Android OSFroyo na Galaxy 3

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
MrFix
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: pon 13. zář 2010 19:18:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 3

Froyo na Galaxy 3

Příspěvek od MrFix » pát 24. pro 2010 19:40:04

majitelénabídl vám už telefon update ? :o mě teda zatím ještě ne a přitom jsem psal na zákaznickou linku Samsungu a odpověděli mi že pokud jsem zakoupil telefon v marketu (v běžném obchodě) bude Froyo uvolněn k 24.12.2010

U operátorů : T-Mobile k 24. 12. 2010, O2 k 31. 12. 2010, Vodafone k 31. 12. 2010, Orange k 7.1. 2011





hrubost
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: pon 25. říj 2010 20:21:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy 3 - i5800

Re: Froyo na Galaxy 3

Příspěvek od hrubost » sob 25. pro 2010 9:12:39

Ja si myslim, ze to opet odlozili. Pres Vanoce na tom ani nemaknou takze se mozna dockame v roce 2011. Timto si Samsung nedela vubec dobrou reklamu.
Samsung Galaxy 3 - i 5800 android 2.2


melonsvk
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 25. pro 2010 12:08:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A820

Re: Froyo na Galaxy 3

Příspěvek od melonsvk » sob 25. pro 2010 14:25:44

Zdar, mám tento telefón len chvíľku... Ako prebieha upgrade? Priamo cez telefón alebo cez Kies?
Nothing much...


hrubost
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: pon 25. říj 2010 20:21:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy 3 - i5800

Re: Froyo na Galaxy 3

Příspěvek od hrubost » sob 25. pro 2010 19:00:29

Nejsem si uplne jistej, ale urcite pomoci KIES a snad i přímo v telefonu (ale to nemůžu potvrdit)...
Samsung Galaxy 3 - i 5800 android 2.2


Autor tohoto vlákna
MrFix
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: pon 13. zář 2010 19:18:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 3

Re: Froyo na Galaxy 3

Příspěvek od MrFix » sob 25. pro 2010 20:28:43

Ja doufam ze to bude pres telefon, protoze mi Kies nenajde telefon takze bych byl bez froya :(



fojjta
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 28. pro 2010 23:36:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 3 i5801 Leo

Re: Froyo na Galaxy 3

Příspěvek od fojjta » úte 28. pro 2010 23:45:34

MrFix: vyzkoušej před připojením mobilu vyndat SD kartu. Jestli je to ten případ co se stal mě, tak ti to snad pomůže. Když máš na kartě moc věcí - hodil jsem tam 4GB dat , tak je pak to Kies asi vyhledává a trvá to hodně dlouho. Když kontroluju firmware, tak SD nepotřebudeš a když na ní něco chceš dát, tak na to Kies nepotřebuješ - navíc některý soubory mě to ani nechtělo přesunout.

Jinak o update tohodle smartphonu se dost vyvinula diskuze zde: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=778880 , už tam nabízí i soubory firmware, ale zřejmě všichni čekáte na oficiální a českou verzi. Nějak jsem to tam moc nestudoval, mě spíš zajímá problém s GPS - nemůžu vyhledat žádný satelit. Ale taky čekám na Froyo a doufám, že nejen tenhle problém vyřeší. To GPS bych moc rád využil pro navigaci.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host