Android OSPar otazok

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
porrky
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Desire

Par otazok

Příspěvek od porrky » sob 27. lis 2010 14:36:57

Presiel som z HTC Diamond 2 na Desire. Mam par veci co som nenasiel v Desire.
1.Neviem najst skrytu wifi siet. Nikde nevidim nastavenie skryta siet.
2.WM som mohol nastavit na WIFI "Power safe mode" Treba nejaku aplikaciu?
3.WM mal "Quick GPS" je aj tu nieco take?
4.Ked som dal romku od LeeDrOiDa tak nemozem nastavit v nastaveniach nastavit cesky jazyk - Slovenko. Ponuka cesky jazyk - Ceska rep. Neda sa to nejak inak?
5.Pri pripojeni k PC som potreboval nastavit nenabijat baterku. Len koli otestovaniu vydrze.

007ToMMaS
Robot
Kontaktovat uživatele:

Re: Par otazok

Příspěvek od 007ToMMaS » sob 27. lis 2010 15:03:52

odpoviem ti na:
2. ak si si nevšimol Desire je z vydržou wifi uplne niekde inde ako diamond 2 viem o čom hovorim mal som diamond...... z tým si hlavu lámať nemusíš.... u HTC z androidom Wifi nemá velkú spotrebu..... možno na to je niaka aplikácia to neviem... ale výdrž pri zapnutej wifi má velkú.....
3. je tam čosi také ale je to v systéme... a keď si pripojíš net pred tým než zapneš GPS tak je to len pre teba dobré... sťiahne si automaticky udaje ktoré potrebuje pre rýchle najdutie satelitov....
5. pri pripojení k PC ti bude vždy nabíjať telefón... či dáš zdielanie internetu či dáš pametová karta alebo či dáš active sync.... je to proste tak a ináč to nebude...

ak sa mýlim tak nech ma ktosi opraví...

Martaman
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Ace

Příspěvek od Martaman » ned 28. lis 2010 20:03:04

ahoj. pořídil jsem si HTC Wildfire s Android 2.1, a protože jsem měl předtím (a vlastně ještě mám) HTC Touch HD, který považuji za HiEnd, nějak tomu novému OS nemůžu přijít na chuť. Celkově mi připadá, že Wildfire je o třídu (ne-li o víc) níž. Jsou aplikace a funkce, které mi na Wildfiru chybí. Konkrétně to je File browser (nikde jsem neobjevil možnost prohlížení složek na kartě), další funkce, kterou jsem si u HDčka oblíbil je WiFi router, který umí sdílet HSDPA datové připojení do NTB aniž bych musel počítače propojovat kabelem (podle mě machrovinka), navíc jak jsem tady na foru zjistil, Android neumí nezávisle synchronizovat úkoly přes Exchange server a to je pro začátek asi všechno. Dočetl jsem se zde, že pokus bych Wildfira nakopl novější ROMkou, asi bych si polepšil, ale je to funglovka a nechci přijít o záruku. Proto se ptám: umí to Android 2.1 nebo ne? Dík za pomoc.

PL113
Droid
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Příspěvek od PL113 » ned 28. lis 2010 20:09:23

Možná jsi měl předtím highend ale teď máš (skoro) těžký lowend :D prostě tak o procento více jak lowend...to sis opravdu moc nepolepšil...to jen tak pro začátek.
K tvým otázkám:
1. Astro file manager
2. umí až android 2.2 v základu...jestli je na wildfire nějaká aplikace, to nevím
3. Exchange - to ti nepovím, nejsem tímto "postižený"

Wildfire nemám, a proto ti neodpovím na jiné otázky ohledně toho telefonu - tvoje otázky jsou ale zatím na funkčnost androidu obecně, proto jsem ti odpověděl.

skooopa
Droid
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skooopa » ned 28. lis 2010 20:12:42

Martaman píše:Konkrétně to je File browser (nikde jsem neobjevil možnost prohlížení složek na kartě)
Tak si z marketu stahni nejakej file manager to ,ze tam zakladne zady neni neznamena ze to AOS neumi.

Martaman píše:další funkce, kterou jsem si u HDčka oblíbil je WiFi router, který umí sdílet HSDPA datové připojení do NTB aniž bych musel počítače propojovat kabelem
To same stahni si aplikaci wifi tether (bud na marketu nebo to zadej do google- wifi tether for root. Ano je treba mit root.Jinak AOS od verze 2.2 to umi jiz zakladne)

Exchange nepouzivam (mam telefon od google - pouzivam google sluzby...) takze neporadim .
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Odpovědět

Zpět na „Android OS“