Android OSmultitouch rotace

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
dracekvo
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: úte 05. říj 2010 13:09:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Motorola Droid 4 - CM11

multitouch rotace

Příspěvek od dracekvo » pát 17. pro 2010 11:05:14

Ahoj,

jak to je s multitouch rotací. Kámoš má nějaké nové htc a může si dvouma prstama otáčet google maps. Udělal jsem aktualizaci map a na Milestone ani ťuk. Tato funkce musí být ještě podporována ze strany telefonu? MM multitouch umí.




Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: multitouch rotace

Příspěvek od jtoxx » pát 17. pro 2010 11:11:56

pesne tak. tato rotace jde jen na nekterych telefonech. Nexus One to take neumi.
Follow me on - twitter

Uživatelský avatar

Wexter
Droid
Příspěvky: 2147
Registrován: ned 17. kvě 2009 7:47:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vždycky nějaký nový
Twitter: tomasocadly
Tablet: iPad :-D
Bydliště: Frýdek
Kontaktovat uživatele:

Re: multitouch rotace

Příspěvek od Wexter » pát 17. pro 2010 11:37:53

Zvláštní že mi to na LG OO jde a přitom tenhle telefon nemá multitouch, respektive má, ale jen takový ten pseudo ... a používat se to tím pádem nedá.


gemarc
Androiďák!
Příspěvky: 405
Registrován: pon 16. úno 2009 20:39:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee DG550
Rom: KK, CWM,root

Re: multitouch rotace

Příspěvek od gemarc » pát 17. pro 2010 12:03:40

Pouzit se to da a v novych mapach to funguje obstojne.

@telefon    
Doogee DG550

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: multitouch rotace

Příspěvek od skooopa » pát 17. pro 2010 14:36:10

No na Desire mi to taky nejde jak jinak :-)
Ale je dost mozne ze se nejakeho reseni dockame v upravenych prut-all maps ... Uz jen pockat (myslim) na verzi .18 a doufat.
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Uživatelský avatar

nadlabak
Androiďák!
Příspěvky: 638
Registrován: pát 20. lis 2009 12:40:35
Reputace: 7
Bydliště: Žižkov & Střekov
Kontaktovat uživatele:

Re: multitouch rotace

Příspěvek od nadlabak » pát 17. pro 2010 17:35:10

dracekvo píše:Ahoj,

jak to je s multitouch rotací. Kámoš má nějaké nové htc a může si dvouma prstama otáčet google maps. Udělal jsem aktualizaci map a na Milestone ani ťuk. Tato funkce musí být ještě podporována ze strany telefonu? MM multitouch umí.
Nutnou podmínkou je Froyo - 2.2. Viz http://www.google.com/support/mobile/bi ... er=1079043
Na Milestone s Froyo to funguje.
U telefonu záleží, jestli podporuje multitouch.distinct, což oznamuje tento soubor: /system/etc/permissions/android.hardware.touchscreen.multitouch.distinct.xml
Viz oprava https://github.com/nadlabak/android_dev ... f2e1f5b99c
V novém buildu CM6 pro Milestone (který se teprve chystám vydat) to je funkční.


ipetr
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: stř 12. srp 2009 9:03:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire Z
Kontaktovat uživatele:

Re: multitouch rotace

Příspěvek od ipetr » pát 17. pro 2010 18:00:21

Hlásím, že na Desire Z otáčení funguje..!!
Nexus 5

Uživatelský avatar

merlin
Androiďák!
Příspěvky: 329
Registrován: pon 27. črc 2009 0:08:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One

Re: multitouch rotace

Příspěvek od merlin » pát 17. pro 2010 21:25:12

A u Nexusu je to HW limitace, nebo SW limitace? Bylo by docela pekny, kdyby to fungovalo. Po pravde nejak nechapu, proc by to fungovat nemelo, kdyz telefon multitouch umi. No a treba naklaneni 3D pohledu (coz je taky multitouch "v pohybu") umi...
Obrázek
fórum o všem kolem stavby, rekonstrukce a údržby bytu, domu, chalupy a zahrady...
Google Nexus One

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: multitouch rotace

Příspěvek od jtoxx » pát 24. pro 2010 13:27:04

rozhodne je to SW omezeni ve scriptu. Na xda uz je ke stahnuti fix.
Follow me on - twitter


Freeride
Stálý androiďák
Příspěvky: 206
Registrován: pát 16. črc 2010 12:59:11
Reputace: 1

Re: multitouch rotace

Příspěvek od Freeride » pát 24. pro 2010 13:51:03

ako mozem nainstalovat tento fix? viem ze to musim skopirovat do zlozky permission ale neviem ako :D
Naposledy upravil(a) radegast dne pát 24. pro 2010 15:18:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněná zbytečná citace. Je problém přečíst si pravidla!!!

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: multitouch rotace

Příspěvek od jtoxx » pát 24. pro 2010 13:55:03

Presne nevim, pokud mas root tak je tam i verze pro recovery.
Follow me on - twitter

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti