Android OSXPERIA X8

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kachna
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Xperia X8

XPERIA X8

Příspěvek od kachna » pon 22. lis 2010 13:52:27

Zdravím,
pořídila jsem si Xperii a mám pár věcí kterým jakožto laik nejsem schopna přijít na kloub.
1. pokud mám někoho uloženého v kontaktech bez mezinárodní předvolby +420 telefon nerozpozná kontakt a považuje to za dvě rozdílná čísla. Lze toto nějak usnadnit nebo mne opravdu čeká přepisování kontaktů ?
2. používám facebook a jsem na něm na mobilu normálně přihlášena. V aplikaci Timescape jsem např označila přítele na fb a potvrdila že se jedná o tu samou osobu kterou mám v kontaktech. Očekávala jsem že telefon použije údaje které o sobě uvedla osoba na facebooku včetně fotky,mejlů apod ( jako to funguje např u HTC tattoo ),ale nejsem schopna přijít na to jak použít alespoň fotografii z této sociální sítě.
3. Bych se chtěla zeptat zda jde vyměnit to prostředí ve kterém telefon funguje mám namysli použít něco jako téma nejen tapetu,ale změnit i vzhled který používá SE.
Ještě bych se ráda zeptala zda nemáte tip na nějakou šikovnou aplikaci z android marketu k tomuto telefonu :)
Děkuji za odpověď na mé dotazy, opravdu moc mi tím pomůžete :yes:

ddt
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Xperia X10 mini pro

Re: XPERIA X8

Příspěvek od ddt » pon 22. lis 2010 14:08:33

1. na hromadnou upravu kontaktu jsem nasel, alespon pro mne jedina pouzitelna aplikace, MyPhoneExplorer, veskera sprava v telefonu se pak provadi v PC.

Autor tohoto vlákna
kachna
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Xperia X8

Příspěvek od kachna » pon 22. lis 2010 14:46:31

jen pořád nechápu jak telefon řekla bych kvalitnější než předešlé které jsem vlastnila nemůže rozpoznat tak zásadní a přitom primitivní věc... tím jsem trochu zklamána. Ale děkuji aplikaci jsem již stáhla a v brzké době ji vyzkouším :)

patuskabb
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: xperia x8

nezvoni budik

Příspěvek od patuskabb » stř 24. lis 2010 20:28:48

pri vypnuti telefonu nezvoni budik, teda si cez noc nechavam telefon zapnuty- v prirucke som nenasla kde sa to nastavuje. no ani tak mi niekedy nezvoni!

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » stř 24. lis 2010 21:03:05

kachna:
1) čeká tě přepisování kontaktů. To že tobě přijde, že "tak pokročilý telefon" tuhle funkci neumí mě nepřekvapuje. Zamysli se. Pojedeš do třeba do Německa a tam by ti telefon před tyhle kontakty nalepil německý předvolby a nedovolala by ses nikam. To číslo je totiž ve správným formátu "+420 xxx xxx xxx" a ne "xxx xxx xxx". Většina telefonů to číslo zkousne i ve druhým zmíněným formátu, ale rozhodně se nedá říct že by tenhle formát čísla byl správnej. Takže si je přepiš, zase tak hrozná práce to není.

2) Ptej se SonyEricssonu, je to jejich výtvor.

3) hledej na Marketu pod heslem "launcher" a vyber si. Například LauncherPro, ADW Launcher, Helix Launcher, A home, OpenHome, ...

petuska: funguje ti budík na PC pokud je vypnutý? Android je spíš blíž PC než telefonu.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

patuskabb
Nové Androidě

Re: xperia x8

Příspěvek od patuskabb » čtv 25. lis 2010 15:09:39

dakujem pekne a este jednu otazocku- ak mozem : poradte mi prosim nazov aplikacie aby mi fungoval bluetooth a sumar prevolanych minut. presla som dnes market ale nic podobne som nenasla.dakujem :up:

pablo1174
Nové Androidě

Příspěvek od pablo1174 » stř 01. pro 2010 15:58:27

pri zmene domacej obrazovky odporucam sa pozriet aj na dxTop lite, ja osobne ho pouzivam a prijde mi ako velmi dobre riesenie

Andrejka.111
Nové Androidě

Příspěvek od Andrejka.111 » úte 28. pro 2010 18:32:32

Mám dotaz : nevíte jak odeslat přes bluetooth videa a hudbu? Díky

Edasss
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG OO
Twitter: Edasss

Příspěvek od Edasss » úte 28. pro 2010 19:22:05

zapni si Bluetooth a na pozadovanem videu nebo pisnicce dlouho podrz prst a dej odeslat a pak bluetooth :)
Siemens C35i > Siemens C75 > Sony Ericsson K550 > Sony Ericsson Xperia X8 (2.1) > LG OO (2.2.1 Froyo >> 2.3.3 GingerBread)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“