Android OSHTC Wildfire,dlouhá odezva

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Kaulyjunior
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 25. pro 2010 11:23:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

HTC Wildfire,dlouhá odezva

Příspěvek od Kaulyjunior » sob 25. pro 2010 11:34:19

Ahoj, jsem tu nový takže jsem celkem s androidem zelenáč.Takže k problému.Jde o to,že jsem včera dostal wildfire.Ze začátku byl vpoho,všechno šlo jak mělo,ale postupně se čím dál tím víc prodlužovala odezva.Řekl jsem si,že je třeba málo nabitej tak sem ho dal nabít ráno zapnu a děs...Když vyberu menu tak se otevře zhruba za 6s a když nim projíždim tak je to taky o nervy.Taky se občas stane,že když potom se zaseklým telefonem zkouším něco dělat např.mačkám tlačítko home obrazovka zčerná a vyskočí hláška:HTC sense neopovídá
Proto se vás teda ptám.Existuje nějaký způsob jak to zpravit nebo reklamace? :help:




Uživatelský avatar

Karloz
Androiďák!
Příspěvky: 360
Registrován: stř 15. zář 2010 7:28:27
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 7

Re: HTC Wildfire,dlouhá odezva

Příspěvek od Karloz » sob 25. pro 2010 12:16:43

Asi jediné doporučení je udělat wipe, čili obnovu továrních dat a pokud to přetrvá, tak asi reklamace.
Předpokládám, že jsi ho hned nezaplnil aplikacema a nemáš aktivní žádný taskkiller, který může to tuhnutí způsobovat, protože se telefon snaží spouštět procesy, které mu tk pořád ukončuje.


Autor tohoto vlákna
Kaulyjunior
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 25. pro 2010 11:23:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: HTC Wildfire,dlouhá odezva

Příspěvek od Kaulyjunior » sob 25. pro 2010 12:19:38

Stáhl jsem si asi jenom 3 aplikace.Tu obnovu továrních dat najdu v nastavení?

Uživatelský avatar

Karloz
Androiďák!
Příspěvky: 360
Registrován: stř 15. zář 2010 7:28:27
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 7

Re: HTC Wildfire,dlouhá odezva

Příspěvek od Karloz » sob 25. pro 2010 12:21:39

Pokud máš Android 2.2 Froyo tak Nastavení->Karta SD...->Obnovení továrních dat.
Ve verzi 2.1 je to položka jinde, ale za boha si nevzpomenu, kde. Ale je tam.
Počítej samozřejmě s tím, že po obnově přijdeš o všechna data v telefonu!

Uživatelský avatar

Pavel Vlasák
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: ned 06. čer 2010 11:35:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 Neo
Bydliště: Pardubice

Re: HTC Wildfire,dlouhá odezva

Příspěvek od Pavel Vlasák » sob 25. pro 2010 12:29:30

Restartuj...



Autor tohoto vlákna
Kaulyjunior
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 25. pro 2010 11:23:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: HTC Wildfire,dlouhá odezva

Příspěvek od Kaulyjunior » sob 25. pro 2010 12:46:06

Díky moc už to běží zas tak jak má :) Btw.Je nějaký způsob jak ukládat aplikace na kartu a ne do paměti telefonu?


Lintny

Re: HTC Wildfire,dlouhá odezva

Příspěvek od Lintny » sob 25. pro 2010 12:59:20

Ve verzi AOS 2.2 (Froyo) ano. Ovšem toto nepodporuje každá aplikace, A ne přesun aplikací na SD doporučuji program App 2 SD, který je ke stažení v Marketu ;)

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Wildfire,dlouhá odezva

Příspěvek od 007ToMMaS » sob 25. pro 2010 13:20:52

Wildfire už má Froyo... tak choď do nastavení aplikácie a správca aplikáci a tam máš sťiahnuté aplikácie a tam klikni na aplikáciu a podporuje presunutie na SD tak tam je presunúť na SD kartu... ak aplikácia podporuje inštaláciu na SD tak sa tam nainštaluje už keď ju inštaluješ


Lintny

Re: HTC Wildfire,dlouhá odezva

Příspěvek od Lintny » sob 25. pro 2010 13:55:49

007ToMMaS píše:...ak aplikácia podporuje inštaláciu na SD tak sa tam nainštaluje už keď ju inštaluješ
Zajímavý, jak si to rozchodil? Mě se vše instaluje do telefonu. Vím, že u CM tato volba byla, ale na ofiko ROM to nikde nevidím.

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Wildfire,dlouhá odezva

Příspěvek od 007ToMMaS » sob 25. pro 2010 14:17:37

ak nevieš Wildfire má už Froyo a tam to je ;) skoro všetky aplikácie alebo hry čo mám v mobile tak sú a SD... pár mám v telefone.. ;) volná pamäť v telefone sa mi pohybuje na niakych 120mb ;)


Lintny

Re: HTC Wildfire,dlouhá odezva

Příspěvek od Lintny » sob 25. pro 2010 14:27:30

Nedělej ze mě debila, Froyo samozřejmě mám. Nicméně vše se instaluje do telefonu (ano, poté mohu aplikace přesunout na SD). Nevím, zda-li sem něco přehlédl, a nebo je něco špatně. Ale asi to bude PBUASP. :)

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Wildfire,dlouhá odezva

Příspěvek od 007ToMMaS » sob 25. pro 2010 14:43:14

:D ja z teba nerobím ... niektoré aplikácie a hry sa inštalujú do telefonu... ale niektoré priamo na SD :D aspom čo som si ja tak všimnul :D


Lintny

Re: HTC Wildfire,dlouhá odezva

Příspěvek od Lintny » sob 25. pro 2010 14:49:26

Tak to mě ser*š :lol: , já vše na kartu musím přesouvat ručně.

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Wildfire,dlouhá odezva

Příspěvek od 007ToMMaS » sob 25. pro 2010 15:14:45

:D no čo narobíš :D mne velkú vedčinu inštaluje samo ;) na SD

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů