Android OSHTC Sync pro Android 2.2 Froyo

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Kobylka
Nové Androidě

HTC Sync pro Android 2.2 Froyo

Příspěvek od Kobylka » ned 26. pro 2010 10:58:23

Zdravím všechny uživatele Androidu a prosím o malou radu. :help:
Na Vánoce jsem dostal svůj první telefon od HTC, a to podrobně HTC Gratii, s operadčím systémem Android 2.2 Froyo.
Zatím jsem plně spokojen, až na jednu věc. Teprve teď jsem se dostal k připojení k PC a instalování růzých aplikací - ale nastal problém.
Na své paměťové kartě (Kingston 2GB) jsem bohužel nenašel HTC Sync pro můj mobil, jak stojí v manálu a nikde na internetu jsem verzi pro Android 2.2 nenašel.
Může mi někdo pomoct? Potřeboval bych poslat stránku (odkaz) se stáhnutím HTC Sync pro Android 2.2 Froyo. :help:

Díky moc, za pomoc začátečníkovi. ;)

Carthero
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z

Re: HTC Sync pro Android 2.2 Froyo

Příspěvek od Carthero » ned 26. pro 2010 16:04:51

Zdravim pokud potřebuješ tak htc Sync ke stažení je tu přímo Htc webu http://www.htc.com/cz/supportdownloadli ... sd&cat=all nevím co máš za telefon zadal sem ten svůj desire Z. Ale mám s tím ted stejné problémy jako ty..Protože mi telefon sice už 2krat našel a synchronizoval sem muziku a videa ale uz dnes po připojení usb mi htc sync nechce najít telefon.. a v telefonu probíhá ladění usb a nic..přeinstalolaval sem to a nic no jeste zkusim dat tovarni nastaveni na telefonu jinak už si nevím rady :/

Autor tohoto vlákna
Kobylka
Nové Androidě

Příspěvek od Kobylka » ned 26. pro 2010 19:46:54

Mám nový model "HTC Gratia", sakriš a na www.htc.com/cz o tom není ani slovo!! :oops: :help:

NaTuRaL
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Desire

Příspěvek od NaTuRaL » ned 26. pro 2010 20:21:57

jak neni ani zminka, :evil: ted sem se tam kukal a je tam zminka:
Application - HTC Sync 3.0 for HTC Desire HD、Desire Z、Legend、Desire、Wildfire、Aria & Android 2.1 Hero
You can use HTC Sync™ to synchronize Outlook contacts and calendar or Outlook Express contacts and the bookmarks of web browser between your computer and your phone. It also lets you install third-party Android applications on the phone, and bring your photos, videos, documents, songs, and playlists to your phone.
(How do I find which version of Android I have on my phone?)

priste doporucuji radne cist VSE a ne jen si prohlidnout stranku
HTC SYNC

Autor tohoto vlákna
Kobylka
Nové Androidě

Příspěvek od Kobylka » ned 26. pro 2010 20:46:38

NaTuRaL:
Díky moc, já to zkoušel už předtím, ale nějak mi to nešlo, teď už vše okej :-)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“