Android OSInt. prohlížeč po upgreadu

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Serry
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Galaxy S Advanced

Int. prohlížeč po upgreadu

Příspěvek od Serry » pát 26. lis 2010 15:25:18

Zdravíčko,zatím sem si se vším poradil co se týče prakticky čehokoliv(hl.díky těmto stránkám) ale po oficial upg. mi prostě nesedí defaultní prohlížeč.(X10 mini pro)
Uvažoval sem že tam nahodím věhlasnou Operu a vyprdnu se na starý.
Jenže:
Hledal sem v aplikacích (správce) že bych odinstaloval starý aby tam zbytečně nezabíral místo,jenže po upgreadu na 2.1 mi jaksi správce nezobrazí vše jak to bylo u 1.6
Tudíž by mě zajímalo jestli je to vůbec možné bez rootu nebo na to musím pořídit aplikaci na odinstalování (na marketu sem jich viděl pár).
Možná tu již bylo řečeno jak a proto se omlouvám (v hledej! sem hledal) ale po upg je pro mě celej telefon jak novinka :D
Pokud by někdo znal odpověď má můj dík...

Fringilla
Nové Androidě

Re: Int. prohlížeč po upgreadu

Příspěvek od Fringilla » sob 27. lis 2010 19:52:09

Zdravím. Protože se snažím šetřit paměťový prostor pro aplikace, byla jsem zvyklá používat defaultní prohlížeč. Ale po upgradu jsem taky narazila na potíže, rovněž na Xperii X10 mini. Nemohu se dostat na stránky zabezpečené certifikátem, přestože jej odsouhlasím. Protože to docela dost potřebuji, nainstalovala jsem si Operu, která po instalaci zabrala obludných 20MB. S Dolphinem to nebude o moc lepší, navíc nesnáším jeho ovládání. I když je to trochu off topic, nemůžu si odpustit poznámku, že mě upgrade systému poněkud zklamal. Hlavně jsem čekala slibované nové GUI, abych už nemusela stahovat nějaký alternativní launcher, ale novinek se nejspíš dočkali jen majitelé modelů s větším displejem.
Oprava - Opera má 2 verze, větší a menší - ta menší zabere jen něco přes 1MB.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“