Android OSAndroid OS na Netbooku

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
koblizek.007
Nové Androidě
Kontaktovat uživatele:

Android OS na Netbooku

Příspěvek od koblizek.007 » stř 17. lis 2010 10:11:07

Jake mate zkusenosti poripade kde vidite nedostatky a aopak vyhody... ja jsem si ted koupil novy acer aspire one d255 s androidem akorat me to prijde celekem zbytecne a nedotazene na teto platforme ale urcite to pujde nejak upravit :))
- WOOKY 2.0
- LG optimus ONE
- G1 White, ROOT Amon_RA 1.5.1 recovery, Eclair 2.1 - v1.5 c 2GB-fat32;512MB-ext3;32MB-linux-swap

matoman
Stálý androiďák

Re: Android OS na Netbooku

Příspěvek od matoman » stř 17. lis 2010 16:38:47

Uricte asi zbytocnost, navyse nema to touch display a mnoho aplikacii s tym z nejakeho dovodu pocita :)

kokr
Nové Androidě

Příspěvek od kokr » úte 23. lis 2010 11:06:45

Taky to mám a uvítal bych nějaký manuál, jak se to ovládá, základní věci jsou jasné, ale např. se mi stalo, že jsem si (a to nevím jak jsem dokázal) zkopíroval ikonu na googletalk a teď tam mám dvě a té jedné se nemůžu zbavit. Ovládání analogické XP nefunguje (pravé tlačítko nedělá nic, Delete nedělá nic)

herm
Stálý androiďák

Příspěvek od herm » pon 29. lis 2010 16:05:07

Mám pocit,,že by mohlo stačit ovládání: krok zpět = escape a Windows klávesa = Home. Jinak se tam dá myší klikat normálně.
Já mám ACER Aspire One D255 coby "dárek od Chucka" (T-Mobile kdyby někdo něvěděl) a je tam Android taky v DualBootu. Ale připadne mi to k ničemu. Manuálek tam dokonce je i v češtině, takže se divím, že by nebyl o samostatně koupeného netbooku.
HTC Hero, ROM = Cronos Droid, SenseHERO

skooopa
Droid
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skooopa » pon 29. lis 2010 16:52:17

To si pis ze tam je klidne ti ho vyfotim :-) Taky mam tento netbook (ne od chucka ale od taty :-) ) a navod tam samo je jak v EN tak i cesky....

Jinak pouzitelnost androidu na netbooku osobne spatruju v tom ,ze to nabootuje za par vterin a mate moznos si prikladne rychle precist email nebo na neco kouknout na webu bez nutnosti zdlouhaveho bootu winXP (V mem pripade Windows 7 jelikoz XP fakt ne :-) a i tak cim dal vic na nem bootuju linux...)

Ale pokud mate jako ja i telefon s androidem v kapse nema to vyznam skoro zadnej.Vse muzu delat z telefonu i kdyz na malem displeji a mene pohodlne...
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Hombre
Androiďák!

Příspěvek od Hombre » pon 29. lis 2010 18:03:24

Vy s tím acerem, nemohli by jste projet nenamark, glbench, neocore atd.? Dost by mě to zajímalo. Jestli to vůbec spustíte :D
HTC Desire

ok2zar
Stálý androiďák

Příspěvek od ok2zar » čtv 02. pro 2010 2:08:25

Ja jsem musel vytrpet doinstalaci W7, abych si vyzkousel Androida. Pak jeste jednou po rebootu a pak to slo vse do riti. Ubuntu 10.10 jede maximalne suprove, notes najety za 49 sekund a to jeste 3 sekundy ceka na GRUBa. Z pracovnich duvodu tam mam i XP pro aplikaci, ktera nejede pod WINE, a start i prace v tech XP je mnohem pouzitelnejsi, nez W7. Jinak pochopitelne 99% veskereho strojoveho casu spotrebovava Linux.

Ten adroid me opravdu nenadchnul. Bez dotykoveho displaye to je krkolomne, neprinasi mi to nic noveho a navic to byla (tusim) verze 1.6 Takze to slo pryc stejne rychle, jak ty widle. Nechal jsem si tam jednu volnou partici, kdyby nahodou se mi nekdy jeste chtelo to zkusit (s novejsi verzi) a nebo pro OSx86. Kazdopadne to vidim tak, ze OS urceny pro desktop, ma zustat na desktopu a OS pro telefon ma zustat na telefonu. Nemyslim ted jadro systemu, nebo system jako obecny celek, ale predevsim GUI.

Jedinym argumentem pro pouziti androidu je rychlost najeti systemu, ale to me vazne netankuje, protoze ubuntu usne za 5T sekund a za 3 se probudi....

raDex
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: SE X10 mini pro

Příspěvek od raDex » čtv 24. úno 2011 21:18:10

Zdravím, mám taky Acer Aspire One D255, ale nemůžu přijít na to, jak zjistím verzi Androida :roll: v infu nic nemůžu najít..

Odpovědět

Zpět na „Android OS“