Android OSZáložka Hovory v dialeru jako default?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Pit
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pon 08. čer 2009 20:49:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S
Tablet: Acer Iconia A500
Rom: Endymion V3.4

Záložka Hovory v dialeru jako default?

Příspěvek od Pit » pon 13. pro 2010 10:58:38

Používám na LG Optimus One standardní telefonní aplikaci v Androidu 2.2 s Launcher Pro Plus, ale problematika je myslím obecná pro všechny:
Jde nějak nastavit, abych při otevření aplikace Telefon nebyl v záložce Dialer ale Hovory? (Zhruba stejně jako když otevřu Kontakty, tak jsem v aplikaci Telefon, ale na záložce Kontakty.)
Důvod: cca 70% hovorů vytáčím z předchozích uskutečněných/přijatých/zmeškaných, ušetřil bych si neustálé přepínání.

Díky předem za nakopnutí.





Autor tohoto vlákna
Pit
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pon 08. čer 2009 20:49:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S
Tablet: Acer Iconia A500
Rom: Endymion V3.4

Re: Záložka Hovory v dialeru jako default?

Příspěvek od Pit » pon 13. pro 2010 15:50:57

Vyřešil jsem (a zároveň několik dalších drobností) pomocí Dialer One.
Naposledy upravil(a) Pit dne pon 13. pro 2010 23:05:46, celkem upraveno 1 x.


Fugas
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 07. pro 2010 15:07:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus ONE

Re: Záložka Hovory v dialeru jako default?

Příspěvek od Fugas » pon 13. pro 2010 18:48:09

Ahoj, to by mi mě taky zajímalo, vlastním stejný telefon. ;)


Autor tohoto vlákna
Pit
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pon 08. čer 2009 20:49:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S
Tablet: Acer Iconia A500
Rom: Endymion V3.4

Re: Záložka Hovory v dialeru jako default?

Příspěvek od Pit » pon 13. pro 2010 23:05:29

Fugas píše:Ahoj, to by mi mě taky zajímalo, vlastním stejný telefon. ;)
Opravdu k velmi vysoké (zatím ne maximální) spokojenosti jsem se dostal s tím Dialer One. Má větší logiku než původní dialer, má ještě pár much, ale žádné bugy (aspoň jsem na ně nenarazil). Spíš drobnosti typu ne příliš plynulého rolování kontaktů a tak.


martan1981
Stálý androiďák
Příspěvky: 236
Registrován: pon 15. čer 2009 21:58:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Záložka Hovory v dialeru jako default?

Příspěvek od martan1981 » úte 14. pro 2010 0:43:29

Pit: vyriesis to jednoducho. Musis v LP zvolit tu ikonku telefonu aby spustal aplikaciu telefon. Potom mi to uz funguje ze po stlaceni ma da na posledne pouzitu zalozku, teda zoznam poslednych hovorov. On defaultne sice spusta tiez telefon ale vzdy s dialerom.

@telefon    



Autor tohoto vlákna
Pit
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pon 08. čer 2009 20:49:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S
Tablet: Acer Iconia A500
Rom: Endymion V3.4

Re: Záložka Hovory v dialeru jako default?

Příspěvek od Pit » stř 15. pro 2010 12:27:35

Co máš za telefon? Toto mi nějak najde :(

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti