Android OSAndroid 1.6 aka Donut

Odpovědět
Uživatelský avatar

Vegetus
Androiďák!
Příspěvky: 453
Registrován: pát 27. bře 2009 10:23:36
Reputace: 0
Bydliště: Česká Lípa
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od Vegetus » úte 20. říj 2009 6:08:15

To samozrejme vim ze TM magic nenabizi,ovsem Nemecky VF ano,a je mi divne ze o nem neni zminka.


Samsung Nexus S (4.1.1), CZ Vodafone


Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od Case » úte 20. říj 2009 7:38:50

A proč by na stránkách německého T-mobile měly být zmínky o updatech telefonů od Vodafone?

Uživatelský avatar

Vegetus
Androiďák!
Příspěvky: 453
Registrován: pát 27. bře 2009 10:23:36
Reputace: 0
Bydliště: Česká Lípa
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od Vegetus » úte 20. říj 2009 8:17:16

Case píše:A proč by na stránkách německého T-mobile měly být zmínky o updatech telefonů od Vodafone?
Na stránkách německého t-mobilu asi ne, ale v tom podivném článku "Donut přichází" by být mohla. Vůbec netuším, proč je zmiňovaný t-mobile, když operátor v rozesílání aktualizací nehraje pražádnou roli.
Všude čtu jen že T-mobile rozesílá, T-mobile se vyjadřuje...přitom nevidím jedinou souvislost s distribucí aktualizací systému android od Google, a operátorem co by prodejcem.
Samsung Nexus S (4.1.1), CZ Vodafone


Lukin
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 13. dub 2009 16:56:59
Reputace: 0

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od Lukin » úte 20. říj 2009 8:26:07

tak před chvíli mi na G1 přišel update verze f.ware 1.6, číslo sestavení DRC92...

krom marketu nic "nového" nevidím - abych pravdu řekl, nic úchvatného :(

Uživatelský avatar

Vegetus
Androiďák!
Příspěvky: 453
Registrován: pát 27. bře 2009 10:23:36
Reputace: 0
Bydliště: Česká Lípa
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od Vegetus » úte 20. říj 2009 8:32:06

Lukin píše:tak před chvíli mi na G1 přišel update verze f.ware 1.6, číslo sestavení DRC92...

krom marketu nic "nového" nevidím - abych pravdu řekl, nic úchvatného :(
Ono jde spíš o princip než o těch pár drobností. Trochu mě štve že vlastně nikdo neví kdy, kde a pro jaké telefony bude update uvolněn. Ještě nedávno se tu řešilo že donut pravděpodobně nebude ani pro G1, a teď to naopak vypadá že bude jen pro G1. Nikde žádné oficiální informace, prohlášení, oznámení...nic...jen hromada spekulací a desítky verzí různých přístrojů po celé zemi. Dodnes nevím jestli mám čekat na zázrak že mi dorazí OTA aktualizace, nebo jestli mám doufat v to, že HTC uvolní nějaký svůj update pro upravený android. Je v tom pěknej bordel. :roll:
Samsung Nexus S (4.1.1), CZ Vodafone



Lukin
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 13. dub 2009 16:56:59
Reputace: 0

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od Lukin » úte 20. říj 2009 8:41:50

mě 1.5 přišla s asi 6týdením spožděním, než prvnímu zde na fóru - T-mobile mi nepomohl, google jsem ani nezkoušel - nainstaloval jsem si jej tenkrát sám podle návodu zde (a jelikož jsem blbej tak ten polopatickej pro blbce)
proto jsem byl překvapen, že zde ještě nečtu že už 1.6 mají všichni a já furt nic... možná to rozdělujou jednou odzadu, jednou odpředu seznamu...


dodo
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: čtv 23. črc 2009 11:48:31
Reputace: 0

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od dodo » úte 20. říj 2009 8:44:03

Tak pro nedockavce tu mam odkaz na OTA update evropske G1 na 1.6 Donut.
http://android.clients.google.com/updat ... b90b4e.zip

Bez zaruky, kazdy na vlastni triko, nicmene u me uz beha.

Uživatelský avatar

BluPix
Stálý androiďák
Příspěvky: 131
Registrován: pát 01. kvě 2009 10:37:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od BluPix » úte 20. říj 2009 8:49:13

Běha na G1 koupené u českého T-Mobile.


Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od Killian » úte 20. říj 2009 11:25:45

1.6 dnes dorazila na moj G1 cez wifi, kupeny v Nemecku, pouzivany s T-Mobile (bez datoveho pausalu zatial). Podla mna v tom nehraje operator ziadnu rolu, kedze u nas sa pokial viem G1 ani nepredava.

Uživatelský avatar

cedavera
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: stř 01. črc 2009 11:25:10
Reputace: 0
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od cedavera » úte 20. říj 2009 12:44:08

a odkdy se u nás G1 neprodává? To je mi teda novina :D
momentálně| iphone | 3GS 16GB | Vodafone |
protože na Magica není nějak momentálně spoleh, ale přemýšlím o Hero popř. Nexus One :-)


Vypravěč
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pát 23. led 2009 13:52:49
Reputace: 0
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od Vypravěč » úte 20. říj 2009 13:02:29

Killian je Slovák, ne? ;-) A na Slovensku snad G1 opravdu nemají.


sasula
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pon 31. srp 2009 12:02:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T-Mobile G1 Black

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od sasula » úte 20. říj 2009 14:32:47

G1 Black - root (androot)
Recovery: AmonRa Dream 1.7.0
Radio 2.22.28.25 Spl 1.33.0013d
ROM ADS_magpie-20111009 - Android 2.3.5-ez
SD karta: 8GB class6, fat32, swap - 128MB, ext3 - 1024MB

Uživatelský avatar

Vegetus
Androiďák!
Příspěvky: 453
Registrován: pát 27. bře 2009 10:23:36
Reputace: 0
Bydliště: Česká Lípa
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od Vegetus » úte 20. říj 2009 15:07:34

Po německém T-mobilu a jeho G1 přichází na řadu i Vodafone a HTC Magic http://www.theunwired.net/?item=upgrade ... d-1-6&5163
Nutno dodat, že Německý vodafone prodává HTC magic "with Google" proto proběhne aktualizace OTA
Samsung Nexus S (4.1.1), CZ Vodafone

Uživatelský avatar

sambick
Androiďák!
Příspěvky: 479
Registrován: pát 20. bře 2009 21:45:58
Reputace: 0

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od sambick » úte 20. říj 2009 19:16:52

RT @googleandroidcz Nainstalujte si Android 1.6 Donut, nečekejte na operátory http://retwt.me/1bGkj

?????
G1 ve vzpominkach: -), SGS I9000, LG 4X HD, NOTE2, G3/32GB T-mobile a Asus Transformer - Revolver 4
Twitter: http://www.twitter.com/sambick2

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od Case » úte 20. říj 2009 20:11:41

sambick píše:RT @googleandroidcz Nainstalujte si Android 1.6 Donut, nečekejte na operátory http://retwt.me/1bGkj

?????
Ten článek je další důkaz, že na googleandroid.cz píší idioti, kteří vůbec nemají tušení, co píší a proč. Včera jsem (zase) opravoval jednu pitomost, co v článku měli, dneska pro jistotu napíšou článek, který linkuje Donut update pro Magic a ani se neobtěžuje poznamenat, že ten update je pro Magic 32B, tzn. Magic, který má u nás asi tak deset lidí a který po stránce updatů samozřejmě není s "naším" 32A kompatibilní. Idioti, na to se nedá nic jiného říct.

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od skooopa » úte 20. říj 2009 20:23:20

Ten clanek je dost....
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

nFiX
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: sob 21. bře 2009 23:53:24
Reputace: 1

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od nFiX » úte 20. říj 2009 20:26:53

Case jim to pěkně zazdil, ale je to tak! ;) spíš jde o to, že většina lidí první dělá a potom čte, takže jsem zvědavej kolik jich ten update použije a potom si přečtou s brekem diskuzi?..

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od Case » úte 20. říj 2009 20:32:09

Mě už googleandroid.cz sere (to se nedá říct jinak, sorry) hodně dlouho, píšou tam SOUSTAVNĚ neskutečné pitomosti. Ale doteď byly aspoň (víceméně) neškodné, tohle už je na mě fakt moc. Skoro bych jim přál, aby si to pár lidí zkusilo do 32A flashnout (akorát bych to teda nepřál těm postiženým dotyčným, samozřejmě).

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od Case » úte 20. říj 2009 20:41:40

Mimochodem, HTC před chvilkou na Twitteru:

"Zatím žádné nové informace o budoucích updatech pro Hero. To neznamená, že už žádné nebudou, jenom k tomu teď nemůžeme říct nic nového."

