Android OSHTC Wildfire

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
vopicka11
Nové Androidě

HTC Wildfire

Příspěvek od vopicka11 » sob 25. pro 2010 22:04:19

Ahoj, jsem tu nový takže jsem celkem s androidem zelenáč.Takže k problému.Jde o to,že jsem včera dostal wildfire a chtel jsem si do nej dat nejaky hry sel jsem na http://www.androidmarket.cz/ tam jsem se koukal na hry ale nejak mi nesly stahnout tak sem si hledal normalne pres seznam nasel jsem NFS stahnul sem si je.Jelikoz sem nevedel ja to nainstalovat tak sem se zeptat kamose a ten mi rekl ze to staci prekopirovat jenom na pametovku tak sem taky tak udelal hra se mi v mobilu ukazala ale kdyz sem ji chtel spustit zacelo se to sekal a neslo to vypnout ani nejak dal hrat tak sem zmacknul tlacitko na plochu to mi reagovalo az po minute.Znova sem pripojil mobil k PC a chtel sem to odstranit vymazal sem to z pametovky a v mobilu mi to furt zustalo a nevim jak to odinstalovat. Muze mi pls nekdo pomoct co stim delat???? :help: :help:

007ToMMaS
Robot
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od 007ToMMaS » sob 25. pro 2010 22:26:28

prosím o LOCK!!! riešene to tu bolo ako odinštalovať aplikáciu... hlavne v zložke HTC WILDFIRE.... a nebolo to tu raz... stačí len použiť tlačíťko hladať....
choď do nastaveí.. potom apikácie potom spravca aplikáci a tam to odinštaluješ..

Odpovědět

Zpět na „Android OS“