Android OSHTC Legend Froyo problem

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
fatman
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: čtv 09. pro 2010 14:41:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Legend 2.2 Froyo

HTC Legend Froyo problem

Příspěvek od fatman » čtv 09. pro 2010 14:47:33

Zdravím,
měl bych takový problem.
Dneska jsem si updatnul Legenda na Froya , vše vypadalo v pořádku, jenže po dokončení instalace na mě vyskočil ,,LOOK" Eclairu.
Celkem mě to zklamalo, co jsem koukal na videa tak tam měli nový Froyacký vzhled, krom pár nových aplikací se mi nezměnilo nic.
Poraďte prosím, je to v pořádku? Nebo je něco špatně?..





kron10
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 05. říj 2010 9:08:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc legend

Re: HTC Legend Froyo problem

Příspěvek od kron10 » čtv 09. pro 2010 18:09:23

taky mam už konečně froyo,první dojem byl jestli se vůbec nový systém nainstaloval,protože vzhledově se téměř nic nezměnilo.no uvidíme co stím.

Uživatelský avatar

Raydeeen
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: pát 16. říj 2009 19:41:10
Reputace: 0

Re: HTC Legend Froyo problem

Příspěvek od Raydeeen » čtv 09. pro 2010 18:17:13

to nemyslíte vážně? takovejch změn a zadarmo! to je sakra dobrej update!


kron10
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 05. říj 2010 9:08:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc legend

Re: HTC Legend Froyo problem

Příspěvek od kron10 » čtv 09. pro 2010 18:36:26

mam ho par minut,tak zatím se stím seznamuji,pro začátek,,da se to upravit aby to od pohledu vypadalo jako klasicke froyo?otevření obrazovky atd..


robcar
Stálý androiďák
Příspěvky: 176
Registrován: sob 15. kvě 2010 21:49:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Legend

Re: HTC Legend Froyo problem

Příspěvek od robcar » čtv 09. pro 2010 18:52:08

já hlavně oceňuji ukládání na kartu, přehrávač videa (i aviček) a animované pozadí :DD


Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Legend Froyo problem

Příspěvek od 007ToMMaS » čtv 09. pro 2010 18:53:59

dúfam víde čoskoro aj na Wildfire :) aj keď o tom pochybujem keď vydali teraz niaky upgrade pripojenia... tak si myslím že tak za mesiac bude možno froyo...


robcar
Stálý androiďák
Příspěvky: 176
Registrován: sob 15. kvě 2010 21:49:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Legend

Re: HTC Legend Froyo problem

Příspěvek od robcar » čtv 09. pro 2010 19:12:04

froyo na legenda mělo být už v půlce roku snad. a dočkali jsme se až na konci roku.

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Legend Froyo problem

Příspěvek od 007ToMMaS » čtv 09. pro 2010 19:21:19

wildfire je a tom podobne :P :D

Uživatelský avatar

Raydeeen
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: pát 16. říj 2009 19:41:10
Reputace: 0

Re: HTC Legend Froyo problem

Příspěvek od Raydeeen » čtv 09. pro 2010 19:30:46

no, důležitý je, že je. Už jsem chtěl kupovat novej telefon a s 2.2 nemusím :)


Autor tohoto vlákna
fatman
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: čtv 09. pro 2010 14:41:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Legend 2.2 Froyo

Re: HTC Legend Froyo problem

Příspěvek od fatman » čtv 09. pro 2010 19:50:00

jasne, taky jsem rad ze uz je :D ale stve me ze neni tak pekny jako ostatnich :D muzu jen koukat na videa na youtubu s poradnym froyem a tise zavidet :D

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 3 hosti