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12628
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od ramon.dexter » úte 20. říj 2009 20:59:08

Docela mě zaráží že do Donutu nedali mapy v3.2, když už je mají hotový. Hm. Asi by neměli čim machrovat v Eclairu...
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

FXdroid
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 21. čer 2009 15:00:19
Reputace: 0

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od FXdroid » úte 20. říj 2009 22:59:05

Zkoušel jsem ten Donat z výše uvedeného odkazu nahodit a neprošlo to. Je to nepodepsané...
XPERIA ACTIVE


Blacker
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 21. dub 2009 14:12:58
Reputace: 0

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od Blacker » stř 21. říj 2009 12:13:54

Vyskytl se mi v 1.6 problém a to docela zásadní. Pokud dostanu SMS od kontaktu, který jsem si přidával dřív, než jsem Android mě (čili je na sim), tak vidím jen číslo. Pokud mi ovšem přijde sms od kontaktu, který jsem si přidával na Androidu, tak vidím jméno bez problému. Zkoušel jsem opětovný import kontaktů, ale stále to nic neudělalo a stále vidím jen čísla. Nevíte někdo co s tím?

Uživatelský avatar

nFiX
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: sob 21. bře 2009 23:53:24
Reputace: 1

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od nFiX » stř 21. říj 2009 12:18:27

Blacker - nemáš číslo kontaktu bez předvolby +420 ?? dělalo to problém při sms i hovoru v ADP verzi, v EU by nemělo, ale kdo ví..

Uživatelský avatar

Pegas
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 20. říj 2009 10:55:33
Reputace: 0

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od Pegas » stř 21. říj 2009 15:54:08

Jo jo problém je v předvolbě pokut není v kontaktech +420 tak se jméno neukáže a je zřejmě jedno jestli to je na SIM nebo v telefonu. Problémek se vloudil. Už pár lidí mi řekolo :arrow: "No to sem přeci já ty mě nemáš v telefonu" :idea:


Blacker
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 21. dub 2009 14:12:58
Reputace: 0

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od Blacker » stř 21. říj 2009 16:15:23

Tak dík moc, opravdu to je tou předvolbou. Mimochodem, zřejmě se nenajde nějáké urychlení, abych nemusel ke každému kontaktu tu předvolbu +420, dopisovat?

Uživatelský avatar

sambick
Androiďák!
Příspěvky: 479
Registrován: pát 20. bře 2009 21:45:58
Reputace: 0

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od sambick » stř 21. říj 2009 18:19:19

FXdroid píše:Zkoušel jsem ten Donat z výše uvedeného odkazu nahodit a neprošlo to. Je to nepodepsané...
myslim ze muzes byt rad, na 99,9 procent by jsi prisel o root...
G1 ve vzpominkach: -), SGS I9000, LG 4X HD, NOTE2, G3/32GB T-mobile a Asus Transformer - Revolver 4
Twitter: http://www.twitter.com/sambick2


pitrsonek
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: pon 07. zář 2009 13:42:59
Reputace: 0

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od pitrsonek » stř 21. říj 2009 19:11:01

sambick píše:
FXdroid píše:Zkoušel jsem ten Donat z výše uvedeného odkazu nahodit a neprošlo to. Je to nepodepsané...
myslim ze muzes byt rad, na 99,9 procent by jsi prisel o root...

V cem je problem?
Ja jsem si nahodil podle tohoto navodu 1.6 na G1 je to blbost do budoucna. Moc jsem to nepochopil s tim rootem.
Diky

Uživatelský avatar

sambick
Androiďák!
Příspěvky: 479
Registrován: pát 20. bře 2009 21:45:58
Reputace: 0

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od sambick » stř 21. říj 2009 19:15:59

tebe se to nijak netyka zkus si tady na foru precist neco o root,,,
G1 ve vzpominkach: -), SGS I9000, LG 4X HD, NOTE2, G3/32GB T-mobile a Asus Transformer - Revolver 4
Twitter: http://www.twitter.com/sambick2


Vypravěč
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pát 23. led 2009 13:52:49
Reputace: 0
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od Vypravěč » čtv 22. říj 2009 0:41:50

Verze 1.6 dorazila na můj telefon krátce po půlnoci (resp. tedy možnost stažení), ale už mám i nainstalováno, takže ano, distribuce jede a to i bez tiskových zpráv. :-)


labakov
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 30. čer 2009 14:04:05
Reputace: 0

Re: Android 1.6 aka Donut

Příspěvek od labakov » čtv 22. říj 2009 6:18:03

1.6 prave stahnuto a nainstalovano - G1 bez rootu u T-Mobile, dneska to asi spustili

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti