lis 2010 20:39:46

ano v jiné sekci a to x10 mini + pro


pete32
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 16. lis 2010 19:55:28
Reputace: 0

Re: Nejde přidávat widgety

Příspěvek od pete32 » úte 16. lis 2010 20:42:08

díky :-)


Autor tohoto vlákna
Karel K.
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: stř 28. črc 2010 22:53:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845

Re: Nejde přidávat widgety

Příspěvek od Karel K. » úte 16. lis 2010 23:10:38

dux3r píše:nějaký problém s launcherem , zkus restartovat telefon a zkusit to, když to furt nepude tak zkusitjiný launcher a pokud to furt nepude tak tovární nastavení
Dal jsem si poradit a nahodil jsem LauncherPro :) To je paráda! Kurňa, že jsem ho nezkusil dřív :) Díky za ponouknutí :)

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Nejde přidávat widgety

Příspěvek od dux3r » stř 17. lis 2010 11:36:34

pokud snim budeš spokojený tak si kup launcher pro plus, je totiž lepší zas o další nový možnosti ;)


Docent
Androiďák!
Příspěvky: 332
Registrován: stř 10. lis 2010 12:06:50
Reputace: -23
Typ mobilu / ROM: bosch

Re: Nejde přidávat widgety

Příspěvek od Docent » čtv 18. lis 2010 23:28:07

Tak ten problém s widgety mám taky, a už podruhé...

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Nejde přidávat widgety

Příspěvek od dux3r » pát 19. lis 2010 14:16:20

tak si naintaluj jiný laucher doporučuju za mě launcher pro (plus)


Docent
Androiďák!
Příspěvky: 332
Registrován: stř 10. lis 2010 12:06:50
Reputace: -23
Typ mobilu / ROM: bosch

Re: Nejde přidávat widgety

Příspěvek od Docent » sob 11. pro 2010 16:34:03

To jsem udělal, ale připadá mně dost na palici instalovat si aplikaci třetí strany kvůli tomu, že je nefunkční základní část systému. Alespoň na WM jsem k ničemu takovému nucen nebyl :roll: .


Docent
Androiďák!
Příspěvky: 332
Registrován: stř 10. lis 2010 12:06:50
Reputace: -23
Typ mobilu / ROM: bosch

Re: Nejde přidávat widgety

Příspěvek od Docent » stř 27. črc 2011 20:20:58

Karel K. píše:Když podržím prst na ploše a z následujícího menu zvolím Přidat na plochu-Android widgety nebo Emoční widgety, dostanu jen hlášku, že Aplikace Plocha (proces android.proces.launcher) byla neočekávaně zastavena. Zkuste to znovu.
Tuší někdo, co se mohlo "zvorat?" Ještě nedávno to fungovalo :(
Google Maps :twisted: !


Docent
Androiďák!
Příspěvky: 332
Registrován: stř 10. lis 2010 12:06:50
Reputace: -23
Typ mobilu / ROM: bosch

Re: Nejde přidávat widgety

Příspěvek od Docent » čtv 28. črc 2011 9:16:04

Tak po včerejší aktualizace Google Maps už je to OK.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti